[quote=Pifiene,2013 10 02, 08:42]
p.s as prisijungsiu sekanti cikla... viena (nesekminga) praleidziam...
[/quote]
Sveikos

atleisk, jei [ainioju, bet ar ne tu matei vaiduokliuka
O pas mane tikras kriminalas

dariau snd NT niu ir ka riebus I, bet isdziuve matosi vos vos antra jjuostele, bet as darau prielaida, kad cia matosi ta vieta, kur turetu buti ta antra juostele, nes toks pat matosi ir 1dieni darytam. Tai jei tikrai butu kazkas, tai bent minimaliai ryskiau butu, o ne tas pats blankus vaiduoklio seselis
As tai galvoju, kad nepraleisiu, ir startuosiu su antra stimuliacija is eiles. Tik idomu reikia eit 3 cd pas gine? nes kai as tiesiai sviesiai paklausiau, ar reikia? ji man sypsodamasi atsake, kad ne. Nebent pati noriu. Taip kad eisiu kokia 14 ~ 15 cd. Gersiu vel letrozole.
[/quote]
taip taip, as ir vaiduokliuka maciau, kuri HCG partvirtino 09.24 diena HCG buvo 24.6, tada po dvieju dienu 09.26 buvo 50.5 (dvigubinosi) kaip ir viskas super, bet... 1dieni 09.30 d. pakartotinai pasidarius HCG jis buvo 35.2

bega zirniukas... deja... dabar laukiu kada prades valytis... greiciau viskas pasibaigtu ir galeciau vel ramiai planuoti. Tai tokia mano patirtis... kelias dienas pasijauciau

...
Papildyta:
Man mano gine sakius, kad po stimuliacijos butinai reikia ateiti ciklo pradzioje, kad paziuretu ar neliko kokiu cistu po stimuliacijos, nes jei liko, ta cikla reikia praleisti...