Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 11 06, 19:56)
su kokiomis senomis, nes uzsakant tik pasibaigus senojo galiojimui 2m. VP  is kart paimamas. lieki BE NIEKO.

Nepaeme jokiu senu teisiu doh.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 11 06, 20:18)
Nepaeme jokiu senu teisiu doh.gif  biggrin.gif .

keitėt iki liepos 1d. nepasibaigus laikinųjų galiojimui?
Atsakyti
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 11 06, 20:19)
keitėt iki liepos 1d. nepasibaigus laikinųjų galiojimui?

Ne,keiciau kai jau buvo pasibaigusios po liepos 1d. mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 11 06, 21:49)
Visai neskaitai temos tongue.gif .Taigi as rasiau,kad vazinejau su senomis,dar avarija apturejau,tai manes tik policija paklause,ar jau uzsisakiau naujas,pasakiau,kad taip ir viskas,jokiu bedu nebuvo mirksiukas.gif .

Šiaip skaitau tema gan dažnai tongue.gif ,ir tikrai neatsimenu kad rašytum apie avarija, bet manau kad gana lojalus policininkai pasitaike, kiti laisvai galetu prisikabinti kad negaliojantis VP, idomu dar kas buvo kaltininkas, nes čia gali ir su draudimu problemu būti
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2013 11 06, 21:28)
Šiaip skaitau tema gan dažnai  tongue.gif  ,ir tikrai neatsimenu kad rašytum apie avarija, bet manau kad gana lojalus policininkai pasitaike, kiti laisvai galetu prisikabinti kad negaliojantis VP, idomu dar kas buvo kaltininkas, nes čia gali ir su draudimu problemu būti

Jei neatsimeni,nereiskia,kad nerasiau biggrin.gif .
Jeigu teises uzsakytos,o istatymas iki galo nesutvarkytas,ka daryti,kai teises gaminamos tik tada,kai baigiasi galiojimas,tai nera ir ko prikibti.Ne as kalta buvau,bet su draudimu nebuvo jokiu problemu.
Atsakyti
Kaip tai nera prie ko prikibt?
teise vairuot nera atimta, bet VP parodyt tu negali.
t.y. policijos pareigunui pateikt visu reikiamu dokumentu.
Atsakyti
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 11 06, 22:09)

Taigi dar tvarkys ta istatyma,buvo straipsnis,kad neapgalvojo truputi visko iki galo.Tai ir rodziau teises biggrin.gif ,tik jos buvo su pasibaigusiu galiojimu,o naujos gaminamos.Nemano kalte,kad istatyme naujam yra spragu mirksiukas.gif .Istatymiskai as viska buvau padarius,ka privalejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Change*: 06 lapkričio 2013 - 22:19
QUOTE(*Change* @ 2013 11 06, 22:15)
Taigi dar tvarkys ta istatyma,buvo straipsnis,kad neapgalvoja truputi visko iki galo.Tai ir rodziau teises biggrin.gif ,tik jos buvo su pasibaigusiu galiojimu,o naujos gaminamos.Nemano kalte,kad istatyme naujam yra spragu mirksiukas.gif .Istatymiskai as viska buvau padarius,ka privalejau.

Gerai, kad tavo teises pamirso paimt, nes mano nebegaliojancias paeme ta diena kai uzsake naujas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 11 06, 22:18)
Gerai, kad tavo teises pamirso paimt, nes mano nebegaliojancias paeme ta diena kai uzsake naujas  lotuliukas.gif

Tai gal tavo paeme per klaida,gal neturejo paimti biggrin.gif .Nu ziuresim,kas dabar naujai gaminsis,ar paims,ar ne biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 11 06, 22:21)
Tai gal tavo paeme per klaida,gal neturejo paimti biggrin.gif .Nu ziuresim,kas dabar naujai gaminsis,ar paims,ar ne biggrin.gif .

gal butu atidaves, kai pradejau klausinet, kaip as cia dabar liksiu tusciom kol naujas padarys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 11 06, 23:09)

Tokiu atveju policija tikrina duomenu bazeje ir mato ten,turi-neturi,uzsakytas-neuzsakytas... ax.gif
Man buvo dar geresne situacija,kai teises buvo pavogtos-uzsakius naujas senos buvo isimtos visai is duomenu bazes,kaip neegzistuojancios,gamino 10 dienu,as turejau tik popieriuka is policijos komisariato su pavogtu dokumentu sarasu doh.gif Skambinau tada i keliu policija,klausiau,ar galiu vazineti be teisiu kai va taip ir taip,tai sake,kad su tuo popierium galiu.Tik dirbti negalejau,tai buvo 10 dienu priverstiniu atostogu savo saskaita... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 11 07, 09:37)
Tokiu atveju policija tikrina duomenu bazeje ir mato ten,turi-neturi,uzsakytas-neuzsakytas... ax.gif

tikrins, netikrins...
man tiesiai sviesiai Regitroj pasake, ziurint ant ko "uzsirausi". Bauda arba ispejimas.
Atsakyti