Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Labas, mielos planiukės ir tos, kurias jau pykina wub.gif

QUOTE(Feltri @ 2013 09 30, 09:11)
siaip gali pamausti, zenklas kad kazkas vyksta, kad vaistukai veikia smile.gif man zinok per o tai kartais net tokie skausmeliai buavo kad jau net negera budavo. visas pilvas atrodo sprogs  doh.gif

Pritariu dėl maudimo prieš ir per O. Man ir natūraliame, nestimuliuotame cikle maudžia gerokai... Esu tokia skausmo nekentėtoja, tai jei maudimas trukdo ramiai gyvent (jei ruošiuosi svarbiam susitikimui ar pan.), išgeriu Dolmeno (vaisto nuo skausmo) tabletę. ax.gif

QUOTE(Renalta @ 2013 09 29, 22:25)
man siandien tik 9 c.d.kiauside maude viena diena.
Si vakar vyras suleido antra "doze" i kita puse, ziuresiu kaip siandien reaguos  verysad.gif

Į kurią pusę leisies vaistukus tikrai nėra jokio skirtumo, nors ir man kažkaip automatiškai gaunasi susileisti Ovitelį į derlingesnę pusę tongue.gif Bet iš esmės vaistukai ne į kiaušidę leidžiami.. Nežinau, kaip su Gonaliu, bet, tarkim, Ovitrelis veikia tam tikrus smegenų centrus, taigi jokio skirtumo pusė, svarbu - į paodį.

Čia kažkas šnekėjo apie šalutinį Clost'o poveikį, kad migdo.. smile.gif Tai, žinokit, migdymas - ne pats baisiausias dalykas. Aš po pirmos Clost'o tabletės galvojau, kad apakau doh.gif Visas regėjimo laukas pasidengė tokiais šviesiais ratilais (lyg į saulę žiūrėčiau), mačiau gal tik 20 procentų vaizdo, tai baimės buvo pilnos kelnės... doh.gif Bet, ačiū D, tai tęsėsi kokią valandą ar dvi... Bet daugiau šių vaistų nenorėčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Feltri @ 2013 09 30, 08:11)
siaip gali pamausti, zenklas kad kazkas vyksta, kad vaistukai veikia smile.gif man zinok per o tai kartais net tokie skausmeliai buavo kad jau net negera budavo. visas pilvas atrodo sprogs  doh.gif

oho kaip baisu blink.gif aš O niekada nejausdavau, tik MMM tai jau labai skausmingos verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(DATTA @ 2013 09 30, 08:54)
Labas, mielos planiukės ir tos, kurias jau pykina  wub.gif
Pritariu dėl maudimo prieš ir per O. Man ir natūraliame, nestimuliuotame cikle maudžia gerokai... Esu tokia skausmo nekentėtoja, tai jei maudimas trukdo ramiai gyvent (jei ruošiuosi svarbiam susitikimui ar pan.), išgeriu Dolmeno (vaisto nuo skausmo) tabletę.  ax.gif
Į kurią pusę leisies vaistukus tikrai nėra jokio skirtumo, nors ir man kažkaip automatiškai gaunasi susileisti Ovitelį į derlingesnę pusę  tongue.gif  Bet iš esmės vaistukai ne į kiaušidę leidžiami.. Nežinau, kaip su Gonaliu, bet, tarkim, Ovitrelis veikia tam tikrus smegenų centrus, taigi jokio skirtumo pusė, svarbu - į paodį.

Čia kažkas šnekėjo apie šalutinį Clost'o poveikį, kad migdo.. smile.gif Tai, žinokit, migdymas - ne pats baisiausias dalykas. Aš po pirmos Clost'o tabletės galvojau, kad apakau  doh.gif Visas regėjimo laukas pasidengė tokiais šviesiais ratilais (lyg į saulę žiūrėčiau), mačiau gal tik 20 procentų vaizdo, tai baimės buvo pilnos kelnės...  doh.gif Bet, ačiū D, tai tęsėsi kokią valandą ar dvi... Bet daugiau šių vaistų nenorėčiau  schmoll.gif

