Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Ei, kukū 4u.gif

Neįprastai tylu. Matyt tyla prieš audrą biggrin.gif
Atsakyti
tai jau tikrai kad pries audra,as vis ilekiu pasiskaityt,o skaityt ner ka... lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai o ko nieko neparašot tada?

Perskaičiau Guillaume Musso ''O paskui..." gera knyga apmąstymui apie gyvenimo svarbą
Atsakyti
as tai nelabai turiu ka pasakot...visas gyvenimas sukasi aplink vaikus ir tiek... siandien nuvedziau dvynius i kirpyla,labai maloniai nustebau,elgesi visai gerai,ir issedejo,nors planavau kirpt tik viena,bet kitas irgi pasake kad nori,tai abu psigrazino wub.gif
Atsakyti
ku kū

išeiginė šiandien. namie šalta. duonos nėr, bulbių nėr. linksma. abiem mažiam gerkles skauda. ir man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryto@Rasa: 28 rugsėjo 2013 - 08:47
Darbe ir tiek biggrin.gif Nėra ką veikti, kiepką neriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 09 28, 00:53)
as tai nelabai turiu ka pasakot...visas gyvenimas sukasi aplink vaikus ir tiek... siandien nuvedziau dvynius i kirpyla,labai maloniai nustebau,elgesi visai gerai,ir issedejo,nors planavau kirpt tik viena,bet kitas irgi pasake kad nori,tai abu psigrazino  wub.gif
na matai, po truputi viskas keičiasi wub.gif

Pas mus kaip visada, šeštadienis-tvarkymosi diena: trečias skalbimas sukasi, duoną kildinasi, barščiai verda, plovas troškinasi, sūnus grindis siurbia, vyras patalynę keičia ... wub.gif
Atsakyti
Mokausi wacko.gif
Atsakyti
kuzia saunuole,kad man tavo uzsispyrima thumbup.gif

o as kaip laukiu pirmadienio,turim susitikima vietinim raidos centre kur bus aptarti pziuru rezultatai ( berniukus ziurejo ergoterapeutas,psichologs ir logopedas...)...
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 09 28, 14:15)
Mokausi wacko.gif

jėėėgelė yahoo.gif pasiilgau mokymosi, garbės žodis, bus sveikatos- stosiu rugsėjui vėl thumbup.gif

o mes šiandien aktyvūs, kažkaip ir pykinimas praėjo (ale man ir vėl negerai- jau kažką negero pradėjau įtarinėt doh.gif
paminėjom Vaiko širdies dieną, buvom prie Akropolio, dukra koncertavo, mano vyras baikeris- sodinom vaikučius ant baiko 4u.gif ir paskui visi keturi kilom oro balionuuuuuuuuuuuu thumbup.gif pirmąkart thumbup.gif super jausmas thumbup.gif

dabar atsisėdau ir pajutau....kaip pavargau...... rolleyes.gif bet vistiek smagiai praleidom laiką....

Labas dienas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 28 rugsėjo 2013 - 16:02

laba 4u.gif

buvo atvazeves b brolis su sesem, bet seserys negalejo uzeit. tai aplanke mus dede bigsmile.gif
toms kuriu fb neturiu ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

o musu tetis ausies uzdegima pasigavo. ir nezino kur daktarus rast, tai kalbinu gryst keliom dienom pas mus(nereiktu man vaiku skriaust jei skrisciau pati pasibut) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 09 28, 13:51)
kuzia saunuole,kad man tavo uzsispyrima  thumbup.gif

o as kaip laukiu pirmadienio,turim susitikima vietinim raidos centre kur bus aptarti pziuru rezultatai ( berniukus ziurejo ergoterapeutas,psichologs ir logopedas...)...

blush2.gif
As pati sau kartais pradedu patikt laugh.gif , va kaip siandien pvz, parasiau ~800 zodziu personal statement, reikia ypac stipraus, nes specialybe labai konkurencine. Dar nuveziau patikrint mazojo klasioko mamai, ji native English, be to baigus filologija, dirba bibliotekoj. Tai struktura biski pakoregavo, dave ideju ir jau kad isgyre bis.gif bis.gif ..... Tai dabar atejo toks palengvejimas, nors zinau, kad dar reiks redaguot po tutoriaus patikrinimo, bet bent jau YRA KA redaguot. Dar vakar galvojau, kad ne mano jegoms ta PS isstenet doh.gif wacko.gif

Iki pirmadienio dar laukia perskaityt 3 skyrius psichologijos ir ismokt 2 skyrius anatomijos. Tiksliau, terminologija, nes kaip veikia, tai ir nakti pazadinta zinau lotuliukas.gif . Siaip gal klasej buciau ir gudriausia, jei ne specifine kalba ph34r.gif .
Aciu uz demesi kas netingejo skaityt minciu kratinio lotuliukas.gif , bet negalejau neissipasakot tokia laiminga budama del to Personal statemento.

Mentas, as gal ir nepasirodysiu viesoj erdvej, bet ataskaita man surasyk kur nors asmeniskai. Rupi wub.gif
Atsakyti