Įkraunama...
Įkraunama...

Įsimaiše ta trečia

QUOTE(žieduotoji @ 2013 12 02, 14:29)
Tik ne visada žinučių rašymas reikškia realybę, aš su draugės vyru dar ne tokių kvailybių, ar grožybių prisirašau.  Ir bučiukų prisiunčiam vienas kitam ir kad pasiilgom pasirašom, ir tai tikrai nereiškia nieko, tiesiog draugiški pakvailiojimai, juk nerašysi vien apie orą. Juk ir su kolega gali paflirtuot, o su draugu ne. Nepulčiau priekaištaut nepasitikrinus iki galo. Mūsų susirašinėjimą draugė mato, mes neslepiam kad rašomės. Sutuoktinis susituokęs su jumis netapo jūsų daiktu, juk gali jis bendrauti su kitais žmonėmis, o ar peržengia tai padorumo, ar judviejų susitarimo ribas, va čia jau ir turit kelt sau klausimą.

Man atrodo, kad tu nejauti elementaraus padorumo ribų. O kad draugės sutuoktinis taip kvailioja, tai nelabai rimtas veikėjas. Elgiatės kaip nesubrendėliai.

Nelabai suprantama, kodėl sutuoktinis neturi įsipareigojimų ir pagarbos savo žmogui, su kuriuo miega ir gimdo vaikus. Pats familiarus bendravimas netoleruotinas. Galima kartą žodžiu pajuokauti, bet visokios nuolatinės durnos žinutės ir bučinukai, ir tai rašinėti draugės vyrui doh.gif Tu negerbi ir tos draugės irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(žieduotoji @ 2013 12 02, 14:29)
Tik ne visada žinučių rašymas reikškia realybę, aš su draugės vyru dar ne tokių kvailybių, ar grožybių prisirašau.  Ir bučiukų prisiunčiam vienas kitam ir kad pasiilgom pasirašom, ir tai tikrai nereiškia nieko, tiesiog draugiški pakvailiojimai, juk nerašysi vien apie orą. Juk ir su kolega gali paflirtuot, o su draugu ne. Nepulčiau priekaištaut nepasitikrinus iki galo. Mūsų susirašinėjimą draugė mato, mes neslepiam kad rašomės. Sutuoktinis susituokęs su jumis netapo jūsų daiktu, juk gali jis bendrauti su kitais žmonėmis, o ar peržengia tai padorumo, ar judviejų susitarimo ribas, va čia jau ir turit kelt sau klausimą.

Nes tu laisvo elgesio moteris, tokioms viskas priimtina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2013 12 02, 21:39)

Apie mano laisvumą tai jau tikrai ne tau spęst, kiek esu laisva o kiek nelaisva pati geriau žinau, o tas rašinėjimąsis nėra nei kuom ne apgaudinėjantis, nes puolat vertint pagal save, žinodami tik dalelę , mažą gabaliuką mano gyvenimo ir mano laisvumo ar nelaisvumo, o flirtavimą su kolegom parašiau kaip pavyzdį, nes mano vienam darbe nei vieno vyriškio, ir ten neturėčiau net su kuo flirtuot... čia buvo tik retorinis pastebėjimas.

