Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai VI tema

peržiemojo mano kardeliai apatinėj šaldytuvo dėžutėj. kadangi pernai pirmą kartą juos auginau, tai nelabai žinau, per kiek laiko jie šilumoj atsigauna. kadangi sodinam gegužę, tai kada juos iš šaltų patalpų išnešat į šilumą? kovą? balandį?
Atsakyti
su pavasariu, merginos smile.gif
būkit geros, kai tik reikės traukti kardelius į šilumą, praneškit, nes nežinau, kada tai daryti.
Atsakyti
siandien nusipirkau kardeliu pakuti, sodinsiu palaipsniui,po kokiu 10 vnt ,nuo balandziu men ,kas dvi svaites, paziuresiu kas uzaugs.
Atsakyti
QUOTE(Sebile @ 2014 02 28, 21:53)
siandien nusipirkau kardeliu pakuti, sodinsiu palaipsniui,po kokiu 10 vnt ,nuo balandziu men ,kas dvi svaites, paziuresiu kas uzaugs.

jei vienos rūšies tai taip, jei sodinant skirtingų rūšių, kartu visi nepražįsta, priklauso ankstyvas ar vėlyvas tai kardelis smile.gif
Atsakyti
tai ar jau traukt kardelius į šilumą, ar dar anksti?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 03 01, 09:46)
tai ar jau traukt kardelius į šilumą, ar dar anksti?

dar tikrai anksti smile.gif
Atsakyti
Maniškiai taip pat dar ramiai miega smile.gif
Atsakyti
Mano jau lauke sudyge g.gif Bet gal kokie ankstyvieji g.gif Ant pakio rasyta buvo, kad sodint nuo vasario iki geguzes, tai as nieko nelaukus vasari ir susodinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2014 03 01, 18:53)
Mano jau lauke sudyge  g.gif Bet gal kokie ankstyvieji  g.gif Ant pakio rasyta buvo, kad sodint nuo vasario iki geguzes, tai as nieko nelaukus vasari ir susodinau  g.gif

Čia paprastus kardelius sodinote? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Gal ji ne Lietuvoj gyvena, nes pas mus nepasodinsi, dar žemė įšalus.
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2014 03 01, 19:01)
Gal ji ne Lietuvoj gyvena, nes pas mus nepasodinsi, dar žemė įšalus.

doh.gif Tik dabar pastebėjau biggrin.gif , nes būtų kažkas nerealaus smile.gif Pas mus įšalo nėra, "galėčiau" sodinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 01 kovo 2014 - 17:04
Nepaminejau, kad as Airijoj ir zeme isalus net nebuvo biggrin.gif Na bet ir Lt zeme ne iki geguzes isalus buna g.gif

O sodinau tokius:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti