Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(*Change* @ 2013 09 22, 13:15)
Sudegti gyvam....turbut baisiausia mirtis...

vis tikiuosi, kad ji pirma nuo dumu uztrosko toj bagazinej.. arba bent jau samone prarado.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 09 22, 19:13)
gyvenčiau Vilniuj, sakyčiau - apsikeičiam mašinom savaitei  lotuliukas.gif abiems nauda būtų biggrin.gif

Aha,tikrai drinks_cheers.gif
Tiesa,perziurejau fotkes-tas storas,dryzuotas,kiekvienais metais dalyvauja,as ji kasmet Vilniuj susitinku,kaip cia siemet i prizininkus neiskope...smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 22 rugsėjo 2013 - 20:47
QUOTE(denaxa @ 2013 09 22, 21:15)
Aha,tikrai  drinks_cheers.gif
Tiesa,perziurejau fotkes-tas storas,dryzuotas,kiekvienais metais dalyvauja,as ji kasmet Vilniuj susitinku,kaip cia siemet i prizininkus neiskope...smile.gif

O mes į tave vakar per "ne vienas kelyje" paspoksojom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 09 22, 21:15)
kiek supratau, jis dabar sanatorijoj Palangoj, todėl pas mus ir dalyvavo smile.gif ir nelabai jam pasisekė, nes iš foto susidarė įspūdis, kad Klaipėdoj buvo daugiausia dalyvių, tarp jų nemažai stiprių (trys mano draugai pateko į finalą, du iš jų užėmė prizines vietas ir periodiškai dalyvauja autosporto rungtyse, o GLV jau nesuskaičiuoju kelintas kartas), tad ir patekti nebuvo paprasta. Pravažiavo jis gana neblogai, kiek pamenu smile.gif
Atsakyti
Pataise broka mano masiniuke... rolleyes.gif gazuoju..o ji tyliai veikia...anksciau kaip sportine urzge... doh.gif
ale patiko man ,kai in riaumojo biggrin.gif zmones greiciau ejo per kelia..kai uzgazuodavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 09 23, 22:06)
ale  patiko man ,kai in riaumojo biggrin.gif zmones greiciau ejo per kelia..kai uzgazuodavau biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 09 23, 20:06)
gazuoju..o ji tyliai veikia...anksciau kaip sportine urzge...

o tai kas buvo, kad ji riaumojo, maniske irgi garsiai uzia kai pradedu gazuoti nuo tarkim sviesoforo g.gif
Atsakyti
aš šiaip taip radau rankenėlę pirkt. 90lt. prašo doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 09 23, 15:02)
O mes į tave vakar per "ne vienas kelyje" paspoksojom smile.gif

As ten labai nusipezejau? Nepamenu,ka,pliurpiau...slapsciausi nuo zurnalistu,ir kai jau maniau,kad isdege...priciupo mane... blush2.gif jokie prasymai atsiknisti nepadejo... doh.gif kazkodel paskutiniu metu vis dazniau atsiranda zmoniu,besistengianciu mane nuo mane nuo fobijos kameroms atpratinti... doh.gif Tos laidos neziurejau ir neziuresiu,tik pasakyk,ar labai nusipezejau... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2013 09 23, 15:25)
kiek supratau, jis dabar sanatorijoj Palangoj, todėl pas mus ir dalyvavo smile.gif ir nelabai jam pasisekė, nes iš foto susidarė įspūdis, kad Klaipėdoj buvo daugiausia dalyvių, tarp jų nemažai stiprių (trys mano draugai pateko į finalą, du iš jų užėmė prizines vietas ir periodiškai dalyvauja autosporto rungtyse, o GLV jau nesuskaičiuoju kelintas kartas), tad ir patekti nebuvo paprasta. Pravažiavo jis gana neblogai, kiek pamenu smile.gif

Tai jis berods klaipedietis... smile.gif
Atsakyti
Niek nenusipezėjai, viskas kaip surežisuota, atrepetuota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 09 24, 09:22)
Niek nenusipezėjai, viskas kaip surežisuota, atrepetuota  thumbup.gif

Reiskia,parezisavo... biggrin.gif Nes natur variante baisu buvo,jie dar ten biski pasityciojo is manes taip draugiskai-nedidelis kerstas uz begiojima... biggrin.gif Ne,bet ant savu nepykstama,taip sakant...biggrin.gif
Atsakyti
http://www.kiauletau...airavimo-centre

Naudingas dalykas,labai,ir kaina gera-gal kas susigundysit ax.gif Labai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti