Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies pertvaros operacija

va dar norejau paklausti jusu smile.gif tos kurios operavotes ne privaciose ligoninese, davet gydytojams i kisene? blush2.gif smile.gif jei taip, kiek? blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
tokia labai baisi tema cia, bet as irgi is tu kuriai reikia nosi tvarkyti, nes nepakvepuoju juodai....
buvau klaipedoj pas daktariuksti ir jis man patare pirmiausia su lazeriu pabandyti padeginti tas pertvaras blink.gif sake jei nemacys - tada ant stalo po peiliu doh.gif
ar kuriai lazerino nosyte??? butu labai ydomu
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 05 31, 17:06)
va dar norejau paklausti jusu  smile.gif  tos kurios operavotes ne privaciose ligoninese, davet gydytojams i kisene?  blush2.gif  smile.gif  jei taip, kiek?  blush2.gif  mirksiukas.gif

Kiek nori tiek ir duok, nemanau kad atsisakytu, ar tegul i kisene ideda kas nors, kas bus su tavimi ligonineje ax.gif As duociau nemaziau nei simtas lt blush2.gif Beje, man dar pasiule pirkti tamponus(kainavo apie 100lt), su jais buvo uzkimsta nosis po operacijos, o ne su marle swoon.gif , jei dar nesake, tai ligonineje paklausk gydytojo
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 06 02, 08:47)
Kiek nori tiek ir duok, nemanau kad atsisakytu, ar tegul i kisene ideda kas nors, kas bus su tavimi ligonineje  ax.gif As duociau nemaziau nei simtas lt  blush2.gif  Beje, man dar pasiule pirkti tamponus(kainavo apie 100lt), su jais buvo uzkimsta nosis po operacijos, o ne su marle swoon.gif  , jei dar nesake, tai ligonineje paklausk gydytojo

aha, apie turos tamponiukus cia ir suzinojau, butinai paklausiu gydytojo ir pirksiu smile.gif man dar kriaukles salins kazkokiu radiologiniu budu, tai reiks dar ta radiologini paciai susipirkt, sake kazkur 350-400lt kainuoja. Dar manau reiktu daktarui i kisene kazkiek, tai iseis namzai pinigeliu man rodos unsure.gif nu bet ka padarysi.. o kazin ar ir anesteziologui reik duot?kiek g.gif niekad neteko su tokiais dalykais susidurt, tai nzn kokia situacija siuo metu ligoninese blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 06 02, 16:53)
aha, apie turos tamponiukus cia ir suzinojau, butinai paklausiu gydytojo ir pirksiu  smile.gif  man dar kriaukles salins kazkokiu radiologiniu budu, tai reiks dar ta radiologini paciai susipirkt, sake kazkur 350-400lt kainuoja. Dar manau reiktu daktarui i kisene kazkiek, tai iseis namzai pinigeliu man rodos  unsure.gif  nu bet ka padarysi..  o kazin ar ir anesteziologui reik duot?kiek  g.gif  niekad neteko su tokiais dalykais susidurt, tai nzn kokia situacija siuo metu ligoninese  blush2.gif  smile.gif

As duociau ir anesteziologui ax.gif Niekada negirdejau apie toki kriaukliu salinimo buda g.gif Gal gali placiau papasakoti truputi apie tai? Man tesiog apkirpo.
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 06 02, 17:21)
As duociau ir anesteziologui  ax.gif  Niekada negirdejau apie toki kriaukliu salinimo buda  g.gif  Gal gali placiau papasakoti truputi apie tai? Man tesiog apkirpo.

nu as dar kolkas tiek tezinau, man daug nepasakojo, sake tik liepos men pilnai aptarsim. O sake kad ten kazkaip radiologiniu budu nauju, gal kaip nudegina g.gif nes sake kai pjauna, tai labai daug kraujo buna, tiesiai i skrandi bega ir buna komplikaciju kartais, tai tuo radiologiniu budu saugiau operuot. as pati tai taip isivaizduoju, kad gal ten pjaunant iskart kazkiek uzdegina ta zaizda,ir kraujo maziau buna smile.gif blush2.gif nu bet tiksliai nezinau smile.gif nu uz kokio menesiuko kai zinosiu tiksliai galesiu papasakot smile.gif
Papildyta:
ir dar gal kas galit papasakot biski, kuom tie tamponai kuriuos reik uz 100lt pirkt yra geri? smile.gif as aisku zadu pirkt, bet ka jie geriau padaro? gal maziau skauda su jais,kai traukia? unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 06 03, 23:57)
nu  as dar kolkas tiek tezinau, man daug nepasakojo, sake tik liepos men pilnai aptarsim. O sake kad ten kazkaip radiologiniu budu nauju, gal kaip nudegina  g.gif  nes sake kai pjauna, tai labai daug kraujo buna, tiesiai i skrandi bega ir buna komplikaciju kartais, tai tuo radiologiniu budu saugiau operuot. as pati tai taip isivaizduoju, kad gal ten pjaunant iskart kazkiek uzdegina ta zaizda,ir kraujo maziau buna  smile.gif  blush2.gif  nu bet tiksliai nezinau  smile.gif  nu uz kokio menesiuko kai zinosiu tiksliai galesiu papasakot  smile.gif
Papildyta:
ir dar gal kas galit papasakot biski, kuom tie tamponai kuriuos reik uz 100lt pirkt yra geri?  smile.gif as aisku zadu pirkt, bet ka jie geriau padaro? gal maziau skauda su jais,kai traukia?  unsure.gif smile.gif

