Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(sunflowerr @ 2013 10 29, 13:34)
Na man sian bus, tikiuos, 1 cd, bt nukritus, lyg ir tepliot nori, sake atvkt 1-5 cd, bet laukt ilgiau negaliu, nes per laisva pnktadieni veliau man per velai bus smile.gif na as visada uz vizita palieku apie 200 kai echo daro  doh.gif sian tikrai darys, tai ir galvoju kad nemenka suma paliksiu siandien  doh.gif

Tikrai daug palieki. Man irgi visada echo daro, nera buve, kad nepaskraidintu blush2.gif
O tu geriau eik 4dieni, nes paskirs OS kad ir veliau diena pradet, nes 1dieni jau traukinys bus isvaziaves...
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2013 10 29, 14:34)
Na man sian bus, tikiuos, 1 cd, bt nukritus, lyg ir tepliot nori, sake atvkt 1-5 cd, bet laukt ilgiau negaliu, nes per laisva pnktadieni veliau man per velai bus smile.gif na as visada uz vizita palieku apie 200 kai echo daro  doh.gif sian tikrai darys, tai ir galvoju kad nemenka suma paliksiu siandien  doh.gif

Oho, tai tikrai nemazai g.gif cia uz kiekviena vizita po 200 mokat? As moku po 110, bet cia ir konsultacija ir echoskopas ir tai man atrodo daugoka...
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 10 29, 12:38)
Tikrai daug palieki. Man irgi visada echo daro, nera buve, kad nepaskraidintu  blush2.gif
O tu geriau eik 4dieni, nes paskirs OS kad ir veliau diena pradet, nes 1dieni jau traukinys bus isvaziaves...

Mano ginedirba tik antradieniais ir penktadieniais, todel siandien ir eisiu apziurai 4u.gif
QUOTE(Saulė7 @ 2013 10 29, 12:39)
Oho, tai tikrai nemazai g.gif cia uz kiekviena vizita po 200 mokat? As moku po 110, bet cia ir konsultacija ir echoskopas ir tai man atrodo daugoka...

Nu ir man viskas tas pats, tai jei neklystu 180 gaunas doh.gif
Atsakyti
ODI, brangioji, kur dingai su savo BT 4u.gif
greitai prisiduodi vertinimo komisijai g.gif
O gal pati sau patyliukais NT vaiduoklius dziovini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 10 29, 13:22)
ODI, brangioji, kur dingai su savo BT  4u.gif
greitai prisiduodi vertinimo komisijai  g.gif
O gal pati sau patyliukais NT vaiduoklius dziovini  mirksiukas.gif

labas blush2.gif

aha, dziovinu, vartau, i sviesa nesu biggrin.gif ale kaip ner to vaiduoklio taip ner doh.gif biggrin.gif nu nieko, laukiu ciklo pradzios ir rimtai ateisiu i sita tema, su savo OS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2013 10 29, 12:16)
Sveikos  4u.gif
Norejau pasiklausti, kokios panasiai kainos yra tu stimuliuojanciu vaistuku?  blush2.gif

as is pradziu closta geriau, del to kad jis nieko man neisaugino tai skyre gonali uz kuri sumokejau [450lt ir ovitrelli po to 90lt tai bendra suma su viitu ir IUI isejo 1500lt
atsiprasau jeigu truputi isgasdinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2013 10 29, 15:09)
as is pradziu closta geriau, del to kad jis nieko man neisaugino tai skyre gonali uz kuri sumokejau [450lt ir ovitrelli po to 90lt tai bendra suma su viitu ir IUI isejo 1500lt

Vajetau kiek daug unsure.gif na matysim ka s manm darys gine ,visgi endo 3 st. rado verysad.gif tai tik spelioju ka cia man skirs dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2013 10 29, 15:09)

pas mane panasi suma irgi susidare su IUI smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos,
kaip jus?
Gal zinote kuri kaip Frejuke, Feltri laikosi?

Gal kam reikia clost 5 tabletytes turiu? Padovanociau, as is klp smile.gif Jei ka galit rasyti ir cia temuke seku, nes labai idomu kaip kiekvienai is jusu sekasi.
Atsakyti
[quote=Pifiene,2013 10 28, 23:22]
[quote=19891010,2013 10 28, 21:59]

As laikausi neblogai smile.gif siandien isgeriau paskutines tabletes, bandom uzauginti 2 folius ax.gif Nejauciu absoliuciai nieko. Ketvirtadieni pas gine apziurai bigsmile.gif
Papildyta:
O ka gerei smile.gif gal ir daugiau tu foliu uzaugs 4u.gif prisiduok po apziuros ir mums.
As tai kazkaip tik po viena uzauginu, nes mano ginius isitikines, kad man uztenka ir po viena rolleyes.gif Idomu i ka atsizvelgadimi giniai skiria OS preparatus g.gif
[/quote]
Clostilbegyt tik si karta po dvi tabletes per diena ax.gif Butinai prisiduosiu ketvirtadieni.
Tai cia jie ir yra jusu aptarinejamas Clost, nuo kurio po 10kg priauga? g.gif blush2.gif
OS preparatus skiria atsizvelgiant visu pirma i amziu, taippat ir ar naturaliai kazkas vyksta ar visiskai nieko smile.gif
Atsakyti
Tikrai nebijokit to clost. As vartojau clost+gonal ir numeciau 1,5 kg. Jokiu salutiniu poveikiu visiskai nejauciau. Taigi kiekvinai skirtingai smile.gif
Atsakyti
As jau po gines ax.gif nuo 3 cd penkias dienas gerti Femara dukart dienoj, 9-11 cd apziura 4u.gif ax.gif tai turetu gautis kitas penktadienis rolleyes.gif
Dabar idomu, gal dar kam buvo skirti sie vaistai? Gal praziurejau, bet kiek maciau daugumai clost arba gonalis smile.gif
Atsakyti