Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

As irgi skaitai ir skaitau ta istorija ir niekaip nesuprantu kodel tas telefona buvo be SIM.. Koks tikslas toki tureti?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 09 22, 13:37)
As irgi skaitai ir skaitau ta istorija ir niekaip nesuprantu kodel tas telefona buvo be SIM.. Koks tikslas toki tureti?? g.gif

Tai gal tie bandiugos ateme ir sim iseme...o gal buvo su sim,bet rysio priemones "nedatrauke"-sita sistema blogai veikia,tiksliau-dazniausiai neveikia,nes ja irengiant uz tai atsakingi asmenys buvo suinteresuoti prasisukti kuo pigiau kad galetu daugiau pinigelio prasiplauti...apie tuos,kuriems reikalinga pagalba,galvojama maziausiai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 09 22, 10:55)
Mano manymu,tai jie abu elgesi neteisingai,galejo audine uzleisti is karto,bet kazkoks durnas principas neleido.Jeigu as matau,kad rodo posuki,visada pristabdau ir uzleidziu,nelaukiu,kol naglai kis,kam laukti,ileidi zmogu ir viskas.

nevisai sutinku smile.gif
Posūkio rodymas nesuteikia pirmumo , lindimo teisės. jei mane tai privers staigiai stabdyti tai, kad ir pradės rodyt posūkį aš neužleisiu. itin jei už manęs vos 1-2 mašinos.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 09 22, 13:49)
Posūkio rodymas nesuteikia pirmumo , lindimo teisės. jei mane tai privers staigiai stabdyti tai, kad ir pradės rodyt posūkį aš neužleisiu. itin jei už manęs vos 1-2 mašinos.

As ir nesakau,kad suteikia pirmumo teise.Bet galejo ji anksciau jau praleisti,tada ir butu nereikeja staigiai stabdyti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 09 22, 14:49)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš jau po GLV smile.gif Susimoviau visai neblogai, jaučiu bendroj įskaitoj likau kažkur gale gale biggrin.gif Bet nė trupučio nesigailiu, negėda ir džiaugiuosi, kad dalyvavau smile.gif Viso buvo 23 dalyviai, 2 nepraėjo teorijos ribos, dalyvavo 4 moterys įskaitant mane, visos praėjo. Kaip ir bijojau, gerai susimoviau su mechanine - startuodama užgesau laugh.gif paskui trąsoje nugrybavau ir vėl užgesau biggrin.gif su automatu sekėsi neblogai, bet vis tiek kabinau 3 fiškes ir bazės nepadariau doh.gif lauksiu kitų metų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 09 22, 16:23)
aš jau po GLV smile.gif Susimoviau visai neblogai, jaučiu bendroj įskaitoj likau kažkur gale gale biggrin.gif Bet nė trupučio nesigailiu, negėda ir džiaugiuosi, kad dalyvavau smile.gif Viso buvo 23 dalyviai, 2 nepraėjo teorijos ribos, dalyvavo 4 moterys įskaitant mane, visos praėjo. Kaip ir bijojau, gerai susimoviau su mechanine - startuodama užgesau laugh.gif paskui trąsoje nugrybavau ir vėl užgesau biggrin.gif su automatu sekėsi neblogai, bet vis tiek kabinau 3 fiškes ir bazės nepadariau  doh.gif lauksiu kitų metų  thumbup.gif

