Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Duzgyte @ 2013 09 26, 19:45)
Na gine dar nepatvirtino, nes anksti dar bet testukai teigiami, hcg gerai auga, tai tikiuosi geriausio  ax.gif
Eh as is Klp, buciau padovanojus su geriausiais linkejimais. Man taip pat kaip ir viskas ok kaip ir tau, tai pirma stimuliacija su clost padejo. Daryk kaip daktare liepe ji vis tiek geriau zino.

Tada dar tyliai sveikinu, bet tikiuosi greitai galesiu pasveikinti garsiai! 4u.gif
Pagyvensim, pamatysim.. Jei nepavyks, kita cikla prasysiu kitu ax.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 09 26, 18:12)
Na va, as jau is gydytojos. Paskyre Clostilbegyt gerti po 1 tablete 5 dienas. Apziurai 14CD. Bet pasiskaiciau, kad nelabai jie geri.. g.gif  Na bet tikiuosi pavyks ax.gif

man regis visoms pradzioje ji skiria smile.gif man taip pat ji liepe gerti 5 dienas, man siandien 2 diena smile.gif
Papildyta:
labai bijau rytojaus fear.gif ryt reikes leistis vaistukus i pilva verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 09 26, 20:55)
man regis visoms pradzioje ji skiria  smile.gif man taip pat ji liepe gerti 5 dienas, man siandien 2 diena  smile.gif
Papildyta:
labai bijau rytojaus  fear.gif ryt reikes leistis vaistukus  i pilva  verysad.gif

Nebijok, man leido sprogtuka praeita cikla, visai nebaisu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 09 26, 20:03)
Nebijok, man leido sprogtuka praeita cikla, visai nebaisu! mirksiukas.gif

jeigu kas kitas galetu suleisti tai viskas butu gerai smile.gif bet vyras kaip tiki ryt i komandiruote isvaziuojair teks paciai susileisti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 09 26, 21:20)
jeigu kas kitas galetu suleisti tai viskas butu gerai  smile.gif bet vyras kaip tiki ryt i komandiruote isvaziuojair teks paciai susileisti  verysad.gif

O kokius leisies? I pilva? Jei tuos, apie kuriuos as manau, tai zinok adata maza ir tikrai neskauda, sugebesi ir pati smile.gif
Atsakyti
labas rytas,
Renalta, viskas ok, giliai kvepuok ir nesijaudink biggrin.gif biggrin.gif Tu tai sugebesi! Tikrai visai neskauda mirksiukas.gif
Atsakyti
Renalta, as pati sau leidausi, tikrai maniau, kad bus baisiau, rankos drebejo, kol nesuemiau lasinuko biggrin.gif ir neiduriau biggrin.gif adatyte mazyte labai, tikrai nei skauda, nei nemalonu wink.gif

labas rytas
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 09 26, 21:53)
O kokius leisies? I pilva? Jei tuos, apie kuriuos as manau, tai zinok adata maza ir tikrai neskauda, sugebesi ir pati smile.gif

turiu susileisti Gonalį
Papildyta:
Aciu merginos uz padrasinancius zodzius smile.gif
savo svajones link dar netiek reikes iskesti lotuliukas.gif
Noriu paklausti kurios gere closta ar jums nepasireiske toks pasutinis npoveikis kaip miego sutrikimas ? geriu ji antra dioena ir jau antra naktis visai neissimiegu, sianakt beveik visai nemiegojau, prazaidziau su kate doh.gif idomu ar cia koks sutapimas ar vaistu poveikis g.gif
Papildyta:
oi kiek klaidu rasydama pridariau manau cia miego trukumo rezultatas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 09 27, 07:50)

