Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Pifiene @ 2013 10 28, 08:58)
Sveika  4u.gif

Man pries du men buvo anovuliacinis ciklas, tai mmm nebuvo nei kvapo, nors tikrai zinojau, kad nesilaukiu (prg buvo apie1,4). Tai ginius liepe dufo pagert 10 tabl ir jei nieko, ateit. Tai spejau man atrodo 4 isgert ir pramuse  thumbup.gif
Gal ir tu bandyk??

GYd. patikino kad O tikrai ivyko pries IUI, duphaston geriau 15 d. po 2 tab. kas diena, bet deja mmm nepasirode, dabar jau beveik savaite kaip nieko negeriu o MMM kaip nera taip nera verysad.gif
Papildyta:
Jeigu dar ir ryt MMM nesulauksiu skambinsiu gyd. ziuresiu, ka ji patars smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 28, 09:20)
Labas rytas,
Oho kiek cia visko nutiko per savaitgaly  smile.gif
Odi, laikykis viskas bus gerai  smile.gif
Pifiene, tikrai mest OT ir ramiai megaukis ND  biggrin.gif
Ainyte, o tau dar daug liko laukti iki NT?
Feltri, dekui tau uz virusiuka  4u.gif gaudau ir as  biggrin.gif linkiu, kad neprailgtu laukimo savaites  smile.gif
19891010, kaip tau sekasi?
O mano X failai tesiasi toliau  lotuliukas.gif maniau penktad. sulaukusi MMM, jau apsidziaugiau, kad galesiu pradeti nauja cikla , bet deja vos patepliojo rusvomis isskyromis (visai nepanasu i mmm ir pas mane taip niekada nebudavo) ir viskas dingo  doh.gif nebezinau ka ir daryti, visus sonus spaudzia, esu issiputusi kaip balionas, krutis skauda  verysad.gif jeigu nebuciau pasidaruysi HCG manyciau, kad esu  nestuke.gif, bet deja kraujas viska parode. MMM veliuoja jau 12 d.  doh.gif
Merginos patarkite, ko man imtis  verysad.gif Vizitas pas gyd. suplanuotas rytoj, bet kol nera mmm nemanau,  kad verta svaistytis pinigais.

siaip tokiu atveju duphastonas gelbsti, issaukia mm ir dar kiek zinau isvalo jei buvo neovuliavusiu foliu na kad cistos nesusidarytu mirksiukas.gif jei tikrai zinai kad ne nestuke.gif tuomet pagerk dupho po 1 tab 2 kartus dienoj ir pareis greit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Feltri @ 2013 10 28, 09:12)
siaip tokiu atveju duphastonas gelbsti, issaukia mm ir dar kiek zinau isvalo jei buvo neovuliavusiu foliu na kad cistos nesusidarytu  mirksiukas.gif jei tikrai zinai kad ne  nestuke.gif tuomet pagerk dupho po 1 tab 2 kartus dienoj ir pareis greit  mirksiukas.gif

tai kad jos neatejo kai geriau 15 d. po 2 tab. per diena doh.gif tada gyd. leipe nutraukti
Atsakyti
Renalta o gal visgi nestuke.gif ? Gal HCG per anksti dareisi? Viena ar du kartus?

As laikausi neblogai smile.gif siandien isgeriau paskutines tabletes, bandom uzauginti 2 folius ax.gif Nejauciu absoliuciai nieko. Ketvirtadieni pas gine apziurai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Feltri @ 2013 10 28, 10:12)
siaip tokiu atveju duphastonas gelbsti, issaukia mm ir dar kiek zinau isvalo jei buvo neovuliavusiu foliu na kad cistos nesusidarytu  mirksiukas.gif jei tikrai zinai kad ne  nestuke.gif tuomet pagerk dupho po 1 tab 2 kartus dienoj ir pareis greit  mirksiukas.gif

Dufastonas esamam nestumui nieko nepakenktu, tik padetu 4u.gif
Atsakyti
[quote=19891010,2013 10 28, 21:59]

As laikausi neblogai smile.gif siandien isgeriau paskutines tabletes, bandom uzauginti 2 folius ax.gif Nejauciu absoliuciai nieko. Ketvirtadieni pas gine apziurai bigsmile.gif
Papildyta:

O ka gerei smile.gif gal ir daugiau tu foliu uzaugs 4u.gif prisiduok po apziuros ir mums.
As tai kazkaip tik po viena uzauginu, nes mano ginius isitikines, kad man uztenka ir po viena rolleyes.gif Idomu i ka atsizvelgadimi giniai skiria OS preparatus g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norejau pasiklausti, kokios panasiai kainos yra tu stimuliuojanciu vaistuku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2013 10 29, 13:16)
Sveikos  4u.gif
Norejau pasiklausti, kokios panasiai kainos yra tu stimuliuojanciu vaistuku?  blush2.gif

Ziurint kokius vaistukus skirs- man pirma stimuliacija (Letrozole) kainavo 26lt., o antra karta doze buvo padidinta, tai sumokejau 52 lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 10 29, 11:55)
Ziurint kokius vaistukus skirs- man pirma stimuliacija (Letrozole) kainavo 26lt., o antra karta doze buvo padidinta, tai sumokejau 52 lt. 4u.gif

Aciu 4u.gif tai dar netaip baisu ax.gif na matysiu ka man cia siandien gine pasakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2013 10 29, 14:08)
Aciu 4u.gif  tai dar netaip baisu  ax.gif  na matysiu ka man cia siandien gine pasakys smile.gif

Sekmes kuo didziausios 4u.gif vaistuku kainos tai tikrai "smulkme" palyginus kiek uz kiekviena konsultacija sumoku, kiek kelione kainuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 10 29, 12:17)
Sekmes kuo didziausios 4u.gif vaistuku kainos tai tikrai "smulkme" palyginus kiek uz kiekviena konsultacija sumoku, kiek kelione kainuoja doh.gif

Tai vat ir man tas pats doh.gif tai sakau pasiklausiu is anksto kad zinot kiek cia nusiteikt palikt reikes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2013 10 29, 12:16)
Sveikos  4u.gif
Norejau pasiklausti, kokios panasiai kainos yra tu stimuliuojanciu vaistuku?  blush2.gif

Sveika 4u.gif
Paciu vaistuku kainos dar palyginus nera dideles, taciau susidaro per menesi suma su vizitais pas gine.
Man pvz reikejo eiti 3cd - 100,- skyre Femara ~ 28,-
antras vizitas cd 12 - 100,-
trecias vizitas CD 15 - 100,- + skyre Ovitrelle ~ 70,-
vienas ciklas ~ 400,-
plius jei dar reikalingas dufas ar dar kazkas, kaip pvz ot ir nt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 10 29, 12:23)
Sveika  4u.gif
Paciu vaistuku kainos dar palyginus nera dideles, taciau susidaro per menesi suma su vizitais pas gine.
Man pvz reikejo eiti 3cd - 100,- skyre Femara ~ 28,-
antras vizitas cd 12 - 100,-
trecias vizitas CD 15 - 100,- + skyre Ovitrelle ~ 70,-
vienas ciklas ~ 400,-
plius jei dar reikalingas dufas ar dar kazkas, kaip pvz ot ir nt smile.gif

Na man sian bus, tikiuos, 1 cd, bt nukritus, lyg ir tepliot nori, sake atvkt 1-5 cd, bet laukt ilgiau negaliu, nes per laisva pnktadieni veliau man per velai bus smile.gif na as visada uz vizita palieku apie 200 kai echo daro doh.gif sian tikrai darys, tai ir galvoju kad nemenka suma paliksiu siandien doh.gif
Atsakyti