peržiemojo mano kardeliai apatinėj šaldytuvo dėžutėj. kadangi pernai pirmą kartą juos auginau, tai nelabai žinau, per kiek laiko jie šilumoj atsigauna. kadangi sodinam gegužę, tai kada juos iš šaltų patalpų išnešat į šilumą? kovą? balandį?
su pavasariu, merginos 
būkit geros, kai tik reikės traukti kardelius į šilumą, praneškit, nes nežinau, kada tai daryti.

būkit geros, kai tik reikės traukti kardelius į šilumą, praneškit, nes nežinau, kada tai daryti.
siandien nusipirkau kardeliu pakuti, sodinsiu palaipsniui,po kokiu 10 vnt ,nuo balandziu men ,kas dvi svaites, paziuresiu kas uzaugs.
QUOTE(Sebile @ 2014 02 28, 21:53)
siandien nusipirkau kardeliu pakuti, sodinsiu palaipsniui,po kokiu 10 vnt ,nuo balandziu men ,kas dvi svaites, paziuresiu kas uzaugs.
jei vienos rūšies tai taip, jei sodinant skirtingų rūšių, kartu visi nepražįsta, priklauso ankstyvas ar vėlyvas tai kardelis

tai ar jau traukt kardelius į šilumą, ar dar anksti?
QUOTE(Paladė @ 2014 03 01, 09:46)
tai ar jau traukt kardelius į šilumą, ar dar anksti?
dar tikrai anksti

Maniškiai taip pat dar ramiai miega

Mano jau lauke sudyge
Bet gal kokie ankstyvieji
Ant pakio rasyta buvo, kad sodint nuo vasario iki geguzes, tai as nieko nelaukus vasari ir susodinau

QUOTE(Lion @ 2014 03 01, 18:53)
Mano jau lauke sudyge
Bet gal kokie ankstyvieji
Ant pakio rasyta buvo, kad sodint nuo vasario iki geguzes, tai as nieko nelaukus vasari ir susodinau 

Čia paprastus kardelius sodinote?

QUOTE(nute2 @ 2014 03 01, 19:01)
Gal ji ne Lietuvoj gyvena, nes pas mus nepasodinsi, dar žemė įšalus.