Kaip man aiskino gydytojas, kad taip maziau skauda kai traukia, bet man to pakako apsispresti pirkti ar ne blush2.gif Nes labai bijau skausmo.
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 06 05, 13:51)
Kaip man aiskino gydytojas, kad taip maziau skauda kai traukia, bet man to pakako apsispresti pirkti ar ne  blush2.gif  Nes labai bijau skausmo.

as tai ne del apsisprendimo klausiu, jau seniai apsisprendziau,kai tik isgirdau kad tokie yra smile.gif man idomu suzinot kuom geriau su jais, as cia save guost bandau, kad va nors del tu tamponiuku maziau skaudes smile.gif blush2.gif ir idomu kaip jum buvo,ar skaudejo labai su jais ar ne smile.gif
Papildyta:
ir siaip idomu kuo jie kitokie, ar sudetim, ar forma? idomu kodel su jais maziau skauda smile.gif man niekad neteko susidurt paciai, o daugiau isskyrus cia, neturiu ko paklaust 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 06 05, 23:37)
as tai ne del apsisprendimo klausiu, jau seniai apsisprendziau,kai tik isgirdau kad tokie yra  smile.gif  man idomu suzinot kuom geriau su jais, as cia save guost bandau, kad va nors del tu tamponiuku maziau skaudes  smile.gif  blush2.gif  ir idomu kaip jum buvo,ar skaudejo labai su jais ar ne  smile.gif
Papildyta:
ir siaip idomu kuo jie kitokie, ar sudetim, ar forma? idomu kodel su jais maziau skauda smile.gif  man niekad neteko susidurt paciai, o daugiau isskyrus cia, neturiu ko paklaust  4u.gif

Tie tamponai, kai supakoti atrodo kaip menteles( tas daiktas su kurio tikrina gerkle), dar panasus i pagaliuka nuo ledu. Kai juos ideda i nosi, jie isbrinksta nuo dregmes ir uzkimsa nosi. Kai trauke, man asmeniskai skaudejo verysad.gif , nu bet neverkiau tikrai ax.gif , istveriau, bet dar labai man slikstu buvo. Tik, kad gydytojai saunus labai buvo thumbup.gif
Dar galiu pasakyti, buvau sestadieni pas gydytoja, tai sake, kad tikrai gerai kvepuociau, reikai dar labiau apkirpti kriaukles doh.gif tai dabar galvoju ar sutikti, nes kai jau zinau kaip viskas daroma, dar baisiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 06 09, 12:23)
Tie tamponai, kai supakoti atrodo kaip menteles( tas daiktas su kurio tikrina gerkle), dar panasus i pagaliuka nuo ledu. Kai juos ideda i nosi, jie isbrinksta nuo dregmes ir uzkimsa nosi. Kai trauke, man asmeniskai skaudejo  verysad.gif , nu bet neverkiau tikrai  ax.gif , istveriau, bet dar labai man slikstu buvo. Tik, kad gydytojai saunus labai buvo  thumbup.gif
Dar galiu pasakyti,  buvau sestadieni pas gydytoja, tai sake, kad tikrai gerai kvepuociau, reikai dar labiau apkirpti kriaukles  doh.gif  tai dabar galvoju ar sutikti, nes kai jau zinau kaip viskas daroma, dar baisiau  verysad.gif

oi uzjauciu... unsure.gif o tai kodel iskart negalejo viska padaryt ir apkirpt tas kriaukles? o dabar nori vel is naujo kamuoti...
Atsakyti
Nesuprantu... Man kaip operavo, tai jokių tamponų netraukė blink.gif patarė pirkt brangesnius, kurie ištirpsta ax.gif tad traukimo procedūros išvengiau. Aišku po operacijos su vamzdeliu traukinėjo iš ten nešvarumus, bet tamponų tikrai netraukė.

Klausimas visoms kurios turėjo tą operaciją. Kiek laiko truko kraujavimas, pūliukai? Kiek laiko valėsi nosys, po šių operacijų? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Anira @ 2008 06 09, 12:23)
Tie tamponai, kai supakoti atrodo kaip menteles( tas daiktas su kurio tikrina gerkle), dar panasus i pagaliuka nuo ledu. Kai juos ideda i nosi, jie isbrinksta nuo dregmes ir uzkimsa nosi. Kai trauke, man asmeniskai skaudejo  verysad.gif , nu bet neverkiau tikrai  ax.gif , istveriau, bet dar labai man slikstu buvo. Tik, kad gydytojai saunus labai buvo  thumbup.gif
Dar galiu pasakyti,  buvau sestadieni pas gydytoja, tai sake, kad tikrai gerai kvepuociau, reikai dar labiau apkirpti kriaukles  doh.gif  tai dabar galvoju ar sutikti, nes kai jau zinau kaip viskas daroma, dar baisiau  verysad.gif

Tai, kad kriaukles šiaip turėjo sykiu išoperuot (bent jau man taip buv o) o gijimas jų ne toks kaip pertvaros, čia tik pakirpimas jų, o ne kaulo daužymas g.gif
Atsakyti
Na, o man operacija rugsejo 22 diena.. brr... bijau...
Gal kas operavotes Kauno Klinikose pas Vaitku? Kaip ten pas ji?
Atsakyti