Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai VI tema

Mano kardeliai jau iki keliu,kiti ir aukstesni smile.gif sodinau nuo geguzes atrodo gal ar balandzio pradzios,nebesusigaudau visiskai ir vis po kruva.ir vaikucius atskyrus priberiau,taip graziai sudyge ir tie,sprindzio jau smile.gif kadangi man nereikia rugsejui tai galejau set anksciau,o pernai pasodinus atrodo geguzes menesi man jie ant rugsejo zydejo,bet vejai baisus kelis ju islauze su lig tvoros virsum kaip palei tvora buvo,tragiskai vejuotas sklypas ten.o ir lietus grozio nepridejo pastovus.O taip gaila,tokie didziuliai,ziedynai stambus sad.gif
Siemet tikiuos prazydes be jokiu zalojimu.Neklius rudeniniu veju ar liuciu.
As juos skinuosi i namus pasimerkti,puokstes pasidarau is kas zydi,tai siemet labai daug prisodinau,kad liktu ir lauke ir namie pakaktu smile.gif
Atsakyti
Kardeliai gražiai auga, lietutis palaistė, bet šiemet jų pasodinau daug mažiau, nes rudenį, kai iškasiau buvo daug supuvusių.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2014 06 07, 18:12)
Kardeliai gražiai auga, lietutis palaistė, bet šiemet jų pasodinau daug mažiau, nes rudenį, kai iškasiau buvo daug supuvusių.

pas mane ne su puvę,bet kirmėlių apgraužti g.gif
palikau - nemečiau,po šio sezono jei ką atranką padarysiu ax.gif ,išsilaikė neblogai,dar ne visus susodinau blush2.gif reiks kurią dieną pabaigti,o ir pirmuosius tik prieš porą dienų pasodinau,rusį vėsiai buvo,tai vos 1-2cm išlindę ax.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu dekoruoti sventes stala su kardeliais, taciau susimasciau ar jie tuo metu zydes, t.y. liepos 19? smile.gif jus kaip auginancios, gal galetumet man siuo klausimu padeti?
Atsakyti
Aš taip pat kardeliu visai neseniai sodinau ir tik keletą - stengiuosi atsisakyti kasamų žiemai gėlių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 06 08, 13:57)
Aš taip pat kardeliu visai neseniai sodinau ir tik keletą - stengiuosi atsisakyti kasamų žiemai gėlių rolleyes.gif

aš jau irgi link to einu ax.gif
sakiau rudenį išsikasiu tik gražiausias spalvas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siksta @ 2014 06 08, 12:21)
Sveiki, noriu dekoruoti sventes stala su kardeliais, taciau susimasciau ar jie tuo metu zydes, t.y. liepos 19? smile.gif jus kaip auginancios, gal galetumet man siuo klausimu padeti?

Pas mane pernai pirmieji pražydo liepos 23 d. Šiemet dar neseniai susodinau, tai žydės jau vėliau, bet gėlių salonuose ir dabar yra pirkt žydinčių kardelių, o liepos 19 d. jau tikriausiai bus ir pas mūsų augintojus.
Atsakyti
dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siksta @ 2014 06 08, 14:21)

Ankstyvosios veislės jau su žiedkotynais.O kai toks karštis tikrai,jau tam laikui turi būti žydinčių.Ieškokite,kas daug turi Vstočka /balta su raudonu,tikrai tam reiklui tiks,nes spalvinis kontrastas labai gražiai atrodo.
Atsakyti
Aš šiemet eksperimentavau, sodinau iš 3 kartų.Tai dabar pirmieji jau storėja -greit žydės, antri nedideli dar, o treti tik kokių 8-10 cm.
Gal sulauksim rugsėjo biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

mano kardeliau jau zydi...
Atsakyti
Va ir galas mano eksperimentui lotuliukas.gif

Visi sodinti skirtingu laiku, ale pasiginė pirmus tretieji kaip nieko . Jau pražydo geltonas ir raudonas wub.gif .
Įtariu, kad rugsėjo 1-oji vėl bus su turginiais kardeliais doh.gif .

Atsakyti