Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(rapoja @ 2013 09 24, 09:50)

bet kaip tu greit meti-ką tik buvo 10,paskui 5,o dabar tik 2  bigsmile.gif  biggrin.gif

man tai irgi kažkaip  schmoll.gif - gal visokio to acrylo būna,bet man atrodo,kad ir veliasi ,ir taip nemaloniai girgžda išplautas ,net šiurpas per kūna eina nuo to garso  biggrin.gif

lotuliukas.gif
o del akrilo drinks_cheers.gif
Atsakyti
ZDAR labai šilti bačiukai ,ugg ,na ir columbia ir tt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 09 24, 09:49)
Sveikos mergaitės,

vyras liepė nusipirkti sniego batus, kad su juo ir vaiku galėčiau žiemą po pusnis duotis. Gal galit ką parekomenduoti? Bet man reik labai šiltų, nes aš linkus galūnes nušalti.

as gavau bearpaw is shoemetro liuks tikrai esu tikra nesulsalsiu
QUOTE(rapoja @ 2013 09 24, 09:50)
labas, panelytės  smile.gif

O jūs dar bendraujat su tom ,kurios 'nesimytina' kartu  g.gif  juokauju,aišku  mirksiukas.gif  biggrin.gif ir foto nėr  cool.gif
maniškė šiandien jau sveikesnė,dar užkimus,bet naktį jau tempos nebuvo,tai kaip faina ,man nuotaika irgi geresnė  smile.gif

bet kaip tu greit meti-ką tik buvo 10,paskui 5,o dabar tik 2  bigsmile.gif  biggrin.gif

man tai irgi kažkaip  schmoll.gif - gal visokio to acrylo būna,bet man atrodo,kad ir veliasi ,ir taip nemaloniai girgžda išplautas ,net šiurpas per kūna eina nuo to garso  biggrin.gif

bendraujam bendraujam drinks_cheers.gif nugis iki kaledu 2-5 idealiai butu o iki vasaros 10 reik lotuliukas.gif

akrila stirkai isskalbtas nemaloniai girgzda zinau ka turi minty bet sakau ne skalbiankej nesiburbins... bet kokiu atveju su briedziukais as neplanuoju lakiot visur per sventes atbusiu veliau smagiai nesiosiu namie ar siaip kur uzsimetimui ziema veliau galesiu mest lauk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 09 24, 09:49)
Sveikos mergaitės,

vyras liepė nusipirkti sniego batus, kad su juo ir vaiku galėčiau žiemą po pusnis duotis. Gal galit ką parekomenduoti? Bet man reik labai šiltų, nes aš linkus galūnes nušalti.

sie

http://www.sierratra...-women~p~5559f/
praeitais metais ziemos gale draugei pirkau ,nu geris sako ...o siais sau tokiu uzsinorejau ,nu kur tu rupuze nera mano 8.5 dydzio juodu ,as nuo vasaros juos stebiu kitus papyldo didzius ,o mano ne doh.gif

dar neparasiau, jie tokie dailus sakyciau ne griozdiski (as turiu kur jie masyvesni ),drauge finansu ministerijoj dirba ,tai ziema ne geda buvo po kelnem i darba vaziuot (aisku kabinete tai jau persiaudavo i batelius )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 24 rugsėjo 2013 - 09:09
Sveikos merginukes,o as atlekiau padekoti Lauretai ir Ingutei 4u.gif uz mums labai tiklsliai tikusius ir patikusius Emukus wub.gif Vakar atsiemiau, tai mano panele muzikos mokyklos patalpoje paslapcia matavosi ir keleta min.nenusiave kol mokytoja nepagyre ne vaika o batus lotuliukas.gif

Ka perkat siandien g.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 09 24, 09:58)
ZDAR labai šilti bačiukai ,ugg ,na ir columbia ir tt  drinks_cheers.gif

zdar'u as pati sau noreciau.... g.gif bet maciau kazka panasaus ir sorelyje. man tokie veilokai kazkodel pramusa biggrin.gif tik kaina ju kosmosine doh.gif
Atsakyti
aciu Ingai uz zaibisko greicio pirkimus bigsmile.gif 4u.gif
o, jums,merginos uz patarimus del batuku 4u.gif galvoju,kad vis delto imsim columbia. o buna taip,kad sierra imeta siu batuku ir todler dydzio?kazkada lyg ir maciau ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 24, 10:03)
zdar'u as pati sau noreciau....  g.gif bet maciau kazka panasaus ir sorelyje. man tokie veilokai kazkodel pramusa  biggrin.gif tik kaina ju kosmosine  doh.gif

sieroj yra buvę gan normalia kaina 4u.gif
Atsakyti
Niekur operatyviau informacijos nesusirinksi ne SM biggrin.gif Ačiū visom 4u.gif
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 24, 09:02)
as gavau bearpaw is shoemetro liuks tikrai esu tikra nesulsalsiu

O jie neperšlsmpa? Nes man visi šitie ugg, bearpaw atrodo tinkantys gražiai takeliais vaikščioti, bet ne 2 val. sniego pusnyje tupėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 09 24, 10:07)
sieroj yra buvę gan normalia kaina  4u.gif

yra buve, bet tada man ju nereikejo biggrin.gif o kai pamaciau mieste pas viena pana ir taip stiliovai jie atrodo, tada man uzkepe doh.gif esu vaizdine auka biggrin.gif

oi, biskeli apsistumdziau darbus karsta.gif super, bus uz ka dabar gerybes pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 09 24, 10:03)
Sveikos merginukes,o as atlekiau padekoti Lauretai ir Ingutei 4u.gif uz mums labai tiklsliai tikusius ir patikusius Emukus wub.gif Vakar atsiemiau, tai mano panele muzikos mokyklos patalpoje paslapcia matavosi ir keleta min.nenusiave kol mokytoja nepagyre ne vaika o batus lotuliukas.gif

Ka perkat siandien g.gif

aciu uz pirkinukus bigsmile.gif
siandien imam zulily kaledine ssukneles, brokina mergaite sjas o mano akim jos tobuliausios Ziemos artejanciom sventem wub.gif
user posted image
http://www.zulily.co...p;tab=new-today

QUOTE(Kripu @ 2013 09 24, 10:05)
aciu Ingai uz zaibisko greicio pirkimus bigsmile.gif  4u.gif
o, jums,merginos uz patarimus del batuku 4u.gif galvoju,kad vis delto imsim columbia. o buna taip,kad sierra imeta siu batuku ir todler dydzio?kazkada lyg ir maciau ten g.gif

perkam perkam .. tuoj vitacosta imsiu wub.gif

sierra senu modleiu imeta ir todleriuku sio modeliuko kaip kad jus norit nemaciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 09 24, 10:09)
Niekur operatyviau informacijos nesusirinksi ne SM  biggrin.gif Ačiū visom  4u.gif

O jie neperšlsmpa? Nes man visi šitie ugg, bearpaw atrodo tinkantys gražiai takeliais vaikščioti, bet ne 2 val. sniego pusnyje tupėti  g.gif

juos geriasia per saltuka aveti ,pusnims tinka ,tik kai slapdriba ,slapias sniegas tadu ne labai ...
as siemet vaikui ir vel Bearpaw nupirkus ,sau irgi ,dabar MB laukiam . bet vaikui kasdien dedu Columbia ,Bearpaw tik per saltuka toki kai salta ,daug sniego ir saule sviecia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 24 rugsėjo 2013 - 09:16