sveikos, mergaitės, pasidalinsiu ir aš savo "nosiška" patirtim
pastebėjau, kad sunku kvėpuot daros per nosį, ypač kai einu greičiau ar vakare atsigulus. tada kreipiaus į gydytoją. jis patarė nosies kriauklių operaciją daryt (apipjaustyt tas kriaukles). narkozę pilną darė, greit namo paleido, viskas būtų gerai, bet... nieko man ta operacija nepadėjo
tada kreipiaus į kitą gydytoją ir ji man patarė tas kriaukles apdegint, o ne pjaustyt, atseit taip efektyviau. pasirašiau

narkozės pilnos nedavė, tik nosį "apmarino". bet jau skausmelis

bet ištvėriau, po operacijos gerai jaučiaus... bet ir vėl nieko...
tada jau gydytojai trys mane apžiūrėjo ir visi kaip vienas pasiūlė nosies pertvarą operuot. nežinau, kas man užplaukė, bet sutikau

o dar, kai pagalvoju, juk niekas varu nevarė.
išoperavo man tą nosies pertvarą (visai operacijos nebijojau, operacinėj prieš narkozę dar juokavau), bet atsibudus tai šoką gavau...

nosis buvo taip ištinus ir ten tiek visko prikišta buvo, kad nosis buvo per pusę veido!!!!!! porą dienų net per tuos tamponus nosyje kraujas bėgo, tai visąlaik buvau su parišta nosimi. beje, kas vakarą leisdavo man nuskausminamuosius į užpakalį, tai neskaudėjo. šlykščiausia buvo, kai atėjo laikas tuos tamponus iš nosis traukt... ten viskas pridžiūvę, prišutę, dvokia, o traukia ir, atrodo, galo nėra...

bet viską atkentėjau ir dabar džiaugiuos neatsidžiaugiu savo nosyte

kvėpuoju laisvai ir kaip fainai
beje, operavo mane valdiškoj ligoninėj (čia klaipėdoj, gydytoja Anužytė) ir piežiūra buvo visai faina be jokių kyšių
Matai ruzava kaip tau gerai, tikrai saunu, nes nemenkas malonumas, kai is nosies tuos dvimetrinus tamponus traukia.
Bet kazin po operacijos kvapus jausciau? O tau pries pertvaros operacija, sunku kvepuot buvo ar ir kvapu nejautei?