Tai man ta nemiga ir pasireiske smile.gif suprantu,kad buna ir baisesniu bedu, pati turiu rimtu problemu su plauku slinkimu, tai bijau kad nuo vaistuku dar labiau suintensyves verysad.gif ir aš išsigasciau jeigu kas su regejimu atsitiktu blink.gif
Del vaistu poveikio, leidimosi ir kitu dalyku tai as visai nieko neismanau, man cia pirma stimuliacija ax.gif Siandien dar viena Gonal doze ir ryt pas gyd. "derliaus" apziurai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 09 30, 10:07)
Del vaistu poveikio, leidimosi ir kitu dalyku tai as visai nieko neismanau, man cia pirma stimuliacija  ax.gif Siandien dar viena Gonal doze ir ryt pas gyd. "derliaus" apziurai  smile.gif

4u.gif Tam ir yra forumas, kad pasidalintume patirtimi ir pjūčiais 4u.gif

Gražaus derliaus ir geros nuotaikos po apžiūros. thumbup.gif

Renalta, o kokias nepastojimo priežastis tau nustatė? Labai įdomu, kodėl stimuliacijai iškarto buvo skirtas Gonalis? g.gif Tau gal nustatytas PKS? Papasakok savo istoriją plačiau.. smile.gif

O aš noriu pasidalinti savo įspūdžiais pirmuoju nestimuliuotu ciklu po pusės metų.. smile.gif
Pirmas mėnuo, kai galiu apie ciklą spręsti pagal gleives thumbup.gif Pas mane sachara ten paprastai būna, o vat šį ciklą viską ryškiai pastebiu thumbup.gif Kažin, gal nuo vaistukų išskyrų sumažėja? g.gif Jaučiu jau artėjančią O.. Tiesa, mano endometriozė padeda atsirinkti kas prie ko, nes artėjant O ne tik pilvą pamaudžia, bet ir nugarą skauda (pas mane ten endo labiausiai veši)..
Eisiu pas Klimą pasirodyti po savaitėlės, žiūrėsim ar įvyko O tvarkingai... O kol kas mėginu išsivėdinti galvą - nebesiciklinti ties vienu vieninteliu tikslu.. Su MB lekiam atostogų spalio mėn kur šilčiau vacation4.gif Pailsėsim, atsigausim ir toliau nuosekliai bet nebe taip aštriai (pasižadėjau sau) eisim link nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(DATTA @ 2013 09 30, 09:50)
4u.gif  Tam ir yra forumas, kad pasidalintume patirtimi ir pjūčiais  4u.gif

Gražaus derliaus ir geros nuotaikos po apžiūros.  thumbup.gif

Renalta, o kokias nepastojimo priežastis tau nustatė? Labai įdomu, kodėl stimuliacijai iškarto buvo skirtas Gonalis?  g.gif  Tau gal nustatytas PKS? Papasakok savo istoriją plačiau.. smile.gif

Man nieko konkretaus nenustate, visi tyrimai kaip ir normos ribose, tik kraujas siek tiek slubuoja. Pagrindine musu problema - MB "turtas" , oligospermija verysad.gif Mazylio bandome susilaukti jau 1,5 metu, deja nekarto net nebuvau pastojusi verysad.gif
O kodel Gonalio negalima skirti pirmos stimuliacijos metu?ar jis toks "baisus"?
Man teko 5 dienas gerti Clostą ir 3 dienas leistis Gonali.
Nezinau gal toki gydyma skyre del musu amziaus, nelabai turime laiko laukti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Siandien vakare gersiu jau paskutine tablete. Tempia kaire kiauside, tai baisiai laiminga (kadangi turiu tik kairyji kiausintaki, reikia, kad O vyktu kaireje puseje, o kaip suprantu jei jau kaire tempia, tai ir O vyks kaireje, arne?)
Merginos, o jusu mmm pasikeite, kai pradejot stimuliuotis? 1-aja tablete isgeriau 3CD vakara, nuo tada mmm visiskai negausios ir netgi kraujas ne raudomas, o rudas pasidare, siandien teplioja, bet taippat rudai, neramu pasidare.. unsure.gif Anksciau taip nebuvo.
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif

