Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga IV tema

gavau laiska is NMC. stai ka jie raso: negaliu suprasti ko nori is manes, padekite smile.gif
Stai ju laiskas...

To enable us to proceew with your EU Application Assesment application we write to request that you provide the following additional information/replacement documents. they are as follows:
REPLACEMENT DOCUMENTS
General Correpondence
Please see below

We require the English translation of the translators declaration. The translators declaration has been issued in Lithuanian. Please list the dokuments translated in the correspondence.

Please be kind enough to attend to this requirest as quickly as possible. as soon as we receive the required information we will to be able to proceed with your application.

padekite please sad.gif( jau vos ne puse metu tvarkau situs dokumentus sad.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos,
esu naujokė čia, labai noriu prisijungti prie šios temos. Esu būsima slaugytoja greitai gausianti diplomą smile.gif kol kas darbo paieškos bevaisės. Ar iš tiesų taip sunku susirasti darbą? Juk visur kalba, kad slaugytojų visur trūksta...
Norėčiau paklausti kas sunkiausia pradedant dirbti šį darbą? Ir ar labai sunku įsidarbinti slaugytoja?

smile.gif
Atsakyti
[quote=joana88,2014 01 07, 20:24]Jeigu taip supratau, tai manis kolegijos reikjia prasyti dokumento laisva forma apie tai kokius dalykus mokiausi kiek valancdu, ir apie praktika kur ir kiek valandu buvo. Tada ta popieriuka isversti patvirtinti notaru ir nusirusti i NMC konsiliuma. 
O apie tai ka dar turi pildyti kolegijos admi istratore kuria forma? Gal sita kur yra siam puslapyje http://www.nmc-uk.or...for-applicants/ bet jei rtaip , gaunasi kad man ja reikia isversti I lietuviu poto vel I anglu. O jezus....jau galva susisoko.. tai viso reikia du dokumentus, ar uztenka tik sitos formos online... padekit, jau nebeturiu jegu...
[/quote]
Yra spec forma,kuria jums atsius y el pasta,bent man atsiunte,nes prasyma reikejo rasyti ,kaip ir sutikima,kad butu iskelti dok.Matai as airijoje tvarkiausi,gal skiriasi viskas?Padekit merginos kas daretes,o galva man sukosi ir ne tik,nu nervu kainavo daug!!!! ......o tokia nenuorama esu ir viska imu y sirdy,kiek klaidu buvo formose is Lt,jau grasinau teismu,kad nemoka pildyti ir kad del to mano karjera stovi ,negaliu judeti y prieky.Po grieztu pokalbiu pamokiau matyt,sutvarke,dar ir pasirodo mb pinigu paliko administracijoje doh.gif ,kad tik daroma butu kas.
Papildyta:
joana kiek suprantu ,kad procesas butu sekmingas,kuo greiciau viskas turi buti jiems pasiusta anglu kalba,ir notaro patvirtinti isversti dokumentai taip pat vertimu bure turi buti anglu kalba isversti,viskas viskas,nes jei bus bent maziausia abejone vel tau grys dokai.

[/quote]
ir....viskas siunciama originalai,negali buti kopijos,ko as bijojau,kad dings,ir siusdavau atsviestus visus vertimus,net pasas atsiestas-patvirtintas notaro t.b isverstas y anglu k.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *EljaRo*: 09 sausio 2014 - 22:58
aciu Tau labai uz info, na bandysiu kuo greiciau padaryt tai ko praso, nes vel kaip suprantu reiks is naujo tvarkyti viska.... neduok, Dieve sad.gif((((

o tai diploma ir licenzija reikejo originalus siusti? seip as visus dokumnetus nusiuntus, tik vat apie ta mokymo valandas ir praktikos nesiunciau. gal del to db prisikabino, nes visi kiti dokai patviritnti ir i anglu isversti, net ir pasas smile.gif)))))
Atsakyti
QUOTE(Ugne7 @ 2014 01 08, 23:32)
Labas vakaras merginos,
esu naujokė čia, labai noriu prisijungti prie šios temos. Esu būsima slaugytoja greitai gausianti diplomą  smile.gif  kol kas darbo paieškos bevaisės. Ar iš tiesų taip sunku susirasti darbą? Juk visur kalba, kad slaugytojų visur trūksta...
Norėčiau paklausti kas sunkiausia pradedant dirbti šį darbą? Ir ar labai sunku įsidarbinti slaugytoja?

smile.gif

kol neturi diplomo rankose niekas su tavimi nekalbės.o kai gausi diplomą pradėk nešti savo sv po skyrius ir į kadrus.aš gavau darbą po sąv.turėjau net 3 darbo pasiūlymus.
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2014 01 10, 15:33)
kol neturi diplomo rankose niekas su tavimi nekalbės.o kai gausi diplomą pradėk nešti savo sv po skyrius ir į kadrus.aš gavau darbą po sąv.turėjau net 3 darbo pasiūlymus.

