Kuzia as bukejo ne dienom o valandom...apie ka tu cia?

QUOTE(mentas @ 2013 09 28, 19:14)

Kuzia patikek tu pirma isgirsi ka pasakys jie
dar antradieni Adoma mokykloj lankys educational psychologist,tad mes ateisim isgirst reziume...

QUOTE(mentas @ 2013 09 28, 19:31)
Kuzia patikek tu pirma isgirsi ka pasakys jie
dar antradieni Adoma mokykloj lankys educational psychologist,tad mes ateisim isgirst reziume...

QUOTE(Kuzia @ 2013 09 28, 21:09)
Iki pirmadienio dar laukia perskaityt 3 skyrius psichologijos ir ismokt 2 skyrius anatomijos. Tiksliau, terminologija, nes kaip veikia, tai ir nakti pazadinta zinau

gal kas nors kur matėt pirkti paprastas kumštines juodas pirštines. Turim gražų paltuką ir reikia paprastų pirštinyčių dabartiniams orams...bet nerandu- visokios su piešinukais, lipdukais ir visokiais tuti šmuti....

Labukas...
Geras... nerealiai tyli diena
Mmmm... jaukiai ir šeimyniškai
Oohooo kaip aktyviai
Oi kaip fainei
ačiū 
A mano diena keistai įdomi... daug daug pokalbių, beveik visa diena nenamie... neįprastai... gera buvo grįžti vakare pas šeimyną....
Papildyta:
As pati sau kartais pradedu patikt
, va kaip siandien pvz, parasiau ~800 zodziu personal statement, reikia ypac stipraus, nes specialybe labai konkurencine. Dar nuveziau patikrint mazojo klasioko mamai, ji native English, be to baigus filologija, dirba bibliotekoj. Tai struktura biski pakoregavo, dave ideju ir jau kad isgyre
..... Tai dabar atejo toks palengvejimas, nors zinau, kad dar reiks redaguot po tutoriaus patikrinimo, bet bent jau YRA KA redaguot. Dar vakar galvojau, kad ne mano jegoms ta PS isstenet

Iki pirmadienio dar laukia perskaityt 3 skyrius psichologijos ir ismokt 2 skyrius anatomijos. Tiksliau, terminologija, nes kaip veikia, tai ir nakti pazadinta zinau
. Siaip gal klasej buciau ir gudriausia, jei ne specifine kalba
.
Aciu uz demesi kas netingejo skaityt minciu kratinio
, bet negalejau neissipasakot tokia laiminga budama del to Personal statemento.
Mentas, as gal ir nepasirodysiu viesoj erdvej, bet ataskaita man surasyk kur nors asmeniskai. Rupi
Kaip smagu
šaunuolė
skaniai suskaičiau....
Geras... nerealiai tyli diena

QUOTE(nataliuncik @ 2013 09 28, 12:10)
na matai, po truputi viskas keičiasi
Pas mus kaip visada, šeštadienis-tvarkymosi diena: trečias skalbimas sukasi, duoną kildinasi, barščiai verda, plovas troškinasi, sūnus grindis siurbia, vyras patalynę keičia ...

Pas mus kaip visada, šeštadienis-tvarkymosi diena: trečias skalbimas sukasi, duoną kildinasi, barščiai verda, plovas troškinasi, sūnus grindis siurbia, vyras patalynę keičia ...

Mmmm... jaukiai ir šeimyniškai

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 09 28, 17:02)
jėėėgelė
pasiilgau mokymosi, garbės žodis, bus sveikatos- stosiu rugsėjui vėl
o mes šiandien aktyvūs, kažkaip ir pykinimas praėjo (ale man ir vėl negerai- jau kažką negero pradėjau įtarinėt
paminėjom Vaiko širdies dieną, buvom prie Akropolio, dukra koncertavo, mano vyras baikeris- sodinom vaikučius ant baiko
ir paskui visi keturi kilom oro balionuuuuuuuuuuuu
pirmąkart
super jausmas
dabar atsisėdau ir pajutau....kaip pavargau......
bet vistiek smagiai praleidom laiką....
Labas dienas

o mes šiandien aktyvūs, kažkaip ir pykinimas praėjo (ale man ir vėl negerai- jau kažką negero pradėjau įtarinėt

paminėjom Vaiko širdies dieną, buvom prie Akropolio, dukra koncertavo, mano vyras baikeris- sodinom vaikučius ant baiko

dabar atsisėdau ir pajutau....kaip pavargau......

Labas dienas

Oohooo kaip aktyviai

QUOTE(audryta @ 2013 09 28, 17:56)
laba
buvo atvazeves b brolis su sesem, bet seserys negalejo uzeit. tai aplanke mus dede
toms kuriu fb neturiu :ax.

buvo atvazeves b brolis su sesem, bet seserys negalejo uzeit. tai aplanke mus dede

toms kuriu fb neturiu :ax.
Oi kaip fainei

A mano diena keistai įdomi... daug daug pokalbių, beveik visa diena nenamie... neįprastai... gera buvo grįžti vakare pas šeimyną....

Papildyta:
QUOTE(Kuzia @ 2013 09 28, 21:09)

As pati sau kartais pradedu patikt

Aciu uz demesi kas netingejo skaityt minciu kratinio

Mentas, as gal ir nepasirodysiu viesoj erdvej, bet ataskaita man surasyk kur nors asmeniskai. Rupi

Kaip smagu

QUOTE(audryta @ 2013 09 28, 22:20)

Mano akims ir širdelei džiaugsmo sutekė vaizdelis

QUOTE(nataliuncik @ 2013 09 28, 12:10)
na matai, po truputi viskas keičiasi

kad man tokia laimė

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 09 28, 21:38)

gal kas nors kur matėt pirkti paprastas kumštines juodas pirštines. Turim gražų paltuką ir reikia paprastų pirštinyčių dabartiniams orams...bet nerandu- visokios su piešinukais, lipdukais ir visokiais tuti šmuti....

nusimegzk

QUOTE(Karinuks @ 2013 09 28, 22:44)

Mano akims ir širdelei džiaugsmo sutekė vaizdelis

a, na tada ok

Kuziuk, kokia gi tu šaunuolė
žaviuosi tavimi
O mes šian mažiukei trauksim lauk auskariukus, nes iškarto vieną ausytė supūliavo, taip baisiai, atrodo užgijo ir vėl... guzas didžiulis, užvakar sprogo, pūliai eina ir eina, o šiandien ir kitoj t.p.
Vaikas jau klykia nežmoniškai kai valyt reikia... Pakalbėjom su ja ir nusprendėm, kad vėliau, kai paaugs, gal po kokiu poros metėlių vėl įversim
Labas rytas

O mes šian mažiukei trauksim lauk auskariukus, nes iškarto vieną ausytė supūliavo, taip baisiai, atrodo užgijo ir vėl... guzas didžiulis, užvakar sprogo, pūliai eina ir eina, o šiandien ir kitoj t.p.

Labas rytas

Sveikos,
Nataliuncik, o kokio metalo auskariukai?
As pagaliau issimiegojau. Penktadieni teambuilding darbo buvo, vakar tik grizau, is kart i lova. Pasnaudziu, atsibundu, bet vis tiek miegot norisi
Siandien reik kazka nuveikt.
Nataliuncik, o kokio metalo auskariukai?
As pagaliau issimiegojau. Penktadieni teambuilding darbo buvo, vakar tik grizau, is kart i lova. Pasnaudziu, atsibundu, bet vis tiek miegot norisi
Siandien reik kazka nuveikt.