As tai su tokiu klausimu, kelinta diena Ovitrelio likuciu nelieka organizme g.gif
Siandien ryte subludijau ir pasidariau NT blush2.gif nors dar tik kokia 9 DPO (nesuprasi tiksliai) bet jau 11 d kaip po Ovitrelle.
Niu ir ka iziurejau vos vos matoma vaiduokli, bet nelabai kazkaip tikiu as dar juo, nes kazkaip pastaruoju metu man daznai vaidenasi tongue.gif

Ka jus manot? neina net ikelt, nes fotikas prastas, nepagauna, o telefonas irgi atsisako fotkint mano vaiduokliuis biggrin.gif
niu bet siaip pasiziurejus, gal ir matos kazkas.... zodziu reiks laukt, bet ar nebus toks cirkas, kad pralauksiu iki kokio 3dienio o tada bus balta balta, jokio vaiduoklio... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 09 30, 15:18)
Sveikos mergytes 4u.gif

As tai su tokiu klausimu, kelinta diena Ovitrelio likuciu nelieka organizme  g.gif
Siandien ryte subludijau ir pasidariau NT  blush2.gif  nors dar tik kokia 9 DPO (nesuprasi tiksliai) bet jau 11 d kaip po Ovitrelle.
Niu ir ka iziurejau vos vos matoma vaiduokli, bet nelabai kazkaip tikiu as dar juo, nes kazkaip pastaruoju metu man daznai vaidenasi  tongue.gif

Ka jus manot? neina net ikelt, nes fotikas prastas, nepagauna, o telefonas irgi atsisako fotkint mano vaiduokliuis  biggrin.gif 
niu bet siaip pasiziurejus, gal ir matos kazkas.... zodziu reiks laukt, bet ar nebus toks cirkas, kad pralauksiu iki kokio 3dienio o tada bus balta balta, jokio vaiduoklio... verysad.gif

Issivaiksto organizme per 10-14 dienu. O ir kiekiai ne tokie kad NT dvi juosteles isryskintu. Tikrai manau,kad tau kabinasi zirniukas:) pasidaryk hcg ir issklaidysi abejones
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Jungiuosi prie jusu- pradejau gerti Letrozoli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 09 30, 15:24)
Sveikos merginos 4u.gif 
Jungiuosi prie jusu- pradejau gerti Letrozoli ax.gif

sveika prisijungus 4u.gif

as irgi geriau letrozole sy men (pirma karta)

sekmingo tau ciklo mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 09 30, 16:40)
sveika prisijungus  4u.gif

as irgi geriau letrozole sy men (pirma karta)

sekmingo tau ciklo  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Ir jums sekmingo ciklo 4u.gif thumbup.gif
man aplamai pirma stimuliacija, pirmi vaistukai ir dar pirmas IUI nusimato. Viskas nauja ir nezinoma blush2.gif norisi, kad ir viskas sekminga butu, pati sau to ir linkiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 09 30, 13:15)
Sveikos 4u.gif  Siandien vakare gersiu jau paskutine tablete. Tempia kaire kiauside, tai baisiai laiminga (kadangi turiu tik kairyji kiausintaki, reikia, kad O vyktu kaireje puseje, o kaip suprantu jei jau kaire tempia, tai ir O vyks kaireje, arne?)
Merginos, o jusu mmm pasikeite, kai pradejot stimuliuotis? 1-aja tablete isgeriau 3CD vakara, nuo tada mmm visiskai negausios ir netgi kraujas ne raudomas, o rudas pasidare, siandien teplioja, bet taippat rudai, neramu pasidare.. unsure.gif  Anksciau taip nebuvo.

man irgi kaire kiauside "duoda apie save zinoti" smile.gif ryt pas gyd. suszinosiu ar tikrai kaireje folikulas auga smile.gif
manau MMM tikrai gali pasikeisti nuo vaistuku, nepergyvenk viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 09 30, 16:27)
man irgi kaire kiauside "duoda apie save zinoti"  smile.gif ryt pas gyd. suszinosiu ar tikrai kaireje folikulas auga  smile.gif
manau MMM tikrai gali pasikeisti nuo vaistuku, nepergyvenk viskas bus gerai  4u.gif

Labai tikiuosi, aciu smile.gif Sekmes ryt pas gydytoja 4u.gif
Atsakyti