Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga IV tema

Išvažiuoju nuo gegužės dirbti ir gyventi į savo svajonių šalį:)Darbo pokalbis praėjo gerai,be streso,nesąmonių neklausinėjo,bendrai paklausinėjo apie mano norus,paaiškino tvarką.Nuvedė į skyrių,pavedžiojo po palatas,dar norėjo pietumis pavaišinti.bet bijojau,kad nespėsiu į lėktuvą,tai mandagiai atsisakiau.Sužavėjo žmonių draugiškumas,geranoriškumas ir ligoniai-nemačiau nei vieno susiraukusio žmogaus.Visi sveikinasi,padeda kuo gali.kai paprašiau pagalbos,kad paaiškintų su bilietų pirkimu į traukinį ir pan.Netgi skyriuje atvedė man sesutę iš Slovėnijos kaip motyvaciją nebijoti-esą ji net vokiečių kalbos nemokėjo,kai pradėjo dirbti,o dabar esą kaip puikiai adaptavosi.Galiausiai nuvedė atgal pas ligoninės vyr seserį ir pasakė,kad jie labai džiaugtųsi,jei aš juos pasirinkčiau.Keista pasirodė,kad miestukas pats mažytis,bet ligoninė nemaža ir labai moderni-tiek lovos,tiek visa aparatūra.Ir dar dvi pagalbininkes turėsiu,net kraujo nereikės man imti nei žaizdų perrišinėti..O labiausiai nustebino alga,kaip ir pagarba darbo patirčiai ir nemažas predas už tai.Aišku,bijau,bet manau,viskas bus gerai.Kas Lietuva,jie nežino,nors bandžiau aiškinti,rusiškai niekas nemoka.Užsieniečių vienas kitas,ir tie patys iš šalia esančių šalių.Vakar jau gavau savo darbo grafiką:)Net netikiu,kad gyvensiu Šveicarijoje...Ir gyventi kur duos..

Papildyta:
Beje,pernakvoti buvo man paruošta studija-vieno kambario apartamentai su patogumais-dušas,WC,virtuvėlės baldai,lova su patalyne ir dideliu rankšluosčiu,net Tv.Mokėti už nakvynę nereikėjo.Atvyksti savo lėš0mis,tą dieną niekas tavęs nejudina,o kitą dieną 8val.darbo pokalbis,pavedžiojo,pasikalbėjom ir priimta bandomajam laikotarpiui 3 mėn,jei viskas gerai-vieta nuolatinė,neterminuota.Darbo sutartis atsiuntė paštu,pasirašiau ir nusiunčiau jiems atgal,o vakar jau gavau grafikus ir pirmų dviejų dienų darbotvarkę minučių tikslumu-ką kokiu laiku veiksime.Tikrai kaip pagal šveicarišką laikrodį.Man turėtų ten patikti,nes mėgstu tikslumą ir punktualumą.
Atsakyti
Sveiki, noreciau ir as i jusu gretas. Esu grizusi is Italijos ir bandau rasti darba mazame miestelyje, bet arba turi tureti labai gerus pazystamus, arba turi keltis i didmiesti, kur algos nedideles, o pragyvenimas brangus.
Norejau paklausti, gal kas is jusu ar jusu pazystamu yra tvarkesi licencija Jungtiniams Arabu Emiratams? Man butu visai idomu ten padirbeti, aiksu jei gauni visus apgyvendinimus ir sveikatos draudima. Nebijau keliauti. Nes manau dirbti uz 1300lt i rankas kai esi atsakingas uz zmogaus gyvybe yra gan gedingas. Ir siap matosi,kad dauguma bega i siaures salis, nes atlyginimai atitinka tikrove. Va man skambino viena slaugytoja ir sako atvaziuok pas mus i klp. ten ryt pat gausi darba. Nes visi baigia isivazineti, tik klausymas kodel? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2014 03 21, 09:30)
Visi dabar dirba GMP biggrin.gif tiesa jie ten ir dirbo, sanitarais arba vairuotojais, o dabar pagal spec.
vyrai šioje specialybėje labai norimi, ypač reanimacijose. Iš kokio miesto esi?

Aš iš Vilniaus esu. Pats dabar ieškau darbo ant slaugytojo padėjėjo biggrin.gif per visus skyrius einu bet pokolkas nelabai sekas :|
Atsakyti
QUOTE(ausrele302 @ 2014 03 26, 20:57)
Išvažiuoju nuo gegužės dirbti ir gyventi į savo svajonių šalįsmile.gif

