Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(sunflowerr @ 2013 10 29, 23:07)
As jau po gines ax.gif nuo 3 cd penkias dienas gerti Femara dukart dienoj, 9-11 cd apziura  4u.gif  ax.gif tai turetu gautis kitas penktadienis  rolleyes.gif
Dabar idomu, gal dar kam buvo skirti sie vaistai? Gal praziurejau, bet kiek maciau daugumai clost arba gonalis  smile.gif

Sėkmingos stimuliacijos 4u.gif
Jeigu neklystu, tai Femara yra tas pats Letrozolis g.gif tik gal gamintojas kitas
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2013 10 29, 21:07)
As jau po gines ax.gif nuo 3 cd penkias dienas gerti Femara dukart dienoj, 9-11 cd apziura  4u.gif  ax.gif tai turetu gautis kitas penktadienis  rolleyes.gif
Dabar idomu, gal dar kam buvo skirti sie vaistai? Gal praziurejau, bet kiek maciau daugumai clost arba gonalis  smile.gif

as geriau, cia tas pats letrozole mirksiukas.gif tik as geriau nuo 5cd.
Atsakyti
Aciu uz palinkejimus smile.gif
Gali but kad letrozolis, nes raso femara letrozolum, paziurejau dabar smile.gif na mano ciklas paskutiniu metu 26-27 d., tai gal del to nuo 3 cd skyre smile.gif ir dar liepe pries atvaziuojant apziurai nd atlikt is vakaro, galvoju gal koki cia tyrima ar ka ziures, nes tuo metu tai nesugalvojau paklaust blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vakar vakare pamirsau isgerti dufa gal nieko tokio siandien jau isgeriau, iseina viena tab. praleidau, gal nieko neatsitiks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2013 10 30, 08:33)
Aciu uz palinkejimus smile.gif
Gali but kad letrozolis, nes raso femara letrozolum, paziurejau dabar smile.gif na mano ciklas paskutiniu metu 26-27 d., tai gal del to nuo 3 cd skyre smile.gif ir dar liepe pries atvaziuojant apziurai nd atlikt is vakaro, galvoju gal koki cia tyrima ar ka ziures, nes tuo metu tai nesugalvojau paklaust  blush2.gif

Labas rytas 4u.gif

As jau antra cikla Femara geriau. Pirma karta nuo 3 cd, uzaugo 1 vienas grazuolis, pastojau, bet anskti pabego. O sy cikla geriau nuo 4 cd, irgi uzaugo vienas grazuolis. Tikiuosi sekmingos pabaigos wub.gif
O sekanciam kartui reikia ateiti su gerom ziniom arba 5 cd (nes mano ciklas prie ilgesniu ~ 32)

Pojuciu man nuo Femaros jokiu, nei kg nei nuotaikos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pifiene: 30 spalio 2013 - 09:12
Labas rytas,

prisiduodu, kad NT neigiamas, laukiu mmm wink.gif
Atsakyti
QUOTE(-odi- @ 2013 10 30, 10:18)
Labas rytas,

sveika smile.gif

na dar BT nepakrito, gal dar ne viskas prarasta mirksiukas.gif
o vaiduokliuko neieskojai?
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 10 30, 09:11)
Labas rytas  4u.gif

As jau antra cikla Femara geriau. Pirma karta nuo 3 cd, uzaugo 1 vienas grazuolis, pastojau, bet anskti pabego. O sy cikla geriau nuo 4 cd, irgi uzaugo vienas grazuolis. Tikiuosi sekmingos pabaigos  wub.gif
O sekanciam kartui reikia ateiti su gerom ziniom arba 5 cd (nes mano ciklas prie ilgesniu ~ 32)

Pojuciu man nuo Femaros jokiu, nei kg nei nuotaikos  tongue.gif

Labai jums to linkiu bigsmile.gif aisku ir sau blush2.gif biggrin.gif speju po to seks ovitrelis ir dufas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2013 10 30, 10:33)
Labai jums to linkiu  bigsmile.gif  aisku ir sau  blush2.gif  biggrin.gif speju po to seks ovitrelis ir dufas smile.gif

4u.gif

Ovitrelle tai tikrai, o del dufo tai kiekvienai individualiai, man jo neskiria, nes PRG ir siaip uzkyla iki 70 po O.
Klausiau, gal pagerti man ta dufa, tai ginius sake, jei jausiuos ramiau, gerk, bet tikrai nereikia. Na ir negeriu as jo. Vieninteli karteli geriau, kai buvo anovuliacinis ciklas ir mmm kazkur paklydusios buvo, tai po 4 tabl parsivilko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 10 30, 09:37)
4u.gif

Ovitrelle tai tikrai, o del dufo tai kiekvienai individualiai, man jo neskiria, nes PRG ir siaip uzkyla iki 70 po O.
Klausiau, gal pagerti man ta dufa, tai ginius sake, jei jausiuos ramiau, gerk, bet tikrai nereikia. Na ir negeriu as jo. Vieninteli karteli geriau, kai buvo anovuliacinis ciklas ir mmm kazkur paklydusios buvo, tai po 4 tabl parsivilko  smile.gif

Tai man skirs, truputi per mazai gaminas jo pas mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-odi- @ 2013 10 30, 09:18)
Labas rytas,

Labai gaila 4u.gif
Atsakyti
Man dar klausimas iskilo blush2.gif vaistus gerti tikriausiai pavalgius? A reiksmes tas neturi g.gif blush2.gif
Atsakyti