Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(Sandraxa @ 2013 09 24, 10:25)
grazi suknyte bet kazi nebus per silta kalediniam,kuciu vakarui  g.gif as labai karsta motera  biggrin.gif o kada imsit ? ir kiek laiko is zulily kol pareina jav? smile.gif

zulili siuntima nurodo po 2-3sav

tad ruost roges jau dabar reik imu visa diena non stop be eiles cia wub.gif

QUOTE(D'esire @ 2013 09 24, 10:29)
dar kalediniu sukneliu tu yra ir cia:
http://www.overstock...ort=Top Sellers

Idomu kur labiau apsimoka pirkti? g.gif
Papildyta:
Blunte, kur vyrui megztuka pirkai? Ziauriai grazus wub.gif

overstoke sshipas 1 usd zulily iseis ciut maziau nei doleris o manosios va sios
http://www.overstock...amp;searchidx=4
kaina identiska tai as is zuli imiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 24, 10:27)

Bluntyyyt ir as  savo  vyrui tokio noriu!
kazi raudonu buvo? kur pirkai? kiek kastavo kad ir sintetinis labai noriu sventem  tokio ir jam  wub.gif

aš dvejus metus ieškojau tokių megstukų abiem... ir pernai ar užpernai tik įėjus į Gariūnų skarbonke pamačiau pas vieną moterėlę..klausiu kiek..o ji 40lt bigsmile.gif tai žinok čiupau negalvojus biggrin.gif ir daugiau niekur nebemačiau..nes sau kažko panašaus ieškojau... o šiaip gi visur turgelyje blizgučiai ir pan... Bet šiuo megstuku tai nerealiai patenkinta esu biggrin.gif
Atsakyti
noras idejau dabar vien shipa rodo overstocke 2.95 nuo 50 raso free
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2013 09 24, 10:29)

Blunte, kur vyrui megztuka pirkai? Ziauriai grazus wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
as gariunuos baisia seniai nebuvus bet itariu reieks, jau brestu nes mano mazoji uz50 ar 70lt nusipirkto tokias tympas kokiu ir man reik laugh.gif aisku grynas polisteris bet atrodo liuks ir per pilva tokia stora juosta lasinukam maskuot.. zodziu bresta mintis aplankyti kaimynus juk pro langa skaityk matau tuos gariunu kaminus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 09 24, 09:30)
aš dvejus metus ieškojau tokių megstukų abiem... ir pernai ar užpernai tik įėjus į Gariūnų skarbonke pamačiau pas vieną moterėlę..klausiu kiek..o ji 40lt  bigsmile.gif  tai žinok čiupau negalvojus  biggrin.gif  ir daugiau niekur nebemačiau..nes sau kažko panašaus ieškojau... o šiaip gi visur turgelyje blizgučiai ir pan... Bet šiuo megstuku tai nerealiai patenkinta esu  biggrin.gif

Vat galvoju ar tokius sukneliu nebutu gariunuose g.gif Bet jauciu, kad nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(niekieno @ 2013 09 24, 10:27)
Dar ne, as savaitgaliui svogunu ir greipfruktu planuoku smile.gif

Tik nelb as supratau, reikia skilteles greipfrukto nulupti, o is ko sultis spausti.... cool.gif

na neiseina taip jau visai svariai tas vakuoles isimt, lieka dar tai ten krastelis tai ten, tai paskui ta kruva tu luobeliu dar paimi ir tiesiog nuspaudi mirksiukas.gif

man ta greipfrutu uogiene labai patinka kam nors dovanu kaledoms. ji taip kalediskai kvepia, ir skonis jos toks tobulas tobulas wub.gif nusiperku graziu mazu stiklaineliu. ji tokios grazios spalvos gaunasi, tos anyziu zvaigzdutes joje plauko. perrisu kaspineliu, prie dovanytes, po eglute, laaaaaabai man wub.gif biggrin.gif zodziu man eksterjeras labiau gal net svarbus nei turinys dovanos biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 09 24, 09:15)
juos geriasia per saltuka aveti ,pusnims tinka ,tik kai slapdriba ,slapias sniegas tadu ne labai ...
as siemet vaikui ir vel Bearpaw nupirkus ,sau irgi ,dabar MB laukiam . bet vaikui kasdien dedu Columbia ,Bearpaw tik per saltuka toki kai salta ,daug sniego ir saule sviecia  biggrin.gif

Va va ,tokiam orui tik ir tinka emai,bearpaw ir uggiukai,nes kaip saltukas spaudzia ir saulyte sviecia man ta guma is viso atrodo taip salta kojoms paziurejus i kitus kas avi columbia,nors zinau kad jom nesalta smile.gif
Atsakyti
Kad tuose gariūnuose tai tikrai ne visad kažką Pigiai nusipirksi... o plius dar tie žmonės doh.gif atpratau vaikščioti tarp žmonių ..patogiau prie pc apsipirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 24, 10:35)
na neiseina taip jau visai svariai tas vakuoles isimt, lieka dar tai ten krastelis tai ten, tai paskui ta kruva tu luobeliu dar paimi ir tiesiog nuspaudi  mirksiukas.gif

man ta greipfrutu uogiene labai patinka kam nors dovanu kaledoms. ji taip kalediskai kvepia, ir skonis jos toks tobulas tobulas  wub.gif nusiperku graziu mazu stiklaineliu. ji tokios grazios spalvos gaunasi, tos anyziu zvaigzdutes joje plauko. perrisu kaspineliu, prie dovanytes, po eglute, laaaaaabai man  wub.gif  biggrin.gif zodziu man eksterjeras labiau gal net svarbus nei turinys dovanos  biggrin.gif  doh.gif

Aciuka, butinai darysiu, va sian uzsisakiau anyzu zvaigzduciu smile.gif
Atsakyti
penktadieni panu belaukdama ejau pro sali, galvoju ikisiu nosi i parde kokia. paemiau batus, pamaciau kaina ant vienu 599 kitu 999 ir greitai greitai padejau atgal. supratau, kad marse atsiduriau. tada iejau i smutkiu parde, vel panasiai. tai moviau lauk doh.gif atpratau nuo tokiu kainu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 09 24, 09:37)
Kad tuose gariūnuose tai tikrai ne visad kažką Pigiai nusipirksi... o plius dar tie žmonės  doh.gif  atpratau vaikščioti tarp žmonių ..patogiau prie pc apsipirkti  biggrin.gif

Oi as ir nei parduotuvese nebemoku apsipirkineti doh.gif Kazkaip labai pavargstu g.gif O seniau taip megdavau lotuliukas.gif
Atsakyti