QUOTE(ruzava @ 2008 08 04, 15:52)
išoperavo man tą nosies pertvarą (visai operacijos nebijojau, operacinėj prieš narkozę dar juokavau), bet atsibudus tai šoką gavau...

beje, operavo mane valdiškoj ligoninėj (čia klaipėdoj, gydytoja Anužytė) ir piežiūra buvo visai faina be jokių kyšių

man irgi papjauste nosi, pirma savaite buvo ypatingai nesmagu, bet gyvent galima. O kraujas visiems per tuos tamponus sunkias. ir visi su paristais marliukais vaiksto. ir smirda tie kresuliai. bent man gydytoja aiskino, kad ir turi smirdeti. kaip minejau - isgyventi galima.
Papildyta:
QUOTE(skruzdelytee @ 2008 08 05, 12:43)
Matai ruzava kaip tau gerai, tikrai saunu, nes nemenkas malonumas, kai is nosies tuos dvimetrinus tamponus traukia.
Bet kazin po operacijos kvapus jausciau? O tau pries pertvaros operacija, sunku kvepuot buvo ar ir kvapu nejautei?

Bet kazin po operacijos kvapus jausciau? O tau pries pertvaros operacija, sunku kvepuot buvo ar ir kvapu nejautei?
man i uzpakaliuka bakstelejo nuo skausmo ir ypatingo nemalonumo nebuvo traukiant tuos bintus. net nepasijaute, kad ju tiek daug. as kai nesloguodavau tai labai gerai kvapus jauciau ir pries operacija, o po juos uosle sugrizo praejus dienai po detamponavimo. Tada supratau kad aplinkui neypatingai zavus kvapai

sorry kad klausimas ruzavai, o atsakineju ir as