Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(Loxxy @ 2013 09 24, 10:09)
Niekur operatyviau informacijos nesusirinksi ne SM  biggrin.gif Ačiū visom  4u.gif

O jie neperšlsmpa? Nes man visi šitie ugg, bearpaw atrodo tinkantys gražiai takeliais vaikščioti, bet ne 2 val. sniego pusnyje tupėti  g.gif

i bala imynus slapios kojos bus ne po pirmo bet po kazkelinto karto mano emukai viena sezona is vis tobulai per balas atlaike o vat antrus metus praleidinejo.. dabar bearpaw turiu ir ukala tai ukala mnai nuvesiu po pusnynus gerai bus, o berpaw pasiliksiu man jie liuksiniai nnz kai slapia ziema as su botais galiu ir vilnone koine eiti o ant kalnu per balas nelakstau..o kai gerai pasnigta tai nieko jiem neatsitiks net prie slapio sniego
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 24, 10:12)
siandien  imam zulily  kaledine ssukneles,  brokina mergaite sjas o mano akim  jos  tobuliausios  Ziemos artejanciom sventem  wub.gif
user posted image
http://www.zulily.co...p;tab=new-today

kaip už akrila tai bešanna kaina, nebent tik už briedį čia tiek lupa:lotuliukas: ale namie po briedį turim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2013 09 24, 10:05)
columbia. o buna taip,kad sierra imeta siu batuku ir todler dydzio?kazkada lyg ir maciau ten g.gif

buna, as ir pirkus toddlerius sierroj
Atsakyti
na, ar virėt kas kokią uogienę mirksiukas.gif
Atsakyti
JMD pries kaledas anais metais jos buvo bee per pus pigiau, manau cia tikslinga akcija iki svenciu dar laiko ne mazai.

ai sukne apie 100lt bus ne karve kainuoja sunesiosiu jau nusipirkus ir net dvi... jei bus kokybe kaip ta kuria jau turiu akrilo tai dziaugsiuosi biggrin.gif
Papildyta:
as uogiene darysiu tik ta su apelsinais, receptas isseivintas po poros sav atsivesiu moliugu ir pazaisiu... man paciai idomu laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 24, 10:19)

Ingut,o kaip ten fragrances​hop uzsakymai renkasi ar dar daug truksta ,kad pajamtum ?
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 09 24, 11:09)
Niekur operatyviau informacijos nesusirinksi ne SM  biggrin.gif Ačiū visom  4u.gif

O jie neperšlsmpa? Nes man visi šitie ugg, bearpaw atrodo tinkantys gražiai takeliais vaikščioti, bet ne 2 val. sniego pusnyje tupėti  g.gif

Bearpaw labai geri, tik pirkite skirtus laukui - outdoor ir neperslaps , as zamsinius turiu, tai man labai ok jie.
Atsakyti
Man atrodo,kai suknelę per metus užsidėsi kartą ar du, tai dzin sudėtis, bile gražiai atrodyt biggrin.gif
Vyro megstukas nu sintetikų sintetika biggrin.gif vienam kartui užsidėt, išskalbti ir kitiem metam palikt...bet nuotraukom ar prie stalo man jis tobulas šventėm biggrin.gif biggrin.gif užtat ir sau pasiėmiau, kad dėrėtumėm... trumpam parodau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 24, 11:12)

siandien  imam zulily  kaledine ssukneles,  brokina mergaite sjas o mano akim  jos  tobuliausios  Ziemos artejanciom sventem  wub.gif
user posted image
http://www.zulily.co...p;tab=new-today

grazi suknyte bet kazi nebus per silta kalediniam,kuciu vakarui g.gif as labai karsta motera biggrin.gif o kada imsit ? ir kiek laiko is zulily kol pareina jav? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 09 24, 10:24)
Ingut,o kaip ten fragrances​hop uzsakymai renkasi ar dar daug truksta ,kad pajamtum ?

fragranceshop reik apie 20 usd iki free shipuko 4u.gif

as dabar tokius gavau aisku ne uz tokia kaina pirkau biggrin.gif
https://www.shoemetr.....Regular Suede

9tukas idealiai 40dydziui tad didinti sakyciau bet siltumo.. galesiu basa lakstyt ziema net lotuliukas.gif

Bluntyyyt ir as savo vyrui tokio noriu!
kazi raudonu buvo? kur pirkai? kiek kastavo kad ir sintetinis labai noriu sventem tokio ir jam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 24, 10:22)
na, ar virėt kas kokią uogienę  mirksiukas.gif

Dar ne, as savaitgaliui svogunu ir greipfruktu planuoku smile.gif

Tik nelb as supratau, reikia skilteles greipfrukto nulupti, o is ko sultis spausti.... cool.gif
Atsakyti
dar kalediniu sukneliu tu yra ir cia:
http://www.overstock...ort=Top Sellers

Idomu kur labiau apsimoka pirkti? g.gif
Papildyta:
Blunte, kur vyrui megztuka pirkai? Ziauriai grazus wub.gif
Atsakyti