Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip laikyti ir nešioti kūdikį?

Na as tai kazkada buvau nusipirkusi Hugies sauskelniu ir ten buvo pridetas dvd su filmu kaip taisyklingai renkt maziuka, masaziuka daryt, sauskelnes pakeist, ir beabejo kaip taisyklingai nesioti. tai daug ko pasiokiau.. Ypac kaip pakeist sauskelnes ir nesioti. Na paciu padeciu nupasakot gal ir neiseis, bet esme kad stacia nesiot yra gerai(viena is priezasciu-mazylis taip geriau susipazysta su aplinka).Tik nesioti vaikuti, laikant uz pazastu yra negerai
Atsakyti
QUOTE(uoga83 @ 2007 08 02, 17:50)
Na as tai kazkada buvau nusipirkusi Hugies sauskelniu ir ten buvo pridetas dvd su filmu kaip taisyklingai renkt maziuka, masaziuka daryt, sauskelnes pakeist, ir beabejo kaip taisyklingai nesioti. tai daug ko pasiokiau.. Ypac kaip pakeist sauskelnes ir nesioti. Na paciu padeciu nupasakot gal ir neiseis, bet esme kad stacia nesiot yra gerai(viena is priezasciu-mazylis taip geriau susipazysta su aplinka).Tik nesioti vaikuti, laikant uz pazastu yra negerai

o man vis nesiseka to dvd gauti verysad.gif gal ko suzinociau
Atsakyti
Mano sūnus, nešiojamas gulsčiai, iškart pradeda pykti, tai nešioju tik stačiai. Jam kaip tik patinka taip vaikščioti - gali žvalgytis, sukioti galvytę. O tai jei vien gulsčiai vaiką laikyti, tai kaip jis išmoks galvą laikyti? g.gif Ką tada tos moteriškės sakytų, jei pamatytų vaikus ant pilvukų gulinčius? Irgi sakytų, kad negalima? Nesąmonė doh.gif
Atsakyti
Aš savo visus tris vaikelius nuo pat gimimo nešiojau nešioklėse. Pusiau sėdom, kai pilna atrama nugarai ir galvai, galima nešioti ir naujagimius ir kiek nori. Man kaip namuose nenusėdinčiai mamai buvo tikra išeitis. Taip jie iš tikrųjų gričiau susipažįsta su pasauliu ir anksti pradeda patys treniruoti kaklo raumenis...

Atsakyti
As tai irgi sutinku kad galima ir reikia staciom laikyti vaikuti. O tai kad mama sutinka su kazkokios moteriskes nuomone tai tikriausiai visos kartuos nuomone mirksiukas.gif ir nieko daugiau. Aksciau jie mus kitaip augino ir skaite kad tik taip teisinga kaip jie dare ax.gif Taciau laikai keiciasi jau ir sauskelnes yra, ir pienuko nutraukineti gydytojai nepataria ir maitinti pagal poreiki ax.gif Todel nereikia sau sukti galvos del kiekvienos bobutes pasakytos nuomones.
Prie tuo paties noreciau papasakoti kai mano draugei teko isklausyti vienos bobulkos litanijas uz tai kad ji vaika vezimelyje supo. doh.gif Pasake : ka jus darot!!! Jug jam smegenys nuo supymo kratosi!!! blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
na nezinau kas cia per nesamone tokia sugalvojo, kad kudikio staciom negalima laikyti, juk nuo 3 menesiu jau ir nesynese drasiai nesioti galima! as savo mazuli nuo 3 menesiu, kai jau laike tvirciau galvyte, nesiojau stacia, o dabar jam 5 menesiai- neisivaizduoju, kaip reiktu islaikyti ji gulinti, neimanoma butu!!! stacias ir pasaulio daugiau mato, ir raumenukai tvirteja, nematau cia nieko blogo!
sekmes 4u.gif
Atsakyti
dar pamirsau- svarbu kad vaikiukas butu nesiojamas "varliuko" poza- kad kojeles neiskryptu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2006 06 13, 23:08)
Nu zdrasti blink.gif Mums 1 mėn. laiko gydytoja neonatologė Santariškėse kaip tik liepė nešioti kuo daugiau stačią viena ranka apjuosus pilvuką, o kitą perkišus per klyną; veidukas į išorę (tikiuosi čia aiškiai aprašiau bigsmile.gif ). Tikrai neklausyk ką tokios bobos šneka. Juolab, kad vaikiukas jau 4,5 mėn. Tuoj sodinti galėsi, o čia nešioti neleidžia blink.gif

Mus gydytoja irgi šitaip nešioti mokė. Be to, šiais laikais vaikiukai daug stipresni!
Svarbu nesodinti vaiko per anksti ir nešioti taip, kad nebūtų krūvio stuburiukui - atremti į save.
Atsakyti
musu dukryte nuo gimimo mego buti tik staciomis - gulsciai ja nelabai panesiosi, nes tuoj triuksmau pradedavo. tai pirma men vyras persikreipes nesiojo, nugara atgal atloses ir ant peties pasiguldes. nes mergytei pilvuka skaudedavo, o taip nesiojant padedavo.
o del kudikiu neisoji staciai - juk visuose vadoveliuose rasoma ir gydytojai sako, kad pavalgiusi kudiki reikia palaikyti stacia, kad atsirugtu, mums toks palaikymas kartais ir 15 min uztrukdavo
Atsakyti
O as net nezinojau, kad negalima blush2.gif Aisku dabar jis daug stipresnis, tai nemanau, kad negalima. O ir nesiokle turiu, joje vaikiuka galima nesioti nuo 2 men. g.gif O 1 men. tai panesiodavau kartais. doh.gif bet laaaaaabai retai.
Atsakyti
na aš irgi manau, kad nieko tokio tavo kleckui neatsitiks biggrin.gif ,aš savo 3,5mėn lelką dažniausiai taip ir nešioju, jam baiiiiiiiisiai taip patinka bigsmile.gif , o paguldytas pyksta.
Atsakyti
as savo amziuke nesioju atsizvelgdamai ja,jei rekai vadinasi nepatinka ir keiciu poza
Atsakyti