Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai VI tema

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 08 19, 22:48)
maniškiai dar tik pradeda žydėjimą,bet pastebėjau,kad neilgai žydi  g.gif

Vėlai pasodinot, kad dabar tik pradeda žydėti?
Atsakyti
Mano kardeliai šiemet žydi trumpai , nors pasodinau gegužės pradžioje, bet beveik visi jau nužydėjo.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2014 08 19, 22:06)
Nuplaunu, pamirkau isekcide, isdziovinu, nuimu "vaikus" suvynioju kiekviena i laikrasti atskirai, i kartonine deze ir i rusi iki pavasario liuliuko.

Olia lia. O kam čia taip? Nepūna taip po vieną ar dėl kokių kitų priežasčių? Klausiu, nes pirmi metai aš juos sodinau, bet noriu džiaugtis ir kitąmet, dėl to viskas ir domina. ax.gif
Atsakyti
O as nieko neplaunu, nemirkau, vaiku neuimu, dedu i kartonine deze su kazkiek pjuvenu ir i rusi. Man treti metai puikiausiai issilaike. Va pirmais metais nusipirkti svoguneliai kazkokie ligoti buvo, bet kitamet jau grazus isaugo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 26 rugpjūčio 2014 - 18:55
Na va, kiek žmonių, tiek ir skirtingų nuomonių apie jų priežiūrą rolleyes.gif

naca, o jūsų rūsys šildomas?

Dilema - kur man reiks laikyti kardelius ir jurginus - rūsys šildomas ir tikrai ten labai šilta. Garažas nešildomas. Sušals. Tai kur juos dėti?
Patarkit. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 27 rugpjūčio 2014 - 07:38
Sveikos. Turiu klausimėlį. Mano kardeliai jau seniausiai nužydėjo. Porą stagariukų užtrukau nukirpti ir jie žiedų vietoj išaugino kokias tai burbuoles. Vieną pralukštenau, ten mini sėklytės. Iš jų gal ką pasidaryt galima? Ar čia šiaip kas? Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 08 27, 11:24)
Sveikos. Turiu klausimėlį. Mano kardeliai jau seniausiai nužydėjo. Porą stagariukų užtrukau nukirpti ir jie žiedų vietoj išaugino kokias tai burbuoles. Vieną pralukštenau, ten mini sėklytės. Iš jų gal ką pasidaryt galima? Ar čia šiaip kas? Ačiū už atsakymą.

Net jeigu tai būtų sėklos, iš jų neverta auginti naujų svogūnėlių, nes neišsaugos veislės savybių. Geriausia nužydėjusius stiebus nulaužti, kad nebrandintų sėklų ir neeikvotų energijos viršutinei daliai- lai brandina svogūnėlius.
Žiemą reikia laikyti sausai ir šaltai (bet nesušaldyti).
Atsakyti
QUOTE(pienių vynas @ 2014 08 27, 12:55)
Net jeigu tai būtų sėklos, iš jų neverta auginti naujų svogūnėlių, nes neišsaugos veislės savybių. Geriausia nužydėjusius stiebus nulaužti, kad nebrandintų sėklų ir neeikvotų energijos viršutinei daliai- lai brandina svogūnėlius.
Žiemą reikia laikyti sausai ir šaltai (bet nesušaldyti).

Ačiū smile.gif pirmametė višta esu dar su gėlėm, tai mokintis ir mokintis.
Atsakyti
Prašau patarkite, kaip nupirktus nuskintus kardelius greičiau pražydinti. Reikia rytojaus šventei, o žiedai vos vos baltuoja... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2014 08 31, 12:06)
Prašau patarkite, kaip nupirktus nuskintus kardelius greičiau pražydinti. Reikia rytojaus šventei, o žiedai vos vos baltuoja...  4u.gif

Reikia pamerkti ir siltai sviesiai pastatyti. Bet kodel tokius pirkote, reikia pirkt kai jau yra nors 1-2 ziedai issiskleide ir per diena dar po 1 issiskleis.
Atsakyti
Ačiu už patarimą. Tiesiog tuo metu kitokių nebuvo, o kaina buvo l.gera. Bandysime gal nors keli prasiskleis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 04 22, 13:00)

Gal kas pasakytu kas cia per baltos gelytes g.gif
Atsakyti