
Nerandu dalies sėklų
tad pilnas vaizdas bus po apsilankymo sodyboje.

Štai:

Oranžinis no name, Marina di Chioggia, Australian Butter, Blue Hubbard, Jumbo Pink Banana, Burgess Buttercup;
Jack O'Lantern, Long Island Cheese, Black Futsu, Lunga di Napoli, Muscade de Provence, Waltham Butternut;
Rouge Vif d'Etampes, Triamble, Table Queen Acorn, Small Sugar, Delicata, Red Kuri.
Sėklų dydis ir kiekis tiesiogiai nepriklauso nuo moliūgo dydžio.

Oranžinis no name, Marina di Chioggia, Australian Butter, Blue Hubbard, Jumbo Pink Banana, Burgess Buttercup;
Jack O'Lantern, Long Island Cheese, Black Futsu, Lunga di Napoli, Muscade de Provence, Waltham Butternut;
Rouge Vif d'Etampes, Triamble, Table Queen Acorn, Small Sugar, Delicata, Red Kuri.
Sėklų dydis ir kiekis tiesiogiai nepriklauso nuo moliūgo dydžio.
Merginos, nerašykite dėl sėklų, aš nei platinu, nei dalinu. Nuotrauka įdėta tik dydžiams palyginti.
QUOTE(yerena @ 2013 11 18, 15:12)
Merginos, nerašykite dėl sėklų, aš nei platinu, nei dalinu. Nuotrauka įdėta tik dydžiams palyginti.

QUOTE(Avijacija @ 2013 11 18, 16:59)

Ir dar kaip popigiai

tikrai

Jei norite moliūgų vien sėkloms, iš čia randamų drąsiai sėkite oranžinį milžiną (pas kiekvieną bobutę darže auga)- sėklos storiausios, net džiovinant orkaitėje, Marina di Chioggia, Rouge Vif d'Etampes, Hubbard (minkštimas vertingas, sėklų galima išsimainyti su kitomis narėmis).
Eilinį kartą pasikartoju- sėklas perku gyvai (įvairiose šalyse) ir el. sėklų parduotuvėse bei ebay (matuke, įrašykite naujojoje temoje pirmoje žinutėje info apie sėklų pirkimą, prašau)
Eilinį kartą pasikartoju- sėklas perku gyvai (įvairiose šalyse) ir el. sėklų parduotuvėse bei ebay (matuke, įrašykite naujojoje temoje pirmoje žinutėje info apie sėklų pirkimą, prašau)
QUOTE(yerena @ 2013 11 19, 12:04)
Eilinį kartą pasikartoju- sėklas perku gyvai (įvairiose šalyse) ir el. sėklų parduotuvėse bei ebay (matuke, įrašykite naujojoje temoje pirmoje žinutėje info apie sėklų pirkimą, prašau)
Nieko tai nepadės,Yerena,ne visos tą pirmą puslapį perskaito,nuo paskutinio pradeda


Kokiom sąlygom geriausia laikyt jau prapjautą moliūgą?Dėl kokių sultingų tai galvos nesuku,tuos į sulčiaspaudę ir tiek bėdos.Bet pvz.Marina tokiam reikalui netinka,o 10 kg moliūgo man greit sunaudot anikaip neišeina,tokiais kiekiais mes dar jų neryjam

Muscade de Provance prapjoviau, nes nuo kotelio kažko pūti pradėjo.Mėsingas, saldus, labai oranžinis vidus. Viriau sriubą, cukatai dar džiūsta. Kolegos ir draugai įvertino-"oho koks fainas" 
Adija, aš išdarinėju, dedu į TW indelius ir į šaldytuvą

Adija, aš išdarinėju, dedu į TW indelius ir į šaldytuvą

QUOTE(adija5 @ 2013 11 21, 17:39)
ne visos tą pirmą puslapį perskaito,nuo paskutinio pradeda
Kokiom sąlygom geriausia laikyt jau prapjautą moliūgą?. Bet pvz.Marina...
Kokiom sąlygom geriausia laikyt jau prapjautą moliūgą?. Bet pvz.Marina...

Sausas prapjautas veisles, jei telpa, galima krauti visą gabalą į šaldytuvą apdengus pjūvį maistinę plėvele arba dar geriau- supjaustau kubeliais ir laikau hermetiškame TW inde. Neišdžiūsta ir po 10 dienų.
Dar galima būtų iškepti minkštimą ir laikyti stiklainyje.