O rašyti vyrui sms paskatino pati draugė, kaip ir kodėl nelabai noriu į tai gilintis, bet jos paskatinta rašausi.... ir nematau nieko blogo, mes rašomės apie daugelį rimtų, ir ne rimtų dalykų, kaip ir bet kokie draugai, ir nematau nieko keisto kai sms gale atsiduria bučiukas, aš ir susitikus su jais su abiem pasibučiuoju, ir mamai bučkį pasiunčiu, ir dukrai, kas tame blogo. Juk nenoriu su juo kaip sakėt iš kart į lovą. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieduotoji: 02 gruodžio 2013 - 22:16
Bandau įsivaizduoti, kaip rašinėčiau vyro draugui sms, "apie gyvenimo peripetijas" ir siųsčiau bučinukus, juokelius, ir dar to žmona žinotų. Ir mano vyras. Jazau kaip apsidžiaugtų visi nuo to, kokie mes visi mieli ir draugiški wub.gif Susitikus pasibučiuoti ir apsikabinti su artimais šeimos draugais - nieko tokio, mes visi tarpusavyje pasibučkinam, bet nuolat rašinėtis mielas sms, čia visai kas kita. Tai lindimas į kitą šeimą, kam to reikia? Lai jis su savo žmona flirtuoja, o ne su kita moterimi. O kaip į tai reaguoja tavo mylimas vyras? g.gif Palaiko tokius santykius, džiaugiasi tuo?
Atsakyti
QUOTE(odinary @ 2013 12 02, 21:01)
Oi mergaites, kazkokia cia pekla  biggrin.gif  Zodziu sedejau vakar visa diena kaip ant adatu, nezinodama nuo kurio galo ta kalba prasukti, ir taip iki vakaro, kol sutemo. Maniskis atsisedo prie FB, kazka rasineja, ir man durnai atejo kita geniali mintis, kad reikia patikrinti dar jo FB, mazu koki irodyma, kad visai i lankas nenukalbet, rasiu. Nekalkit prie kryziaus, kalta, kad pati lendu, pati ir gaunu. Zodziu radau susirasinejima tarp ju, po to isreklamuoto vakaro. Nu ka, susirasinejimas kaip susirasinejimas, is kurio gaunasi taip, kad tie visi trys susimete (ta jo drauge, jos draugas ir maniskis) pas mus i buta, ir gerai tusavojo. Po to maniskis jai pasidziauge, kad as nieko nesupratau, jinai ji pagyre koks saunuolis, kaip gerai jam pavyko nuo manes viska nuslepti, ir gales taip ir toliau daryt  doh.gif  zodziu visi buvo labai laimingi smagiu vakaru, niekam galvos neskaudejo, ir dar as likau nieko nezinanti.. Tai va, dabar sedziu ir galvoju, kad reik rasyt i kita skyreli ir guostis, kad manes i smelio deze nepriima, o visi prie akiu tokie meilus, sypsosi, draugauja.. Bet tie bucinukai,labai  pasiilgau... as kazkaip nesuprantu.. Eikit sau merginos, ka norit ta sakykit, ale vistiek kazkokia dalim jauciuosi isduota...tu triju nieksu  biggrin.gif 
Tai va, gavosi out off topic sita istorija (na bent jau tikiuosi). Sedziu ir kurpiu plana, kaip jiems i sveti atejus, girsiu saviski, koks darbstus, saves negaili, dirba, o jie tokie geri draugai palaiko ji sunkiu darbo metu.

Nieko nesakyčiau ir toliau sekčiau situaciją.O tada, kai jau visi įrodymai tikrai gerai apgalvočiau ką toliau daryt
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 12 02, 22:22)
Bandau įsivaizduoti, kaip rašinėčiau vyro draugui sms, "apie gyvenimo peripetijas" ir siųsčiau bučinukus, juokelius, ir dar to žmona žinotų. Ir mano vyras. Jazau kaip apsidžiaugtų visi nuo to, kokie mes visi mieli ir draugiški wub.gif Susitikus pasibučiuoti ir apsikabinti su artimais šeimos draugais - nieko tokio, mes visi tarpusavyje pasibučkinam, bet nuolat rašinėtis mielas sms, čia visai kas kita. Tai lindimas į kitą šeimą, kam to reikia? Lai jis su savo žmona flirtuoja, o ne su kita moterimi. O kaip į tai reaguoja tavo mylimas vyras? g.gif Palaiko tokius santykius, džiaugiasi tuo?

