Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

http://www.15min.lt/...59-390525?cf=df g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(MartiKarti @ 2013 12 05, 00:27)

Beje, Veja, sveikinu nusiemus klevo lapa  4u.gif

Ačiu smile.gif ,ko neišmokau per 2 metus, tai savo vyro vežiot, negaliu vairuot kai jis sedi šalia
Prieš perejas jei blogas matomumas gerokai pristabdau, jau pasimokiau, buvo pora nemaloniu situaciju,viena karta žmogus iššoko perejoj ,mašinos pristatytos buvo, nemačiau, greitis gal 30 km ,kol stabdžiau, mašina per pereja jau praslydo, jei anas neatšoktu, butu ant kapoto. Važiuoju į darbą Fabijoniškiu g. ten pereja ant perejos,mašinos pristatytos, vaikai į mokyklą eina,pristabdau maksimaliai, nes išanksto nieko nesimato
Denaxa kaip sekesi šiandien dirbti, kamščiai mieste jau ankstokai prasidėjo, oras tai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 12 06, 23:28)

Baisu blink.gif
Truksta žodžiu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 06 gruodžio 2013 - 21:37
QUOTE(denaxa @ 2013 12 06, 21:20)
Bliaaa...kas paskutiniu metu mieste darosi... schmoll.gif  verysad.gif Kolega pasakojo-stovi jis pirmoj juostoj prie perejos ,o perejoje eidamas per gatve toks vyriskis sukniubo,gal sirdis,gal kas...ir staiga atlekia golfas,prireike jam is antros justos i desine sukti aplenkus autobusa,o ten tas zmogus gulejo,ir jis tiesiai per ji,nepamate,kad pervaziavo,dar vilko kazkiek laiko,kazkokia kuno dali nurove...is tokiu ujobisciu teises reikia atimineti be teises jas atgauti...nu nafig isvis vaziuoti,jei nematai nei biskio kelio pries save,vaziuoji per zmogu ir nematai kad kazka pervaziavai...bliamba,negaliu... schmoll.gif

Lyg kokia scena is siaubo filmo, sakes unsure.gif

QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 12 06, 21:28)

Baisu.
Atsakyti
Tai čia supratau Denaxa apie tą įvykį ir pasakojo
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2013 12 06, 22:08)

Tad nelabai sutampa vairuotojo pareiskinimas su liudytojo.
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 12 06, 12:05)
Aisq..sunku taip Little Feet..kai atsispindi..ir t.t...
Tik as rasiau apie normalu ora.
Normaliu oru nėra tokios didelės problemos, todėl ir minėjau tą nepalankų orą su iš to sekančiomis problemomis. O Klaipėdoje toks pakankamai dažnai būna.
QUOTE(Vėja2 @ 2013 12 06, 22:08)
Aš irgi taip supratau. Kraupu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2013 12 06, 23:08)

Apie sita ir pasakojau...golfo vairuotojas gerai meluoja,+ jis iskart uz prie pesciuju perejos stovincio autobuso move i pirma juosta (nors kur vaziuoja,kaip matosi-nemate),o ten,beje,istisine linija...atleke is toli nemazu greiciu ir visiskai nestabdydamas pervaziavo zmogu,matosi nuotraukose,koki atstuma nuvilko...jei butu vaziaves pagal taisykles savo juosta,butu gal tik kojas pervaziaves,zmogus butu gyvas likes...taip kolega sake,prie kurio akiu visa tai ivyko...ta vieta turetu buti filmuojama,manau,policija issiaiskins teisybe...nelabai isivaizduoju,kaip galima nepamatyti ant kelio gulincio zmogaus...mieste...apsviestoje gatveje... schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(Vėja2 @ 2013 12 06, 22:50)
Denaxa kaip sekesi šiandien dirbti, kamščiai mieste jau ankstokai prasidėjo, oras tai  doh.gif

Labai sudina diena...kamsciu "neparagavau"...treciu reisu netoli Vaidotu uzsikirto stabdziai ir uzsidege,teko gesinti...persikus buvau nerealiai,masina tai dujine...paskui beveik tris valandas laukiau kol pagalba atvaziuos... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 12 06, 22:54)
..nelabai isivaizduoju,kaip galima nepamatyti ant kelio gulincio zmogaus...mieste...apsviestoje gatveje... schmoll.gif

Tai jauciu leke tiesiog akis isdegus ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2013 12 07, 00:05)
Tai jauciu leke tiesiog akis isdegus ... unsure.gif

tai kolega sake kad taip ir buvo...bet kaip galima lekti,jei nespeji/nematai kelio pries pat nosi... g.gif
Atsakyti
verysad.gif ojej koks liudnas baisus ivykis... verysad.gif mire p kazkokio debilo ratais.. sad.gif
Atsakyti
Baisiausias dalykas, kad kazkas taip ir nesulauke vyro/tecio/senelio is darbo/parduotuves verysad.gif verysad.gif uzuojauta seimai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 12 06, 12:40)
Patarimas sulėtinti prieš perėją atrodo protingas, bet neįsivaizduoju, kaip realiai taip įmanoma važiuoti - juk tų perėjų labai daug  g.gif

Tai ir važiuoji taip -stabdis,gazas,stabdis ,gazas.Ir kur čia vairavimo malonumas,a?Galit mane užpypint,bet prieš perėjas aš eismą pristabdau ir man dzin giliai,kad kažkas skuba-davai varyk,lenk,net pirštų kombinacijos neparodysiu,jei signalins.Nes to protingo patarimo pristabdyt niekas neklauso.O man ,pavyzdžiui,nereik jokio walpaperio ant priekinio stiklo...
QUOTE(denaxa @ 2013 12 06, 22:20)
Bliaaa...kas paskutiniu metu mieste darosi... schmoll.gif  verysad.gif

Tas pats jau senai darosi,Denaxa.O kai anksčiau temsta,dar slidu,tai jau bardakas konkretus prasideda.Matau nelabai,važiuoju oho kaip gerai ir greitai...ups...nepastebėjau doh.gif Bet šiandien, tai pas jus sostinėj krūvą nukirto pėsčiųjų...
QUOTE(Vėja2 @ 2013 12 06, 22:50)
,ko neišmokau per 2 metus, tai savo vyro vežiot, negaliu vairuot kai jis sedi šalia

O man daug sunkiau būtų buvę išmokt,jei vyro nebūtų. Kad ir kokią nesąmonę padarau,vis tiek aš žiauriai gera vairuotoja tongue.gif Na,aš savikritiška ir iki tos geros dar ojei vajei,bet vis tiek malonu blush2.gif
Atsakyti