As irgi skaitai ir skaitau ta istorija ir niekaip nesuprantu kodel tas telefona buvo be SIM.. Koks tikslas toki tureti??

QUOTE(Shalimar @ 2013 09 22, 13:37)
As irgi skaitai ir skaitau ta istorija ir niekaip nesuprantu kodel tas telefona buvo be SIM.. Koks tikslas toki tureti?? 

Tai gal tie bandiugos ateme ir sim iseme...o gal buvo su sim,bet rysio priemones "nedatrauke"-sita sistema blogai veikia,tiksliau-dazniausiai neveikia,nes ja irengiant uz tai atsakingi asmenys buvo suinteresuoti prasisukti kuo pigiau kad galetu daugiau pinigelio prasiplauti...apie tuos,kuriems reikalinga pagalba,galvojama maziausiai...

QUOTE(*Change* @ 2013 09 22, 10:55)
Mano manymu,tai jie abu elgesi neteisingai,galejo audine uzleisti is karto,bet kazkoks durnas principas neleido.Jeigu as matau,kad rodo posuki,visada pristabdau ir uzleidziu,nelaukiu,kol naglai kis,kam laukti,ileidi zmogu ir viskas.
nevisai sutinku

Posūkio rodymas nesuteikia pirmumo , lindimo teisės. jei mane tai privers staigiai stabdyti tai, kad ir pradės rodyt posūkį aš neužleisiu. itin jei už manęs vos 1-2 mašinos.
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 09 22, 13:49)
nevisai sutinku 
Posūkio rodymas nesuteikia pirmumo , lindimo teisės. jei mane tai privers staigiai stabdyti tai, kad ir pradės rodyt posūkį aš neužleisiu. itin jei už manęs vos 1-2 mašinos.

As ir nesakau,kad suteikia pirmumo teise.Bet galejo ji anksciau jau praleisti,tada ir butu nereikeja staigiai stabdyti

QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 09 22, 14:49)
nevisai sutinku 

aš jau po GLV
Susimoviau visai neblogai, jaučiu bendroj įskaitoj likau kažkur gale gale
Bet nė trupučio nesigailiu, negėda ir džiaugiuosi, kad dalyvavau
Viso buvo 23 dalyviai, 2 nepraėjo teorijos ribos, dalyvavo 4 moterys įskaitant mane, visos praėjo. Kaip ir bijojau, gerai susimoviau su mechanine - startuodama užgesau
paskui trąsoje nugrybavau ir vėl užgesau
su automatu sekėsi neblogai, bet vis tiek kabinau 3 fiškes ir bazės nepadariau
lauksiu kitų metų

QUOTE(Little feet @ 2013 09 22, 16:23)
aš jau po GLV
Susimoviau visai neblogai, jaučiu bendroj įskaitoj likau kažkur gale gale
Bet nė trupučio nesigailiu, negėda ir džiaugiuosi, kad dalyvavau
Viso buvo 23 dalyviai, 2 nepraėjo teorijos ribos, dalyvavo 4 moterys įskaitant mane, visos praėjo. Kaip ir bijojau, gerai susimoviau su mechanine - startuodama užgesau
paskui trąsoje nugrybavau ir vėl užgesau
su automatu sekėsi neblogai, bet vis tiek kabinau 3 fiškes ir bazės nepadariau
lauksiu kitų metų 

Svarbu-dalyvavai...

Vnz...saunuole esi

Tiesa,kaip teorijos klausimai patiko?

QUOTE(denaxa @ 2013 09 22, 17:18)
Svarbu-dalyvavai...
Dabar zinai savo silpnas vietas,per metus pasiruosi,ir kitamet seksis geriau...o dar kitamet dar geriau...
Kad uzgesai-nieko baisaus,gestanciu visada pasitaiko,ir nebutinai moteru...grybaujanciu irgi...
Man tai su automatu nekas buvo-sugaisau labai daug laiko pavaros perjungimui,laiko uzima vien tai kad reikia i pavaru svirti ziureti,kitaip velniai zino ka ten sujungsi...ir sankabos aisku ieskojau...
O mechanine tai super masinyte,toks ispudis,lyg ji pati mane veze kur reikia o as nieko nedariau,tik vaira sukiojau
,nepamenu,kad kazka ten buciau junginejus-kaip susiliejus su ja buvau...
Vnz...saunuole esi
Aš į kitą etapą patekti ir nesiveržiau - per sunku man jau būtų 

Vnz...saunuole esi

Kiek supratau, tai teorijos klausimai visuose etapuose tie patys (pamenu iš paveiksliuko, kurį mačiau filmuotame reportaže iš kažkurio ankstensio etapo). Minėjo, kad aš gana gerai pasirodžiau čia, bet tikrai ne geriausiai - lyderis buvo vienas iš mano draugų, padaręs 6 klaidas (apskritai, visi dalyvavę mano draugai pateko į finalą, šaunuoliai

Apskritai tai dedu sau didelį pliusą už tai, kad absoliučiai nesijaudinau - nei prieš važiavimą, nei jo metu

QUOTE(Little feet @ 2013 09 22, 17:42)
Aš į kitą etapą patekti ir nesiveržiau - per sunku man jau būtų
Mano viena silpniausių vietų šiuo metu yra visiškas darbo su sankaba pamiršimas
Reik iš ko nors iškaulyti mašiną su mechanine pavara, kad leistų palaužyti, nes savos keisti per artimiausius metus neplanuoju
Mūsų tarpe daugiau gesusių nebuvo, o trąsoj prigrybavusių - buvo net ir sportininkų tarpe (jie per skubėjimą arba praleido trąsos elementą, arba fiškes negailestingai maitojo
). O man su automatu kaip tik buvo labai lengva, net nepamenu, ar žiūrėjau į svirtis
Ai ten viskas taip greitai vyko, kad aš net į kamuoliuką pamiršau žiūrėti
Tik vienas dalyvis jį pametė, visi kit sėkmingai išlaikė jį "bliūdelyje". Mašinytės abi man patiko, o Corolla ypač 
Kiek supratau, tai teorijos klausimai visuose etapuose tie patys (pamenu iš paveiksliuko, kurį mačiau filmuotame reportaže iš kažkurio ankstensio etapo). Minėjo, kad aš gana gerai pasirodžiau čia, bet tikrai ne geriausiai - lyderis buvo vienas iš mano draugų, padaręs 6 klaidas (apskritai, visi dalyvavę mano draugai pateko į finalą, šaunuoliai
). Klausimai normaliai man, labai greitai atsakiau, kai kuriuos tai tikrai spėjau
Nugirdau organizatorius kalbant, kad kažkas padarė net 20 klaidų 
Apskritai tai dedu sau didelį pliusą už tai, kad absoliučiai nesijaudinau - nei prieš važiavimą, nei jo metu
Ir nesikrimtau, kad susimoviau. Vadinasi kelyje esu gana rami, išlaikau racionalų protą 

Nu tai kad nesusimovei...

Susimovimu laikau nugrybavimą trasoje ir užgesimus

QUOTE(Little feet @ 2013 09 22, 18:43)
Kita karta bus geriau...

gyvenčiau Vilniuj, sakyčiau - apsikeičiam mašinom savaitei
abiems nauda būtų