Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(denaxa @ 2013 10 13, 17:58)
O tu,Veja,SAUNUOLE 4u.gif  labai sparciai pazanga darai,maciau,ir Andrejus patenkintas buvo,pravaziavai super ax.gif

Kokia ten pažanga ,per treniruotes kartais aiškina-aiškina, o man ten visiškas kosmosas, nieko nesuprantu biggrin.gif ,aha, ši karta pagire, nes praeita karta tai man baisiai gėda buvo prieš jį, o mašinukas man šis smagiausias buo iš tu visu
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2013 10 13, 19:27)
Kokia ten pažanga ,per treniruotes kartais aiškina-aiškina, o man ten visiškas kosmosas, nieko nesuprantu  biggrin.gif  ,aha, ši karta pagire, nes praeita karta tai man baisiai gėda buvo prieš jį, o mašinukas man šis smagiausias buo iš tu visu

Nu,matyt ne visai nesupratai ka aiskina-viskas pasimato per varzybas biggrin.gif Per treniruotes liejamas prakaitas veltui nenueina,skinti to vaisius buna malonu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2013 10 13, 18:17)
ir šita buvo automatas  g.gif nesitikėjau, sportinė ir visokia kokia, o automatas..

žinoma, kad tarpinė svarbiausia, bet manau su nauju busu važiuotum žymiai drąsiau, nei su ikarusu  lotuliukas.gif

*Buvo ten dar tokia pati oranzine-tai ta mechanine ir visai kitoks vaziavimas su ja,gaila,neisejo pasibandyti-galima buvo,bet nebuvo laiko...

**ne,gal drasiau vaziuociau su ikarusu biggrin.gif nauji busai nesveikai prikimsti elektronikos,nepasitikiu as ja,niekad nezinai,kada koki poksta tau iskres... schmoll.gif Bet sitoj foto-Setra,o sitie masiniukai labai patikimi,apie juos tik gero daug girdejau-ir apie senus,ne tik naujus,ir absoliuciai nieko blogo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 10 13, 13:39)
žinoma, kad niekas negimė mokėdamas, na bet šitaip? čia yra absoliutus nesigaudymas aplinkoje ir nemokėjimas mašinos valdyti
lygtai nebuvo antros dalies laugh.gif

būna ir blogiau: Worst attempt ever
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 10 13, 21:20)

sitas jau buvo temoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 10 13, 21:20)

Bet is kur pas ja tokie nervai? As jei is triju kartu nepastatau - isvaziuoju...O jei zinociau, kad kiti stebi doh.gif Nors tfu tfu tfu, man visai puse velnio gaunasi paralelinis parkingas.
Atsakyti
QUOTE(MartiKarti @ 2013 10 14, 11:08)
Bet is kur pas ja tokie nervai?

As jei is triju kartu nepastatau - isvaziuoju...O jei zinociau, kad kiti stebi  doh.gif Nors tfu tfu tfu, man visai puse velnio gaunasi paralelinis parkingas.

Tai gal namo grįžo biggrin.gif

Atsakyti
Bet is kur pas ja tokie nervai? As jei is triju kartu nepastatau - isvaziuoju...O jei zinociau, kad kiti stebi  doh.gif Nors tfu tfu tfu, man visai puse velnio gaunasi paralelinis parkingas.

As kazkada kad ir po pusvalandi tampydavausi-butinai turiu masina pastatyti idealiai,taip,kad uzimtu kuo maziau vietos ir niekam netrukdytu,tvarkingai,jei sonu-ratai privalo buti prispausti prie bordiuro,jei galu ar priekiu-kol atsirems...vnz.,man butu labai didele geda palikti masina belekaip,o nuvaziuoti neiveikus-dar didesne geda...ir taip buvo nuo pat teisiu issilaikymo... ax.gif O kiti jeigu stebi-na juk visada galima ju paprasyti padeti (kazkada vairavimo pradzioje esu taip pasielgusi,kai pastebejau antro auksto balkone besisypsancius berniukus-atejo,pagelbejo... rolleyes.gif ).
Atsakyti
Bet is kur pas ja tokie nervai? As jei is triju kartu nepastatau - isvaziuoju...O jei zinociau, kad kiti stebi  doh.gif

O tai prie ko čia nervai g.gif ?Statai,kol pastatai,o jei kam juokinga iš šalies,tai ir valio valio - gyvenimą žmogui pralinksminai.O tai visi pikti aplinkui-ir vairuotojai,ir pėstieji...
QUOTE(denaxa @ 2013 10 14, 17:13)
As kazkada kad ir po pusvalandi tampydavausi-butinai turiu masina pastatyti idealiai,taip,kad uzimtu kuo maziau vietos ir niekam netrukdytu,tvarkingai...

Nu iš pradžių tai man nelabai gaudavosi ax.gif Maliesi,maliesi,išlipi,pažiūri,vėl maliesi,bardiūrus su ratlankiais ir buferiais apčiupini...Kaimynus ir nekaimynus pajuokinau biggrin.gif Paskui jau išmokau greičiau,nejuokingai.Ale dabar kartas nuo karto pastebiu,kad pradedu jau chimičyt blush2.gif Užstatyt kitų neužstatau,bet idealiai jei nesigauna iš kelių kartų,tai ir nesimūčinu labai...Nu,sarmata,bet vis tas lėkimas,skubėjimas doh.gif
Atsakyti
as jau savaite be VP. labai tikiuosi, kad ryt nebematysiu to "gaminama" , bus "pagaminta" blush2.gif
Atsakyti
Irgi nuotaikos pakelimui
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 10 16, 21:56)

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 10 16, 20:56)
nu kaip tokie žmonės gauna teises? doh.gif

Dark Elf, tau patiko žmones pagąsdinti, štai pigus būdas iš paprastos maišnos padaryti "sportinę" biggrin.gif
Atsakyti