Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Kuzia as bukejo ne dienom o valandom...apie ka tu cia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 09 28, 19:14)
Kuzia as bukejo ne dienom o valandom...apie ka tu cia?  blink.gif

lotuliukas.gif Apie tai ka pirmadieni isgirsi rolleyes.gif
Atsakyti
Kuzia patikek tu pirma isgirsi ka pasakys jie lotuliukas.gif dar antradieni Adoma mokykloj lankys educational psychologist,tad mes ateisim isgirst reziume...
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 09 28, 19:31)
Kuzia patikek tu pirma isgirsi ka pasakys jie  lotuliukas.gif  dar antradieni Adoma mokykloj lankys educational psychologist,tad mes ateisim isgirst reziume...

didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 09 28, 21:09)
Iki pirmadienio dar laukia perskaityt 3 skyrius psichologijos  ir ismokt 2 skyrius anatomijos. Tiksliau, terminologija, nes kaip veikia, tai ir nakti pazadinta zinau lotuliukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif niu jau kaip įdomu thumbup.gif o kas per studijos? medicina arba kažkas susiję g.gif

gal kas nors kur matėt pirkti paprastas kumštines juodas pirštines. Turim gražų paltuką ir reikia paprastų pirštinyčių dabartiniams orams...bet nerandu- visokios su piešinukais, lipdukais ir visokiais tuti šmuti.... doh.gif
Atsakyti
Labukas...

Geras... nerealiai tyli diena biggrin.gif

QUOTE(nataliuncik @ 2013 09 28, 12:10)
na matai, po truputi viskas keičiasi  wub.gif

Pas mus kaip visada, šeštadienis-tvarkymosi diena: trečias skalbimas sukasi, duoną kildinasi, barščiai verda, plovas troškinasi, sūnus grindis siurbia, vyras patalynę keičia ...  wub.gif

Mmmm... jaukiai ir šeimyniškai wub.gif

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 09 28, 17:02)
jėėėgelė yahoo.gif pasiilgau mokymosi, garbės žodis, bus sveikatos- stosiu rugsėjui vėl thumbup.gif

o mes šiandien aktyvūs, kažkaip ir pykinimas praėjo (ale man ir vėl negerai- jau kažką negero pradėjau įtarinėt doh.gif
paminėjom Vaiko širdies dieną, buvom prie Akropolio, dukra koncertavo, mano vyras baikeris- sodinom vaikučius ant baiko 4u.gif ir paskui visi keturi kilom oro balionuuuuuuuuuuuu thumbup.gif pirmąkart thumbup.gif super jausmas thumbup.gif

dabar atsisėdau ir pajutau....kaip pavargau...... rolleyes.gif bet vistiek smagiai praleidom laiką....

Labas dienas 4u.gif

Oohooo kaip aktyviai thumbup.gif

QUOTE(audryta @ 2013 09 28, 17:56)
laba  4u.gif

buvo atvazeves b brolis su sesem, bet seserys negalejo uzeit. tai aplanke mus dede  bigsmile.gif
toms kuriu fb neturiu :ax.

Oi kaip fainei bigsmile.gif ačiū 4u.gif

A mano diena keistai įdomi... daug daug pokalbių, beveik visa diena nenamie... neįprastai... gera buvo grįžti vakare pas šeimyną.... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuzia @ 2013 09 28, 21:09)
blush2.gif
As pati sau kartais pradedu patikt laugh.gif , va kaip siandien pvz, parasiau ~800 zodziu personal statement, reikia ypac stipraus, nes specialybe labai konkurencine. Dar nuveziau patikrint mazojo klasioko mamai, ji native English, be to baigus filologija, dirba bibliotekoj. Tai struktura biski pakoregavo, dave ideju ir jau kad isgyre bis.gif bis.gif ..... Tai dabar atejo toks palengvejimas, nors zinau, kad dar reiks redaguot po tutoriaus patikrinimo, bet bent jau YRA KA redaguot. Dar vakar galvojau, kad ne mano jegoms ta PS isstenet doh.gif wacko.gif

Iki pirmadienio dar laukia perskaityt 3 skyrius psichologijos  ir ismokt 2 skyrius anatomijos. Tiksliau, terminologija, nes kaip veikia, tai ir nakti pazadinta zinau lotuliukas.gif . Siaip gal klasej buciau ir gudriausia, jei ne specifine kalba ph34r.gif .
Aciu uz demesi kas netingejo skaityt minciu kratinio lotuliukas.gif , bet negalejau neissipasakot tokia laiminga budama del to Personal statemento.
Mentas, as gal ir nepasirodysiu viesoj erdvej, bet ataskaita man surasyk kur nors asmeniskai. Rupi wub.gif

Kaip smagu thumbup.gif šaunuolė 4u.gif skaniai suskaičiau....
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2013 09 28, 21:53)
Oi kaip fainei    bigsmile.gif ačiū 4u.gif

aciu ax.gif uz ka aciu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2013 09 28, 22:20)
aciu ax.gif  uz ka aciu?  bigsmile.gif

biggrin.gif. Už tai, kad savo grožius parodei ... ax.gif (nesančioms FB sąraše mirksiukas.gif )
Mano akims ir širdelei džiaugsmo sutekė vaizdelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 09 28, 12:10)
na matai, po truputi viskas keičiasi  wub.gif

Pas mus kaip visada, šeštadienis-tvarkymosi diena: trečias skalbimas sukasi, duoną kildinasi, barščiai verda, plovas troškinasi, sūnus grindis siurbia, vyras patalynę keičia ...  wub.gif

kad man tokia laimė sad.gif dieds ant manę užpykęs, antra diena mane tarpais kolioja, tarpais kabinėjasi, tarpais tyli, bet pažvelgia piktai.... nu bet išgyvensiu, baika

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 09 28, 21:38)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif niu jau kaip įdomu thumbup.gif o kas per studijos? medicina arba kažkas susiję g.gif

gal kas nors kur matėt pirkti paprastas kumštines juodas pirštines. Turim gražų paltuką ir reikia paprastų pirštinyčių dabartiniams orams...bet nerandu- visokios su piešinukais, lipdukais ir visokiais tuti šmuti.... doh.gif

nusimegzk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2013 09 28, 22:44)
biggrin.gif. Už tai, kad savo grožius parodei ...  ax.gif  (nesančioms FB sąraše  mirksiukas.gif )
Mano akims ir širdelei džiaugsmo sutekė vaizdelis  wub.gif

a, na tada ok biggrin.gif myli jos ta dede wub.gif
Atsakyti
Kuziuk, kokia gi tu šaunuolė wub.gif žaviuosi tavimi

O mes šian mažiukei trauksim lauk auskariukus, nes iškarto vieną ausytė supūliavo, taip baisiai, atrodo užgijo ir vėl... guzas didžiulis, užvakar sprogo, pūliai eina ir eina, o šiandien ir kitoj t.p. verysad.gif Vaikas jau klykia nežmoniškai kai valyt reikia... Pakalbėjom su ja ir nusprendėm, kad vėliau, kai paaugs, gal po kokiu poros metėlių vėl įversim

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nataliuncik, o kokio metalo auskariukai?

As pagaliau issimiegojau. Penktadieni teambuilding darbo buvo, vakar tik grizau, is kart i lova. Pasnaudziu, atsibundu, bet vis tiek miegot norisi

Siandien reik kazka nuveikt.
Atsakyti