Didziausi sveikinimai 4u.gif o jus kalbat sveicariskai? mano planai pramokti kalba ir lekti i Norvegija smile.gif ar dar yra tokiu kaip as planuojanciu savo ateiti susieti su NO ? smile.gif
Atsakyti
Kalbu vokiškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele302 @ 2014 03 31, 21:48)
Kalbu vokiškai smile.gif

oi atsiprasau, tik dabar daejo ko paklausiau biggrin.gif apie dvi skirtingas salis pagalvojau biggrin.gif ar per agentura darbinotes?
Atsakyti
QUOTE(ausrele302 @ 2014 03 26, 20:57)
Išvažiuoju nuo gegužės dirbti ir gyventi į savo svajonių šalį:)Darbo pokalbis praėjo gerai,be streso,nesąmonių neklausinėjo,bendrai paklausinėjo apie mano norus,paaiškino tvarką.Nuvedė į skyrių,pavedžiojo po palatas,dar norėjo pietumis pavaišinti.bet bijojau,kad nespėsiu į lėktuvą,tai mandagiai atsisakiau.Sužavėjo žmonių draugiškumas,geranoriškumas ir ligoniai-nemačiau nei vieno susiraukusio žmogaus.Visi sveikinasi,padeda kuo gali.kai paprašiau pagalbos,kad paaiškintų su bilietų pirkimu į traukinį ir pan.Netgi skyriuje atvedė man sesutę iš Slovėnijos kaip motyvaciją nebijoti-esą ji net vokiečių kalbos nemokėjo,kai pradėjo dirbti,o dabar esą kaip puikiai adaptavosi.Galiausiai nuvedė atgal pas ligoninės vyr seserį ir pasakė,kad jie labai džiaugtųsi,jei aš juos pasirinkčiau.Keista pasirodė,kad miestukas pats mažytis,bet ligoninė nemaža ir labai moderni-tiek lovos,tiek visa aparatūra.Ir dar dvi pagalbininkes turėsiu,net kraujo nereikės man imti nei žaizdų perrišinėti..O labiausiai nustebino alga,kaip ir pagarba darbo patirčiai ir nemažas predas už tai.Aišku,bijau,bet manau,viskas bus gerai.Kas Lietuva,jie nežino,nors bandžiau aiškinti,rusiškai niekas nemoka.Užsieniečių vienas kitas,ir tie patys iš šalia esančių šalių.Vakar jau gavau savo darbo grafiką:)Net netikiu,kad gyvensiu Šveicarijoje...Ir gyventi kur duos..

Papildyta:
Beje,pernakvoti buvo man paruošta studija-vieno kambario apartamentai su patogumais-dušas,WC,virtuvėlės baldai,lova su patalyne ir dideliu rankšluosčiu,net Tv.Mokėti už nakvynę nereikėjo.Atvyksti savo lėš0mis,tą dieną niekas tavęs nejudina,o kitą dieną 8val.darbo pokalbis,pavedžiojo,pasikalbėjom ir priimta bandomajam laikotarpiui 3 mėn,jei viskas gerai-vieta nuolatinė,neterminuota.Darbo sutartis atsiuntė paštu,pasirašiau ir nusiunčiau jiems atgal,o vakar jau gavau grafikus ir pirmų dviejų dienų darbotvarkę minučių tikslumu-ką kokiu laiku veiksime.Tikrai kaip pagal šveicarišką laikrodį.Man turėtų ten patikti,nes mėgstu tikslumą ir punktualumą.

Sveikinu!!! Super super super !!! labai dziaugiuosi uz tave!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege_s: 03 balandžio 2014 - 17:31
Ne per agentūrą,savarankiškai.Todėl niekam nieko nereikės atiduoti,viskas,ką uždirbsiu,liks man.Aišku,atskaičiavus mokesčius.Bet be savo gerojo angelo-vokiečių kalbos mokytojos-nieko būčiau nežinojusi,nuo ko pradėti,ką daryti,kad savo svajonę pasiekti.Esu jai labai dėkinga,kad mane stumte stūmė mano svajonės link ir neleido prarasti vilties.Daug ir Sniegė padėjo savo patarimais-ačiū ir Tau,neprarask savo svajonės,nepasiduok ir tobulink vokiečių kalbos žinias,viską įmanoma pasiekti!O pradėti mažoje ligoninėje tikrai gerai,kol apsiprasiu su aplinka,kalba,įeisiu į ritmą.Gerai,kad ne kokie senelių namai ar slauga,o normalus vidaus ligų skyrius(Akut Pflege).O šveicarai būtent nori su patirtim Šveicarijos sveikatos įstaigose( im Akutbereich).O iš kur aš tokią gausiu,jei jie niekaip nepriima į darbą?Iš kažkur reikia tą pradžią gauti.Jau kad sunku darbą Šveicarijoje gauti,tai tikrai sunku,kad ir su diplpmo pripažinimu,net viltį jau buvau praradusi.Bet pasisekėsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele302: 07 balandžio 2014 - 19:16
QUOTE(ausrele302 @ 2014 04 07, 19:15)
Ne per agentūrą,savarankiškai.Todėl niekam nieko nereikės atiduoti,viskas,ką uždirbsiu,liks man.Aišku,atskaičiavus mokesčius.Bet be savo gerojo angelo-vokiečių kalbos mokytojos-nieko būčiau nežinojusi,nuo ko pradėti,ką daryti,kad savo svajonę pasiekti.Esu jai labai dėkinga,kad mane stumte stūmė mano svajonės link ir neleido prarasti vilties.Daug ir Sniegė padėjo savo patarimais-ačiū ir Tau,neprarask savo svajonės,nepasiduok ir tobulink vokiečių kalbos žinias,viską įmanoma pasiekti!O pradėti mažoje ligoninėje tikrai gerai,kol apsiprasiu su aplinka,kalba,įeisiu į ritmą.Gerai,kad ne kokie senelių namai ar slauga,o normalus vidaus ligų skyrius(Akut Pflege).O šveicarai būtent nori su patirtim Šveicarijos sveikatos įstaigose( im Akutbereich).O iš kur aš tokią gausiu,jei jie niekaip nepriima į darbą?Iš kažkur reikia tą pradžią gauti.Jau kad sunku darbą Šveicarijoje  gauti,tai tikrai sunku,kad ir su diplpmo pripažinimu,net viltį jau buvau praradusi.Bet pasisekėsmile.gif

