Bet kogi jus pykstates,mielosios?Tu argumentu galima paziureti googlej,ir vienokiu ir kitokiu...argi del to verta taip vieniems kitus keikti

Juk pagalvokim blaiviai.Jeigu as turiu vaika,tai galiu ji maitinti sveiku maistu,galiu duoti jam pinigu hamburgeriams,galiu sunkti jam morku sultis,galiu pirkti koka kola?As turiu tokia teise.Nes tai mano vaikas,ir as,arba pataikauju jo nesveikiems norams,arba uzsispiriu,ir liepiu valgyti sveikai...bet cia mano pasirinkimas...ir niekas manes uz tai nenubaus,ar ne?tai jei as turiu suni,tai taip pat,galiu ji sausu maistu maitinti,ar sert RAW,galiu sterilizuoti arba ne?ir kas mane uz tai pasmerks,ar nuteis?juk galu gale,tai,kad jis nesterilizuotas,kelia man rupesciu,tai manau uz tai,kad jis sotus,siltai lovoje miega,yra mylimas ir priziuretas,argi negali vardan viso sito paaukoti savo dauginimosi organus??O jeigu jums tai nekelia jokiu rupesciu,tai patys ir galvokit,kaip daryt..vieno recepto netgi prie tos pacios ligos niekas neisrasys..tik nereikia pyktis..manau,tai kiekvienos seimos reikalas,nes suo-seimos narys:)
Auginau ir nesterilizuotu kaliu kazkada,visko buvo,ir suniukus dovanodavom(aciu dievui grazus buvo)seni laikai buvo,mados nebuvo kaimuose sterilizuot.O doge viena ryta negyva radau-5 metu tebuvo,jokiu ligos pozymiu..Tada,aisku,ir skrodimu nieks nedare..o gal ir del to,kad nesterilizuota buvo?kas pasakys???