Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Sveikos smile.gif

Mano laikinas VP galioja iki spalio 6d. (sekmadienio).
jei naują galima užsakyt, tik sekančią dieną pasibaigus galiojimui, o pirmadieniais Regitra nedirba, tai užsakysiu tik antradienį.
O kaip bus pirmadienį, kai senas pasibaigęs, o naujas dar neužsakytas? Vadinas tą dieną lieku iš vis be VP? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2013 09 24, 12:41)
Sveikos smile.gif

Mano laikinas VP galioja iki spalio 6d. (sekmadienio).
jei naują galima užsakyt, tik sekančią dieną pasibaigus galiojimui, o pirmadieniais Regitra nedirba, tai užsakysiu tik antradienį.
O kaip bus pirmadienį, kai senas pasibaigęs, o naujas dar neužsakytas?  Vadinas tą dieną lieku iš vis be VP?  g.gif

Taip. Ir kol pagamins, tol busit be VP.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 09 24, 13:35)
Taip. Ir kol pagamins, tol busit be VP.

bet kai būsiu užsisakiusi sakykim tikrinant policijai jiem ta info turėtų būti matoma g.gif
tačiau ta viena diena tokia ir kabės ant plauko g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 09 24, 11:16)
http://www.kiauletau...airavimo-centre

Naudingas dalykas,labai,ir kaina gera-gal kas susigundysit  ax.gif  Labai rekomenduoju  smile.gif
oi kaip norėčiau... iš kur pinigų gauti biggrin.gif
kalbėjai tu gerai, nepergyvenk smile.gif iš esmės ten tas pats, kas buvo delfio filmuotoje medžiagoje, gal tik čiut čiut daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2013 09 24, 13:53)
bet kai būsiu užsisakiusi sakykim tikrinant policijai jiem ta info turėtų būti matoma  g.gif
tačiau ta viena diena tokia ir kabės ant plauko  g.gif

As pati keiciausi neseniai ir man aiskiai buvo pasakyta, kad vairuotojo pazymejimas yra vienintelis irodymas, kad ji turi. Jei sustabdo tarkim gatvej, ir tu pazymejima esi palikes namie, negi nieko tokio? Kas is tu ju duomenu, turi tureti ta plastiko gabaliuka ir tiek..
Atsakyti
Aš irgi mėnesį turiu laukti kol pagamins tą išvajotąjį VP. Važinėti galiu tik su M raide, ir šeimos nariu verysad.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

prisidedu i jusu gretas biggrin.gif siandien pasiemiau VP ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2013 09 24, 08:16)
o tai kas buvo, kad ji riaumojo, maniske irgi garsiai uzia kai pradedu gazuoti nuo tarkim sviesoforo  g.gif

su duslintuvu sake. man sudejo dvi naujas dalis... dusliarkoje... bet kazka darbuotojas vienas buvo blogai padares. tai kitas naikino broka... ir dabar nebera tu garsu...
Atsakyti
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 09 24, 18:35)
labas 4u.gif

prisidedu i jusu gretas biggrin.gif siandien pasiemiau VP ax.gif

Sveikinu 4u.gif
Malonaus vairavimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2013 09 24, 18:32)
Sveikinu  4u.gif
Malonaus vairavimo  smile.gif

aciukas mirksiukas.gif

dar jauciu pradesiu vairuoti kita savaite,masiniuka reikia technikine pravaryt,numerius isimt LT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 09 24, 10:03)
As ten labai nusipezejau? Nepamenu,ka,pliurpiau...slapsciausi nuo zurnalistu,ir kai jau maniau,kad isdege...priciupo mane... blush2.gif  jokie prasymai atsiknisti nepadejo... doh.gif kazkodel paskutiniu metu vis dazniau atsiranda zmoniu,besistengianciu mane nuo mane nuo fobijos kameroms atpratinti... doh.gif  Tos laidos neziurejau ir neziuresiu,tik pasakyk,ar labai nusipezejau... ax.gif

Maciau ir as bigsmile.gif labai laisvai ir sauniai bendravot, jokiu nusipezejimu neisgirdau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 09 24, 13:56)
oi kaip norėčiau... iš kur pinigų gauti biggrin.gif
kalbėjai tu gerai, nepergyvenk smile.gif iš esmės ten tas pats, kas buvo delfio filmuotoje medžiagoje, gal tik čiut čiut daugiau smile.gif

Aciu smile.gif Neziurejau nei to,nei sito...ir neziuresiu,ne mano nervams... biggrin.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti