[quote=Bailiukee,2013 12 12, 13:21]
Sveikutės

ir vėl jums rašau. Tai vat,
viskas pasikartojo, su ta pačia... buvau prirėmus jį prie sienos... nu ir kas. kažkodėl žinau, ką jis atsakys. -"gyvensiu su tavim iki gyvenimo pabaigos, man esat reikalingi su vaikais..." ir tt.ir pan.
Pasakė, kad su ja susitiko paskutinį kartą. Nes realiai ir į darbą jis nebevažiuos visą žiemą. Tai nebus kaip jiems susitikti. O pavasarį vėl prasidės darbai, ir vėl ten važinės ir gryš tik savaitgaliais. ir vėl bus ta pati pasaka

nežinau. Vakar , nemastydama prirašiau jam sms kvailų. Kad dar pabloginau situaciją

apie skyrybas ir pan. kad išeisiu pas savo tėvus. jie gyvena toli, tad reiktų mastyti kaip persivežti daiktus...nekaltinu savęs, anaiptol, pradedu jo nebekęsti.bet kai jis gryžta, kažkaip atsileidžiu...nu negaliu, prisiverst... anyta viską žino, nes kitaip bučiau išprotėjus. ji mato mane, kad man kažkas ne taip, o visko laikyti savyje - negaliu. ji kalba, kad jei jis tikrai susirado kažką, tai tegu net nemąsto, kad ją parsives į namus. Jis bus išregistruotas ir namų durys jam bus užtrenktos amžiams. Dar nieko nesakiau savo mamai, vis negaliu, nedrįstu, ji labai susinervins. Nežinau nuo ko pradėti. Vakar
jis atrašė į šusnį mano žinučių-"Dbr nelįsk į akis, užtenka,nebenervink su tokiom sms, iki kol grįšiu, iki savaitgalio..." O kaip sunku tykėti ir laukti, o jo joi. ta tyla nežinomybė išves iš proto. Klausimas sau, ar laukti per žiemą, jis bus namuose.Gal viskas susitvarkys...ar nelaukti jokio pavasario, jokių naujų darbų pradžios...nes jei vėl prasidės ta pati pasaka, vėl kančios iš naujo. o gal neprasidės.Tų klausimų krūvos. Sunku taip imti ir spjauti, esu iš tų kuri nesimėto.Pastovi, mėgsta suklijuoti ir gal viskas bus gerai. o gryžęs savaitgalį, jei vėl suoks tą pačią dainelę...nežinau ar šiausti iš čia kuo greičiau, ar laukti.
Laikas geriausias gydytojas. Bet....Tai va. tokios naujienos.
P.s ir dar, tikrinau jo telefoną. Savaitgalį jis su ja nebendrauja, nebent ji jam parašo. Malalietka kažkokia. :'kur dingai, ko nerašai....na jei sugalvosi parašyti , neberašyk, nes draugas jau gryžo..ir tt " ir taip belenkiek žinučiu
[/quot
Žinot, kokia situacija matosi iš šalies? Jūsų vyras- paleistuvis (čia taip kultūringai, kad geltonint nereikėtų), beje- naglas paleistuvis. Susirado sau paną, kai žmona sužinojo, net atsiprašinėti ar meilės žadėti nesiruošė, tiesiai suaiškino, kad žmonelė ir vaikai jam svarbūs, o ana- tik laikui. Nu, sąžiningas, bjaurybė. Dar painformavo, kad per žiemą su ana nebendraus, nes nepatogu susitikti, į darbą juk nevažinės. Beje, susinervino, kad žmona rašo sms apie skyrybas ir kraustymąsi- nu kaip taip galima, juk žmona jam svarbi ir gyvens su ja, ką čia dabar susiruošė kažkur, vieni nervai ir nesąmonės kažkokios. Kadangi dar patogu, atsisveikinimui susitiko su panele. Žmona vėl sužinojo- ir kas čia blogo, ko pykti, juk gyvens tai su pačia, ne su pana. Bent jau per žiemą.
O kol šitas paleistuvautojas ramiai sau gyvena, žmonelė puldinėja pasimetusi ir ėda sau sveikatą. Vis bando užsidėti sau rožinius akinius, o tie vis smunka nuo nosies. Stengiasi patikėti, kad jau viskas tam negeram ryšiui, o vyras jį atnaujina.
Jums, Bailiuke, reikia suvokti- turite du kelius. Arba gyvenate su paleistuviu, arba skiriatės. Pirmuoju atveju nebetikrinate telefono, nebekeliate scenų, neieškote įkalčių- žinote, su kuo gyvenate, tai bent nervus patausokite, nuo tokių paspurdėjimų jie labai genda, o naudos jokios. Antruoju atveju konkrečiai sprendžiate kur apsigyvensite, kas perveš daiktus (čia jei neliksite pas anytą), koks advokatas suruoš dokumentus skyryboms, kiek reikalausite alimentų.