Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Labas rytas, planiukes 4u.gif

Kokiu naujienu siandien turi kuri? gal kuri derliu skaiciuoja, ar NT gadina mirksiukas.gif

As tai busiu kantri ir daug neisisvajusiu, lauksiu rytdienos ir tada meginsiu NT, nors taip bijau i ta I ziuret doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 10 01, 10:31)
Labas rytas, planiukes  4u.gif

Kokiu naujienu siandien turi kuri? gal kuri derliu skaiciuoja, ar NT gadina  mirksiukas.gif

As tai busiu kantri ir daug neisisvajusiu, lauksiu rytdienos ir tada meginsiu NT, nors taip bijau i ta I ziuret  doh.gif

Labai labai laikom suspaudusios kumstukus uz tave! 4u.gif

O as vakar vakare isgeriau paskutine tablete, dabar laukiu nesulaukiu kada eisiu pas gine blush2.gif
Kaip jau sakiau man apziura paskyre 14CD, stimuliuotis 3-7CD. Kaip ir veloka apziurai? O kas gali atsitikt? Gal peraugti?
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 10 01, 10:55)
Labai labai laikom suspaudusios kumstukus uz tave!  4u.gif

O as vakar vakare isgeriau paskutine tablete, dabar laukiu nesulaukiu kada eisiu pas gine blush2.gif
Kaip jau sakiau man apziura paskyre 14CD, stimuliuotis 3-7CD. Kaip ir veloka apziurai? O kas gali atsitikt? Gal peraugti?

Aciu ax.gif

O zinok ne velu 14 CD, nes as pirma karta atejau 11, kaip ir liepe ginius, bet pas mane dar ten buvo viskas augimo stadijoj, tad paskyre ateiti 14 CD, tada jau buvo neblogas vaizdas, skyre ta pati vakara Ovitrelle susileist, bet realiai manau nebutu buve velu ir 15 ateiti ir susileist is karto g.gif
Mano atveju 11 ar 12 cd apziura gavosi pinigai i bala blush2.gif nes as ir pati jauciu, kad O vyksta apie 16 - 20 cd. Nes ciklas prie ilgesniu ~ 31.
Aisku, toms kuriu ciklas trumpas, gal ir gerai ankstyva apziura
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2013 10 01, 11:01)
Aciu  ax.gif

O zinok ne velu 14 CD, nes as pirma karta atejau 11, kaip ir liepe ginius, bet pas mane dar ten buvo viskas augimo stadijoj, tad paskyre ateiti 14 CD, tada jau buvo neblogas vaizdas, skyre ta pati vakara Ovitrelle susileist, bet realiai manau nebutu buve velu ir 15 ateiti ir susileist is karto  g.gif
Mano atveju 11 ar 12 cd apziura gavosi pinigai i bala  blush2.gif  nes as ir pati jauciu, kad O vyksta apie 16 - 20 cd. Nes ciklas prie ilgesniu ~ 31.
Aisku, toms kuriu ciklas trumpas, gal ir gerai ankstyva apziura

Tada viskas gerai, nes mano ciklas 30-33 dienos dazniausiai, taigi O anksciau 16CD neivyksta smile.gif
Atsakyti
19891010, paziurejau pas save tai 11CD, mano foliai dar buvo gerokai per mazi, o 15CD pats tas, taip kad pagal tavo cikla manau 14 CD bus labai gerai.

Pifiene, laikau kumstukus uz tave.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ačiū kas pasigedo 4u.gif
Jau namie, bet hematoma dar yra ir truputuką teplioja rusvai. Penktad darė echo, tai viskas gerai su leliuku, dabar ketvirtadienį keliausiu pas ginę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2013 10 01, 12:17)
Sveikos  4u.gif  Ačiū kas pasigedo  4u.gif
Jau namie, bet hematoma dar yra ir truputuką teplioja rusvai. Penktad darė echo, tai viskas gerai su leliuku, dabar ketvirtadienį keliausiu pas ginę  4u.gif

smagu girdet is taves geras zinias wub.gif
tikriausiai namie gulimas rezimas israsytas?
As tai irgi namie su savo mazium (nors taip smagu butu jau ir dickiu vadint)
nes sergam, tai atseit dirbu prie kompo tongue.gif tiksliau inete narsau ir laika stumiu blush2.gif

einu lego padeliot... kviecia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 09 30, 16:49)
Labai tikiuosi, aciu smile.gif  Sekmes ryt pas gydytoja 4u.gif

Aciu, nezinau kaip issedeti darbe, labai jau noriu greiciau pas gyd. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pifiene @ 2013 10 01, 09:31)
Labas rytas, planiukes  4u.gif

Kokiu naujienu siandien turi kuri? gal kuri derliu skaiciuoja, ar NT gadina  mirksiukas.gif

As tai busiu kantri ir daug neisisvajusiu, lauksiu rytdienos ir tada meginsiu NT, nors taip bijau i ta I ziuret  doh.gif

As siendien vakare eisiu derliaus skaiciuoti smile.gif labai nekantrauju lotuliukas.gif
Papildyta:
tikiuosi pamatysite II thumbup.gif
Papildyta:
Frėjuke, labai dėl jusu abieju dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Frejuke, kaip smagu kad jums viskas ok!

Renalta, lauksim tavo naujienu is daktares! Sekmes didziausios!
Atsakyti
Desineje kiausideje uzaugo grazus 21mm folikulas, desineje taip pat auga, bet jis dar permazas smile.gif gleivine tinkamo storio, siandien 24 val. leidziuosi Ovitreli ir ketvirtadieni IUI.
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 01, 22:29)
Desineje kiausideje uzaugo grazus 21mm folikulas, desineje taip pat auga, bet jis dar permazas  smile.gif gleivine tinkamo storio, siandien 24 val. leidziuosi Ovitreli ir ketvirtadieni IUI.

Puikus derlius Renalta!
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 01, 22:29)
Desineje kiausideje uzaugo grazus 21mm folikulas, desineje taip pat auga, bet jis dar permazas  smile.gif gleivine tinkamo storio, siandien 24 val. leidziuosi Ovitreli ir ketvirtadieni IUI.

viskas puikiai! bigsmile.gif thumbup.gif linkiu grazios ciklo pabaigos wub.gif

p.s as prisijungsiu sekanti cikla... viena (nesekminga) praleidziam... verysad.gif
Atsakyti