Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga IV tema

QUOTE(lukas2012 @ 2013 10 30, 21:28)
Labas vakaras:) gal yra slaugytoju dirbanciu uk, kurios galetu padeti su registracija NMC sistemoje...gavau dokumentus, ir nors su anglu kalba kaip ir neblogai, negaliu suprasti kai kuriu dalyku, is kur gauti tam tikrus dokumentus:(
p.s. skolinga nelikciau:)

laba,nesu tikra ,bet susisiek su svietimo ministerija Lietuvoje, yra ju internetinis puslapis,pasiskambink ir paklausk del diplomo,del valandu skaiciaus,Ju internetiniame puslapyje rasi kontaktus
Atsakyti
Merginos, gal kas galite pasakyti, kiek atlyginimas Lietuvoje pakyla kai dirbi naktimis? man sako 1200 lt i rankas. esu siek tiek sutrikusi, juk tai ziauriai mazi pinigeliai...
Ir dar norejau paklausti, gal yra dirbanciu Ispanijoje? gal galetu papasakoti kokia ten situacija su slaugytojomis? :}
Atsakyti
O tai kokių jūs norite pinigų be darbo patirties?Panos dirba metų metus,naktimis ir uždirba 1500 į rankas(Čia su naktiniu darbu),reanimacijoje gal 1800 atskaičius mokesčius.Aš dirbu jau 25metus,per dvi darbovietes,į rankas gaunu apie 2000lt,kartais šie tiek virš 2000.Dienomis dirbu privačioje šeimos klinikoje,naktimis ar savaitgaliais dar 0,5 etato valdiškos ligoninės Kardiologijos skyriuje.Ir jau virš dviejų metų vargstu su kalbos mokslais,diplomo pripažinimais ir tt,nes noriu Šveicarijoje dirbti.Pirmadienį pagaliau pakvietė į darbo pokalbį,tai skrisiu į Šveicariją..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele302: 27 vasario 2014 - 13:33
MERGAITES PAGELBEKIT PRASAU! sad.gif(

gavau laiska is NMC siandiena, stai ka parase kokio dokumneto reikalauja : " The English translation of the translators declaration that he had translated the documents. The declaration has been issued in Lithuanian."
IS KUR MAN GAUTI SI DOKUMENTA? pas ka prasyti, kur eiti?? sad.gif(( pradekite, nes nebeturiu jegu jau... kazka vis naujo randa, vis prisikabina. jau laukiu puse metu sito kodo sad.gif(((
Atsakyti
QUOTE(joana88 @ 2014 02 28, 20:03)
MERGAITES PAGELBEKIT PRASAU! sad.gif(

gavau laiska is NMC siandiena, stai ka parase kokio dokumneto reikalauja  : " The English  translation of the translators declaration that he had translated the documents. The declaration has been issued in Lithuanian."
IS KUR MAN GAUTI SI DOKUMENTA? pas ka prasyti, kur eiti?? sad.gif(( pradekite, nes nebeturiu jegu jau... kazka vis naujo randa, vis prisikabina. jau laukiu puse metu sito kodo sad.gif(((

Kai padarysi dokumentu vertima y anglu k,jie turi buti patvirtinti notaro,ir tas notaro patvirtinimas isverstas y anglu k,man taip buvo-prazilau kol daejo.
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2014 03 03, 20:39)
Kai padarysi dokumentu vertima y anglu k,jie turi buti patvirtinti notaro,ir tas notaro patvirtinimas isverstas y anglu k,man taip buvo-prazilau kol daejo.

na mano visi pasiusti dokumentai yra isversti i anglu kalba, patvirtinti notaru, su lietuviskais ir angliskais uzrasais... nezinau ko jie nori sad.gif(
Atsakyti
QUOTE(joana88 @ 2014 03 03, 21:48)
na mano visi pasiusti dokumentai yra isversti i anglu kalba, patvirtinti notaru, su lietuviskais ir angliskais uzrasais... nezinau ko jie nori sad.gif(

Nu kad jie aiškiai rašo, kad kažkuris iš tų dokumentų buvo pateiktas ne anglu kalba, reikia pateikti anglų, tai turėtum žinoti kurio neišvertei.
Atsakyti
QUOTE(ausrele302 @ 2014 02 27, 15:32)
O tai kokių jūs norite pinigų be darbo patirties?Panos dirba metų metus,naktimis ir uždirba 1500 į rankas(Čia su naktiniu darbu),reanimacijoje gal 1800 atskaičius mokesčius.Aš dirbu jau 25metus,per dvi darbovietes,į rankas gaunu apie 2000lt,kartais šie tiek virš 2000.Dienomis dirbu privačioje šeimos klinikoje,naktimis ar savaitgaliais dar 0,5 etato valdiškos ligoninės Kardiologijos skyriuje.Ir jau virš dviejų metų vargstu su kalbos mokslais,diplomo pripažinimais ir tt,nes noriu Šveicarijoje dirbti.Pirmadienį pagaliau pakvietė į darbo pokalbį,tai skrisiu į Šveicariją..

Labas visoms, senai buvau cia uzsukusi...... blush2.gif
Saunuole Ausrele, kad nenuleidi ranku. Ir man labai smalsu, kaip tau sekesi pokalbis ir kaip sekesi Sveicarijoje....laukiam ziniu labai laukiam...... 4u.gif
O as gyvenu kol kas taip pat, bet ir vel pradedu po truputi sparnus kelti. Taip pat pasvarstau apie sveicarija, tik jau kalba primirsau ir dokumentus is naujo reiks tvarkytis...bet kaip nors, manau savo svajone kada nors pasieksiu.
Atsakyti
Sveiki, ką manote apie vyrus šioje specialybėje? Ar daug sutinkate slaugytojų vyrų? Gal kas dirbate su jais? Nes kažkaip kai ateinu į praktikas niekur nesutinku jų ir pradėjau galvoti kad čia vienas būsiu, nors pačioj grupėj yra 10 vyrioku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cerep @ 2014 03 19, 19:47)
Sveiki, ką manote apie vyrus šioje specialybėje? Ar daug sutinkate slaugytojų vyrų? Gal kas dirbate su jais? Nes kažkaip kai ateinu į praktikas niekur nesutinku jų ir pradėjau galvoti kad čia vienas būsiu, nors pačioj grupėj yra 10 vyrioku biggrin.gif

Su manimi baigė penki vyrai, tai jau spėjau priprasti smile.gif bet darbe nedirbu tarp slaugytojų vyrų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2014 03 19, 19:03)
Su manimi baigė penki vyrai, tai jau spėjau priprasti smile.gif bet darbe nedirbu tarp slaugytojų vyrų smile.gif

ir kaip jiems sekėsi? Gal žinote jų tolesni likimą? Ta prasme į kokius skyrius išėjo dirbti ar išvyko iš lietuvos, ar ėjo mokytis aukščiau?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cerep @ 2014 03 19, 20:08)
ir kaip jiems sekėsi? Gal žinote jų tolesni likimą? Ta prasme į kokius skyrius išėjo dirbti ar išvyko iš lietuvos, ar ėjo mokytis aukščiau?smile.gif

Visi dabar dirba GMP biggrin.gif tiesa jie ten ir dirbo, sanitarais arba vairuotojais, o dabar pagal spec.
vyrai šioje specialybėje labai norimi, ypač reanimacijose. Iš kokio miesto esi?
Atsakyti