Noriu paklausti kurios gere closta ar jums nepasireiske toks pasutinis npoveikis kaip miego sutrikimas ? geriu ji antra dioena ir jau antra naktis visai neissimiegu, sianakt beveik visai nemiegojau, prazaidziau su kate  doh.gif idomu ar cia koks sutapimas ar vaistu poveikis  g.gif

man visiskai jokios salutines reakcijos nebuvo nuo closto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 09 27, 08:50)
turiu susileisti Gonalį
Papildyta:
Aciu merginos uz padrasinancius zodzius  smile.gif
savo svajones link dar netiek reikes iskesti  lotuliukas.gif
Noriu paklausti kurios gere closta ar jums nepasireiske toks pasutinis npoveikis kaip miego sutrikimas ? geriu ji antra dioena ir jau antra naktis visai neissimiegu, sianakt beveik visai nemiegojau, prazaidziau su kate  doh.gif idomu ar cia koks sutapimas ar vaistu poveikis  g.gif
Papildyta:
oi kiek klaidu rasydama pridariau manau cia miego trukumo rezultatas  lotuliukas.gif

o ganalio viena doze turesi leistis? ar is piestuko kur kelios buna?

adateles tikrai nedideles ir tikrai neskauda net kai iduri. tik jei leisies vienkartine ten daugiau skyscio tai leisdamasi kai pajusi toki lyg spaudima nemalonu palauk kelias sekundes kad vaistukai prasivaiksciotu ir leiskis toliau. ir dar patarimas atsisesk tokioj pozoj kad nebutu isitempe raumenukai tada lengviau susileisi mirksiukas.gif is pradziu baisiai gal atrodys bet tikrai nera nieko baisaus. as gonali n kartu jau leidausi ir piestuka ir vienkartines tai pirmi pora kartu baisesni buna kol prisiverti sau idurt i pilvuka bet tikrai ner nei skauda nei ka. tiesiog suimk ta vieta kur dursi ir besk iki galo mirksiukas.gif

del closto esu gerus tris ciklus - man asmeniskai poveikio buvo 0 o salutinius poveikius turbut visus patyriau kas buso notacijoj surasyta doh.gif bet velgi cia nuo kiekvienos organizmo priklauso. man su nestuke.gif gelbejo gonalis
Atsakyti
QUOTE(Feltri @ 2013 09 27, 09:48)
o ganalio viena doze turesi leistis? ar is piestuko kur kelios buna?

adateles tikrai nedideles ir tikrai neskauda net kai iduri. tik jei leisies vienkartine ten daugiau skyscio tai leisdamasi kai pajusi toki lyg spaudima nemalonu palauk kelias sekundes kad vaistukai prasivaiksciotu ir leiskis toliau. ir dar patarimas atsisesk tokioj pozoj kad nebutu isitempe raumenukai tada lengviau susileisi  mirksiukas.gif is pradziu baisiai gal atrodys bet tikrai nera nieko baisaus. as gonali n kartu jau leidausi ir piestuka ir vienkartines tai pirmi pora kartu baisesni buna kol prisiverti sau idurt i pilvuka bet tikrai ner nei skauda nei ka. tiesiog suimk ta vieta kur dursi ir besk iki galo  mirksiukas.gif

del closto esu gerus tris ciklus - man asmeniskai poveikio buvo 0 o salutinius poveikius turbut visus patyriau kas buso notacijoj surasyta  doh.gif bet velgi cia nuo kiekvienos organizmo priklauso. man su  nestuke.gif gelbejo gonalis

gonali reikes leistis 3 kartus.
Dave 2 pakuotes, sake 2 dienas leistis po puse normos t.y. puse svirksto turinio 1 diena, kita puse po 1 dienos pertraukos, o pirmadieni jau visa svirksta susileisti.
Gonalio regis svirkste po 75, jeigu nieko nepainioju doh.gif
Labai dekui uz patarimus 4u.gif butinai pasinaudosiu, ryt parasysiu kaip sekesi pirmasis badymasis thumbup.gif
Visom besibadanciom 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

nieko nezinau apie leidziamus stimuliacinius, nes pati geriau Femara, tik Ovitrelle susileidau. Bet tikrai nieko baisaus mirksiukas.gif tik bakc ir viskas

O as dabar pamastymuose g.gif ryt nusimato lllaaaaaaabai didelis balius biggrin.gif tai net nezinau ar dalyvaut kaip priklauso ar ijungt "as nescia" rezima ax.gif
Siandien dar tik 6 DPO tad nieko gero NT neparodys, o dar gal ir ovitrelle nebus pasisalines, tad jei parodys vaiduokli, tai paskui kad nusivilt netektu...

O nuotaika tokia "paliotna" drinks_cheers.gif noriu baaaaliaus
Atsakyti