Ji neturi vyro, bendrauja su vedusiu, ne tuo draugu zinoma.
Atsakyti
Tai štai kame reikalas. mastau.gif Dabar suprantamas ir su kuo valgomas tas "Sutuoktinis susituokęs su jumis netapo jūsų daiktu, juk gali jis bendrauti su kitais žmonėmis, o ar peržengia tai padorumo, ar judviejų susitarimo ribas, va čia jau ir turit kelt sau klausimą." Klasikinė meilužiška filosofija. Na kol nėra normalių santykių su kažkam neįsipareigojusiu, ne su kažkieno sutuoktiniu ar sugyventiniu.
Atsakyti
QUOTE(Sypsenele35 @ 2013 12 02, 22:22)
Nieko nesakyčiau ir toliau sekčiau situaciją.O tada, kai jau visi įrodymai tikrai gerai apgalvočiau ką toliau daryt

taip ir darau. tyliu... seku.. biggrin.gif boze moj, realiai kazkokia nesamone.. jei pasilinskmino, kam slepti, ir uz nugaros dziaugts, kad nuo manes nuslepe?.. gal nepageidaujama labai ju mieloj kompanijoj? o tie bucinukai ir visa kita 4 ryte? kaip rase FB maniskis, dar po ju isejimo ilgai vienas linksminosi, po to matyt prisimine drauge ir nusiunte labanaktukui bucinuka doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 12 02, 22:41)
Tai štai kame reikalas. mastau.gif Dabar suprantamas ir su kuo valgomas tas "Sutuoktinis susituokęs su jumis netapo jūsų daiktu, juk gali jis bendrauti su kitais žmonėmis, o ar peržengia tai padorumo, ar judviejų susitarimo ribas, va čia jau ir turit kelt sau klausimą." Klasikinė meilužiška filosofija. Na kol nėra normalių santykių su kažkam neįsipareigojusiu, ne su kažkieno sutuoktiniu ar sugyventiniu.

drinks_cheers.gif Bandau isivaziduoti toki tolerantiska sutuoktini, kurio draugui zmona bucinukus siuntineja ir apie gyvenima vis pasikalba doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odinary: 02 gruodžio 2013 - 22:45
QUOTE(Sypsenele35 @ 2013 12 02, 23:22)

O mano patirtis sako, kad nieko nesakymas tik dar labiau viska pagilins, nes vyras tokia taktika supranta kaip leidima testi tai, ka pradejo. Vienintele teisinga taktika - pasakyti savo pageidavima: "man patiktu, kad tu nerasytum jai", "man nepatinka, kad tu slepi nuo manes". Zinoma vengti bet kokiu reikalavimu, sakinyje negali buti "tu turi", bet tik "as manau, man noretusi" "man skaudu".

Vyrai moterisku subtilybiu nesupranta. Maniskis mano taktika subtiliai nutyleti suprato, kaip mano abejinguma jam.
Atsakyti
QUOTE(odinary @ 2013 12 02, 22:44)
taip ir darau. tyliu... seku.. biggrin.gif  boze moj, realiai kazkokia nesamone.. jei pasilinskmino, kam slepti, ir uz nugaros dziaugts, kad nuo manes nuslepe?.. gal nepageidaujama labai ju mieloj kompanijoj? o tie bucinukai ir visa kita 4 ryte? kaip rase FB maniskis, dar po ju isejimo ilgai vienas linksminosi, po to matyt prisimine drauge ir nusiunte labanaktukui bucinuka  doh.gif

Jūs vaiką turit, tūsintis dažnai negalit. Tai va, išmynėt pas tėvus, pas vyrą laisvas plotas. Kažkodė man atrodo, kad jie ratų visi užsimetė ir pasitūsino biggrin.gif Labai džiaugėsi kad jūs nesužinojot, matyt būtumėt prieš. O tos žinutės.... na, užsimetus visus aplink labai myli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 12 02, 21:28)
Man atrodo, kad tu nejauti elementaraus padorumo ribų. O kad draugės sutuoktinis taip kvailioja, tai nelabai rimtas veikėjas. Elgiatės kaip nesubrendėliai.

Nelabai suprantama, kodėl sutuoktinis neturi įsipareigojimų ir pagarbos savo žmogui, su kuriuo miega ir gimdo vaikus. Pats familiarus bendravimas netoleruotinas. Galima kartą žodžiu pajuokauti, bet visokios nuolatinės durnos žinutės ir bučinukai, ir tai rašinėti draugės vyrui doh.gif Tu negerbi ir tos draugės irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif neturiu ,ko ir pridurti biggrin.gif

QUOTE(VyPo @ 2013 12 02, 22:39)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(medi @ 2013 12 03, 12:08)

biggrin.gif
Atsakyti