Svarbu-dalyvavai...smile.gif Dabar zinai savo silpnas vietas,per metus pasiruosi,ir kitamet seksis geriau...o dar kitamet dar geriau...biggrin.gif Kad uzgesai-nieko baisaus,gestanciu visada pasitaiko,ir nebutinai moteru...grybaujanciu irgi... ax.gif Man tai su automatu nekas buvo-sugaisau labai daug laiko pavaros perjungimui,laiko uzima vien tai kad reikia i pavaru svirti ziureti,kitaip velniai zino ka ten sujungsi...ir sankabos aisku ieskojau... biggrin.gif O mechanine tai super masinyte,toks ispudis,lyg ji pati mane veze kur reikia o as nieko nedariau,tik vaira sukiojau biggrin.gif ,nepamenu,kad kazka ten buciau junginejus-kaip susiliejus su ja buvau... wub.gif
Vnz...saunuole esi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tiesa,kaip teorijos klausimai patiko? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 22 rugsėjo 2013 - 16:18
QUOTE(denaxa @ 2013 09 22, 17:18)
Svarbu-dalyvavai...smile.gif Dabar zinai savo silpnas vietas,per metus pasiruosi,ir kitamet seksis geriau...o dar kitamet dar geriau...biggrin.gif Kad uzgesai-nieko baisaus,gestanciu visada pasitaiko,ir nebutinai moteru...grybaujanciu irgi... ax.gif Man tai su automatu nekas buvo-sugaisau labai daug laiko pavaros perjungimui,laiko uzima vien tai kad reikia i pavaru svirti ziureti,kitaip velniai zino ka ten sujungsi...ir sankabos aisku ieskojau... biggrin.gif O mechanine tai super masinyte,toks ispudis,lyg ji pati mane veze kur reikia o as nieko nedariau,tik vaira sukiojau  biggrin.gif ,nepamenu,kad kazka ten buciau junginejus-kaip susiliejus su ja buvau... wub.gif
Vnz...saunuole esi  4u.gif 
Tiesa,kaip teorijos klausimai patiko?  smile.gif
Aš į kitą etapą patekti ir nesiveržiau - per sunku man jau būtų smile.gif Mano viena silpniausių vietų šiuo metu yra visiškas darbo su sankaba pamiršimas biggrin.gif Reik iš ko nors iškaulyti mašiną su mechanine pavara, kad leistų palaužyti, nes savos keisti per artimiausius metus neplanuoju smile.gif Mūsų tarpe daugiau gesusių nebuvo, o trąsoj prigrybavusių - buvo net ir sportininkų tarpe (jie per skubėjimą arba praleido trąsos elementą, arba fiškes negailestingai maitojo biggrin.gif ). O man su automatu kaip tik buvo labai lengva, net nepamenu, ar žiūrėjau į svirtis g.gif Ai ten viskas taip greitai vyko, kad aš net į kamuoliuką pamiršau žiūrėti biggrin.gif Tik vienas dalyvis jį pametė, visi kit sėkmingai išlaikė jį "bliūdelyje". Mašinytės abi man patiko, o Corolla ypač smile.gif
Kiek supratau, tai teorijos klausimai visuose etapuose tie patys (pamenu iš paveiksliuko, kurį mačiau filmuotame reportaže iš kažkurio ankstensio etapo). Minėjo, kad aš gana gerai pasirodžiau čia, bet tikrai ne geriausiai - lyderis buvo vienas iš mano draugų, padaręs 6 klaidas (apskritai, visi dalyvavę mano draugai pateko į finalą, šaunuoliai smile.gif ). Klausimai normaliai man, labai greitai atsakiau, kai kuriuos tai tikrai spėjau biggrin.gif Nugirdau organizatorius kalbant, kad kažkas padarė net 20 klaidų g.gif
Apskritai tai dedu sau didelį pliusą už tai, kad absoliučiai nesijaudinau - nei prieš važiavimą, nei jo metu smile.gif Ir nesikrimtau, kad susimoviau. Vadinasi kelyje esu gana rami, išlaikau racionalų protą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little feet: 22 rugsėjo 2013 - 16:47
QUOTE(Little feet @ 2013 09 22, 17:42)
Aš į kitą etapą patekti ir nesiveržiau - per sunku man jau būtų smile.gif Mano viena silpniausių vietų šiuo metu yra visiškas darbo su sankaba pamiršimas biggrin.gif Reik iš ko nors iškaulyti mašiną su mechanine pavara, kad leistų palaužyti, nes savos keisti per artimiausius metus neplanuoju smile.gif Mūsų tarpe daugiau gesusių nebuvo, o trąsoj prigrybavusių - buvo net ir sportininkų tarpe (jie per skubėjimą arba praleido trąsos elementą, arba fiškes negailestingai maitojo biggrin.gif ). O man su automatu kaip tik buvo labai lengva, net nepamenu, ar žiūrėjau į svirtis  g.gif Ai ten viskas taip greitai vyko, kad aš net į kamuoliuką pamiršau žiūrėti biggrin.gif Tik vienas dalyvis jį pametė, visi kit sėkmingai išlaikė jį "bliūdelyje". Mašinytės abi man patiko, o Corolla ypač smile.gif
Kiek supratau, tai teorijos klausimai visuose etapuose tie patys (pamenu iš paveiksliuko, kurį mačiau filmuotame reportaže iš kažkurio ankstensio etapo). Minėjo, kad aš gana gerai pasirodžiau čia, bet tikrai ne geriausiai - lyderis buvo vienas iš mano draugų, padaręs 6 klaidas (apskritai, visi dalyvavę mano draugai pateko į finalą, šaunuoliai smile.gif ). Klausimai normaliai man, labai greitai atsakiau, kai kuriuos tai tikrai spėjau biggrin.gif Nugirdau organizatorius kalbant, kad kažkas padarė net 20 klaidų  g.gif
Apskritai tai dedu sau didelį pliusą už tai, kad absoliučiai nesijaudinau - nei prieš važiavimą, nei jo metu smile.gif Ir nesikrimtau, kad susimoviau. Vadinasi kelyje esu gana rami, išlaikau racionalų protą smile.gif

Nu tai kad nesusimovei... biggrin.gif tik nepakliuvai i sekanti etapa-tai yra du skirtingi dalykai...biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Susimovimu laikau nugrybavimą trasoje ir užgesimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little feet: 22 rugsėjo 2013 - 17:44
QUOTE(Little feet @ 2013 09 22, 18:43)
Susimovimu laikau nugrybavimą trasoje ir užgesimus smile.gif

Kita karta bus geriau...smile.gif Man tai visada su automatais problema,su pavaru perjungimu-niekaip nepataikau is karto ,jei noriu greiciau,tyskinu tyskinu ten atgal... blush2.gif biggrin.gif Per tai pernai i superfinala nepatekau... ax.gif
Atsakyti
gyvenčiau Vilniuj, sakyčiau - apsikeičiam mašinom savaitei lotuliukas.gif abiems nauda būtų biggrin.gif
Atsakyti