O išties labai smagu girdėti, tikiuosi ir aš tokios sėkmės. O kiek maždaug galima tikėtis algos tik pradedančiajai slaugytojai?
Atsakyti
QUOTE(Ugne7 @ 2014 01 11, 00:16)
O išties labai smagu girdėti, tikiuosi ir aš tokios sėkmės. O kiek maždaug galima tikėtis algos tik pradedančiajai slaugytojai?

Priklauso nuo darbo vietos,skyriaus, darbo krūvio ir pan. Lietuvoje ligoninėje be darbo stažo daug neuždirbsi :verysad:Etatas ant popieriaus (terapinis skyrius) apie 1500 lt be darbo stažo.Reanimacijoje ir operacinėse daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 11 sausio 2014 - 18:53
QUOTE(joana88 @ 2014 01 10, 15:05)
aciu Tau labai uz info, na bandysiu kuo greiciau padaryt tai ko praso, nes vel kaip suprantu reiks is naujo tvarkyti viska.... neduok, Dieve sad.gif((((

o tai diploma ir licenzija reikejo originalus siusti? seip as visus dokumnetus nusiuntus, tik vat apie ta mokymo valandas ir praktikos nesiunciau. gal del to db prisikabino, nes visi kiti dokai patviritnti ir i anglu isversti, net ir pasas smile.gif)))))

Taip viska siunti originalus, nebijok grazins.registruotu laisku siusk arba pati vesk, bus greiciau gi.
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2014 01 11, 20:33)
Taip viska siunti originalus, nebijok grazins.registruotu laisku siusk arba pati vesk, bus greiciau gi.

Baikit jūs su tais originalų siuntimais, yra net parašyta, kad jokių originalių dokumentų siuntimo, nes jie atgal nesiųs. Jei nori su originalais, nebent tik vežti, nes tada jie kopijas patys pasitvirtina ir atsišviečia. Yra gi net parašyta pas jos kas gali patvirtinti kopijas. Bet originalų nesiųsti.
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2014 01 11, 18:44)
Priklauso nuo darbo vietos,skyriaus, darbo krūvio ir pan. Lietuvoje ligoninėje be darbo stažo daug neuždirbsi :verysad:Etatas ant popieriaus (terapinis skyrius) apie 1500 lt be darbo stažo.Reanimacijoje ir operacinėse daugiau.

Atlyginimas tikrai nežavi, bet dabar turiu pasiūlymą, kur siūlo tik 1000lt. Tai nė nežinau ką pridurti, jaučiuosi " žalia" šituose reikaluose. Norėčiau baigti operacinės slaugytojos kursus, tačiau mano žiniomis tie kursai būna tik dienos metu ( tai klausimas tada kada dirbti).
Ar čia yra kas baigę panašius kursus? Ar apsimoka?
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2014 01 11, 21:23)
Baikit jūs su tais originalų siuntimais, yra net parašyta, kad jokių originalių dokumentų siuntimo, nes jie atgal nesiųs. Jei nori su originalais, nebent tik vežti, nes tada jie kopijas patys pasitvirtina ir atsišviečia. Yra gi net parašyta pas jos kas gali patvirtinti kopijas. Bet originalų nesiųsti.
.
...matai as tvarkiausi ne uk, tad negaliu tikslinti sios situacijos.Siulyciau jai paciai vaziuoti y ta offisa, tikrai bus aiskiau.
Atsakyti
QUOTE(skorpiuke333 @ 2014 01 04, 12:44)
labutis,as taip pat esu benr.praktikos slaugytoja, tiesa,savo vaikucius jau esu uzauginusi smile.gif ,man 45m.Noreciau pabandyti padirbeti uzsienyje,konkreciai norvegijoje.gal kas paprotintu nuo ko pradeti.ar per idarbinimo firmas vaziuoti.ar geriau paciai dokumentus pradeti tvarkytis

...tik su agentura,paruosia egzaminui,duoda kursus norvegu k. sutvarko dokumentus...suranda gyvenama plota.
Papildyta:
QUOTE(joana88 @ 2014 01 08, 17:43)
gavau laiska is NMC. stai ka jie raso: negaliu suprasti ko nori is manes, padekite smile.gif
Stai ju laiskas...

To enable us to proceew with your EU Application Assesment application we write to request that you provide the following additional information/replacement documents. they are as follows:
REPLACEMENT DOCUMENTS
General Correpondence
Please see below

We require the English translation of the translators declaration. The translators declaration has been issued in Lithuanian. Please list the dokuments translated in the correspondence.

Please be kind enough to attend to this requirest as quickly as possible. as soon as we receive the required information we will to be able to proceed with your application.
padekite please sad.gif( jau vos ne puse metu tvarkau situs dokumentus sad.gif

baisu ir manes laukia ta procedura...kantrybes,as Italijoje 8 menesius dok tvarkiau,dabar i Londona trauksiu...tikiuos labiau pasiseks
Atsakyti