O jeigu nepaslaptis ką ką baigetė? Kolegija ar universiteta?smile.gif ir kiek metų jau dirbate šioje srityje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele302 @ 2014 04 07, 21:15)
Ne per agentūrą,savarankiškai.Todėl niekam nieko nereikės atiduoti,viskas,ką uždirbsiu,liks man.Aišku,atskaičiavus mokesčius.Bet be savo gerojo angelo-vokiečių kalbos mokytojos-nieko būčiau nežinojusi,nuo ko pradėti,ką daryti,kad savo svajonę pasiekti.Esu jai labai dėkinga,kad mane stumte stūmė mano svajonės link ir neleido prarasti vilties.Daug ir Sniegė padėjo savo patarimais-ačiū ir Tau,neprarask savo svajonės,nepasiduok ir tobulink vokiečių kalbos žinias,viską įmanoma pasiekti!O pradėti mažoje ligoninėje tikrai gerai,kol apsiprasiu su aplinka,kalba,įeisiu į ritmą.Gerai,kad ne kokie senelių namai ar slauga,o normalus vidaus ligų skyrius(Akut Pflege).O šveicarai būtent nori su patirtim Šveicarijos sveikatos įstaigose( im Akutbereich).O iš kur aš tokią gausiu,jei jie niekaip nepriima į darbą?Iš kažkur reikia tą pradžią gauti.Jau kad sunku darbą Šveicarijoje  gauti,tai tikrai sunku,kad ir su diplpmo pripažinimu,net viltį jau buvau praradusi.Bet pasisekėsmile.gif

Aciu uz padeka ir palaikyma Ausrele. As dabar gyvenimo kryskeleje ir siokiam tokiam chaose...nezinau kur nusuks mano gyvenio kelias. Turiu keliata galimybe del darbo uzsienyje, bet pasliulymas i Norvegija, gera alga, bet vel nauja kalba ir viskas is pradziu, dar galimybe Anglija ar Vokietija, cia kalbas reikia tik nuslifuoti iki perfekto, bet vokieciai moka mazokai, taciau po ju galiu drasiai vaziuoti i sveicarija ir vokiska praktika sveicarams tinka, o del anglijos dar nelabai zinau....vat ir nezinau i kuria puse apsisprest....aaaaaa...na bet tikiuosi viskas greit susidelios
Atsakyti
Sveikos, iskart atsiprasau, kad isiverziau i Jusu tema 4u.gif Norejau paklausti, gal zinote, jei kaskada turejau licenzija ir greiciausiai spaudo numeris buvo isduotas. kaskaip nesigilinau i tai, nes dirbau registraturoi ir ligonine tvarke sita reikala. kadangi ilga laika nedirbau ir dabar ruosiuosi issiusti popierius licenzijai gauti, susimasciau del spaudo numerio ar pildyti prasyma jam gauti, ar automatiskai jie mato, kad jis buvo isduotas ir galioja tas pats?
Atsakyti
QUOTE(adream @ 2014 04 17, 23:39)
Sveikos, iskart atsiprasau, kad isiverziau i Jusu tema 4u.gif  Norejau paklausti, gal zinote, jei kaskada turejau licenzija ir greiciausiai spaudo numeris buvo isduotas. kaskaip nesigilinau i tai, nes dirbau registraturoi ir ligonine tvarke sita reikala. kadangi ilga laika nedirbau ir dabar ruosiuosi issiusti popierius licenzijai gauti, susimasciau del spaudo numerio ar pildyti prasyma jam gauti, ar automatiskai jie mato, kad jis buvo isduotas ir galioja tas pats?

jau issiaiskinau ax.gif smile.gif
Atsakyti