Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Renalta @ 2013 09 26, 19:55)
man regis visoms pradzioje ji skiria  smile.gif man taip pat ji liepe gerti 5 dienas, man siandien 2 diena  smile.gif
Papildyta:
labai bijau rytojaus  fear.gif ryt reikes leistis vaistukus  i pilva  verysad.gif

O 14 CD apziurai ne velokai g.gif ? as irgi apmastymuose ar man ne per anksti iui daro g.gif pas mane 31-32 d. ciklas o sikart vel suplanuota 14CD velai vakare pati procedura g.gif

O del susileidimu- jeeeeeezus zinok as visa gyvenima alpstu nuo adatu, ir kai pirma karta paskyre ovitrele maniau numirsiu smile.gif)) tai pirma ir antra karta dar po susileidimo daresi negera - alpau vos ne , o paskui taip igudau kad zinok nieko visiskai clap.gif dabar 6dienas leidausi gonali ir nei bloga nei skauda viskas liuks, galvoju gal i nauda net, prie adatu priprasiu clap.gif
Svarbiausia pastebejau - nenustoti (nepamirsti) kvepuoti is to isitempimo smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyna27: 27 rugsėjo 2013 - 12:32
QUOTE(saulyna27 @ 2013 09 27, 12:26)
O 14 CD apziurai ne velokai  g.gif ? as irgi apmastymuose ar man ne per anksti iui daro  g.gif  pas mane 31-32 d. ciklas o sikart vel suplanuota 14CD velai vakare pati procedura g.gif

O del susileidimu- jeeeeeezus zinok as visa gyvenima alpstu nuo adatu, ir kai pirma karta paskyre ovitrele maniau numirsiu smile.gif)) tai pirma ir antra karta dar po susileidimo daresi negera - alpau vos ne , o paskui taip igudau kad zinok nieko visiskai  clap.gif  dabar 6dienas leidausi gonali ir nei bloga nei skauda viskas liuks, galvoju gal i nauda net, prie adatu priprasiu  clap.gif
Svarbiausia pastebejau - nenustoti  (nepamirsti) kvepuoti is to isitempimo smile.gif))

Kaip man cia visus jusu ,merginos, patarimus nepamirsti ir vakare leidziant vaistukus pritaikyti smile.gif
Papildyta:
o del ciklo dienu kuriomis daromos proceduros as is viso mazai ismanau, man gyd. dar nieko nesake, tik liepe 11 c.d. pasitikrinti kas uzaugo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 09 27, 13:25)
Kaip man cia visus jusu ,merginos, patarimus nepamirsti ir vakare leidziant vaistukus pritaikyti  smile.gif
Papildyta:
o del ciklo dienu kuriomis daromos proceduros as is viso mazai ismanau, man gyd. dar nieko nesake, tik liepe 11 c.d. pasitikrinti kas uzaugo  blush2.gif

aaa tai 11 CD pasitikrinti tai pats tas smile.gif)) buvai rasius 14 tikrinimas tai galvoju ar ne velokai ... nes paprastai 14-16 CD Iui jau daromas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 09 27, 15:25)
aaa tai 11 CD pasitikrinti tai pats tas smile.gif)) buvai rasius 14 tikrinimas tai galvoju ar ne velokai ... nes paprastai 14-16 CD Iui jau daromas  blush2.gif

Man 14CD ziures kas uzaugo. Nes kaip tik po savaitgalio gaunas. Seip mano O vyksta (jei vyksta normali) 16-18CD, tai vat taip ir gaunas.

O man siandien pilva skauda unsure.gif Cia turbut nuo Clostilbegyt g.gif Ir seip labai prastai jauciuos, taip liudna ir pikta.. Visa diena labai su MB pykstuos verysad.gif
Atsakyti
Valio, mano pirmas duris i pilva lotuliukas.gif clap.gif ilgai reikejo kauptis kol isdrisau idurti, pats duris visai neskausmingas, tik kai vaistus leidausi tai toks nemalonus jausmas buvo, nors siandien tik puse svirksto :verysad:ir durio vietoje toks keistas silumos jausmas g.gif
Dar karta perskaiciau Closto salutinius poveikius:vienas is ju nemiga, man ji pasireiske po pirmos tabletes verysad.gif tai dar 3 nemigo naktys laukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 09 27, 21:42)
Valio, mano pirmas duris i pilva  lotuliukas.gif  clap.gif  ilgai reikejo kauptis kol isdrisau idurti, pats duris visai neskausmingas, tik kai vaistus leidausi tai toks nemalonus jausmas buvo, nors siandien tik puse svirksto  :verysad:ir durio vietoje toks keistas silumos jausmas g.gif
Dar karta perskaiciau Closto salutinius poveikius:vienas is ju nemiga, man ji pasireiske po pirmos tabletes  verysad.gif tai dar 3 nemigo naktys laukia  doh.gif

na va kaip saunu! pradzia jau padaryta 4u.gif sekmes toliau ir ciklo gale linkiu isvysti II wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-odi- @ 2013 09 28, 07:13)
na va kaip saunu! pradzia jau padaryta  4u.gif  sekmes toliau ir ciklo gale linkiu isvysti II  wub.gif

idomu ar po pirmos closto dozes jau galima jausti poveiki?nes man siandien po pietu tos puses kur leidausi vaistus kiauside maudzia doh.gif ar as cia ko prisigalvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 09 28, 15:40)
idomu ar po pirmos closto dozes jau galima jausti poveiki?nes man siandien po pietu tos puses kur leidausi vaistus kiauside maudzia  doh.gif ar as cia ko prisigalvoju  g.gif

kelinta cd dabar tau? siaip i pabaiga stimuliacijos jau buna toks lyg ir maudimas paputimas papilves del stimuliacijos
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif Kaip jus?
Feltri, kaip laikaisi? kada vel pas daktaryte keliausi? Gal kuri zinote kaip Frejuke laikosi? smile.gif
As ok, laukiu vizito pas daktaryte, kuris bus kita 6dieni. Tada gal jau matys kazka ir pasakys ar viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Duzgyte @ 2013 09 29, 09:55)
Labas rytas merginos  4u.gif Kaip jus?
Feltri, kaip laikaisi? kada vel pas daktaryte keliausi? Gal kuri zinote kaip Frejuke laikosi?  smile.gif
As ok, laukiu vizito pas daktaryte, kuris bus kita 6dieni. Tada gal jau matys kazka ir pasakys ar viskas ok.

ketvirtasdieni greiciausiai keliausiu jei gausiu laika ryt thumbup.gif

siaip gan neblogai jauciuos tik didelis tingulys apemes visa savaitgali doh.gif na ir aisku pykinimas visu pajegumu jau turbut atejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Feltri @ 2013 09 29, 08:32)
kelinta cd dabar tau? siaip i pabaiga stimuliacijos jau buna toks lyg ir maudimas paputimas papilves del stimuliacijos

man siandien tik 9 c.d.kiauside maude viena diena.
Si vakar vyras suleido antra "doze" i kita puse, ziuresiu kaip siandien reaguos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 09 29, 22:25)
man siandien tik 9 c.d.kiauside maude viena diena.
Si vakar vyras suleido antra "doze" i kita puse, ziuresiu kaip siandien reaguos  verysad.gif

siaip gali pamausti, zenklas kad kazkas vyksta, kad vaistukai veikia smile.gif man zinok per o tai kartais net tokie skausmeliai buavo kad jau net negera budavo. visas pilvas atrodo sprogs doh.gif
Atsakyti