[quote=joana88,2014 01 07, 20:24]Jeigu taip supratau, tai manis kolegijos reikjia prasyti dokumento laisva forma apie tai kokius dalykus mokiausi kiek valancdu, ir apie praktika kur ir kiek valandu buvo. Tada ta popieriuka isversti patvirtinti notaru ir nusirusti i NMC konsiliuma.
O apie tai ka dar turi pildyti kolegijos admi istratore kuria forma? Gal sita kur yra siam puslapyje
http://www.nmc-uk.or...for-applicants/ bet jei rtaip , gaunasi kad man ja reikia isversti I lietuviu poto vel I anglu. O jezus....jau galva susisoko.. tai viso reikia du dokumentus, ar uztenka tik sitos formos online... padekit, jau nebeturiu jegu...
[/quote]
Yra spec forma,kuria jums atsius y el pasta,bent man atsiunte,nes prasyma reikejo rasyti ,kaip ir sutikima,kad butu iskelti dok.Matai as airijoje tvarkiausi,gal skiriasi viskas?Padekit merginos kas daretes,o galva man sukosi ir ne tik,nu nervu kainavo daug!!!! ......o tokia nenuorama esu ir viska imu y sirdy,kiek klaidu buvo formose is Lt,jau grasinau teismu,kad nemoka pildyti ir kad del to mano karjera stovi ,negaliu judeti y prieky.Po grieztu pokalbiu pamokiau matyt,sutvarke,dar ir pasirodo mb pinigu paliko administracijoje

,kad tik daroma butu kas.
Papildyta:
joana kiek suprantu ,kad procesas butu sekmingas,kuo greiciau viskas turi buti jiems pasiusta anglu kalba,ir notaro patvirtinti isversti dokumentai taip pat vertimu bure turi buti anglu kalba isversti,viskas viskas,nes jei bus bent maziausia abejone vel tau grys dokai.
[/quote]
ir....viskas siunciama originalai,negali buti kopijos,ko as bijojau,kad dings,ir siusdavau atsviestus visus vertimus,net pasas atsiestas-patvirtintas notaro t.b isverstas y anglu k.