Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

QUOTE(saintlina @ 2013 11 13, 18:52)
mano nežiniukai kokie saldūs patapo  blink.gif  Skonis, ko gero, turi panašumo į kieto persimono  unsure.gif Turbūt galima jau bandyt su tom karamelizuotom kriaušėm  mastau.gif

bigsmile.gif moliūgai...nu matai...o tai kaip jie atrodo , gal foto turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 11 14, 12:55)
bigsmile.gif moliūgai...nu matai...o tai kaip jie atrodo , gal foto turi ax.gif

foto kažkada buvau čia įdėjus su mintim, kad gal kas atpažins smile.gif 18 psl.
Tiek, kad dabar spalvą pakeitė į švelnią terakotinę. Kas čia toks, taip ir neatsekėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 11 14, 15:07)
foto kažkada buvau čia įdėjus su mintim, kad gal kas atpažins  smile.gif 18 psl.
Tiek, kad dabar spalvą pakeitė į švelnią terakotinę. Kas čia toks, taip ir neatsekėm  smile.gif

Negaliu garantuoti , bet mano labai panašūs rusiški - vadinasi Zimnij slatkij. Buvo pelėsinio sūrio spalvos - žalsvai pilki , dabar keičia spalvą i terakotinę . Idomiausia, kad iš vieno pakelio dvejopi užaugo - vieni žalsvai pilki ir keičia spava, kiti tamsiau žali su rusvom dėmelėm - tie tokie ir stovi . Skonis abieju panašus , labai labai saldūs , sulčių iš jų neišspausi , na nebent iš 10 kg moliūgo stiklinę.
Atsakyti
4u.gif raudau nuotrauką...ne , aš tokio neturiu schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Gal tu melionu seklu bus Sekleleje, reikes pasiteiraut po N.M. arba siustis is estu.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2013 11 14, 14:45)
Negaliu garantuoti , bet mano labai panašūs rusiški - vadinasi Zimnij slatkij. Buvo pelėsinio sūrio spalvos - žalsvai pilki , dabar keičia spalvą i terakotinę . Idomiausia,  kad iš vieno pakelio dvejopi užaugo - vieni žalsvai pilki ir keičia spava, kiti tamsiau žali su rusvom dėmelėm - tie tokie ir stovi . Skonis abieju panašus , labai labai saldūs , sulčių iš jų neišspausi , na nebent iš 10 kg moliūgo stiklinę.

pažioplinėjau rusiškuose puslapiuose, tai šituo pavadinimu treji skirtingi moliūgai ant pakelių nupaišyti biggrin.gif

http://seedsmag.ru/p...a-SLADKAYa.html
http://tdpospelov.ru...e/6523?sef=hcfp
http://www.diazon.in...ja-sladkaja-ug/
Atsakyti
Merginos, toli ieškoti nereikia, Žalioje Stotelėje galima laisvai įsigyti Sweet Mama H (analogai, tik skirtingomis odelių spalvomis- Sweet Meat, Crown Prince, Зимняя Cладкая ir t.t.)
Atsakyti
Sveikos,

gal auginote moliūgus Miranda?
Ar iš tikro turi daug sėklų?
Gal dar ir skonis neblogas?
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2013 11 15, 10:58)
gal auginote moliūgus Miranda?

Tas DAUG- kiekvienam skirtingai. Seniai seniai auginau susigundžiusi aprašymu, kad sėklų daug doh.gif Netiesa, gal kai kuriuose ir buvo biškutį daugiau negu kitose veislėse, bet... minkštimas nevalgomas (nei kepimui, nei troškinimui, nei žaliam valgymui, sultims mums netiko, nes turėjo kažkokį ne itin malonų poskonį)- vandeningas, beskonis ir purvinos geltonos spalvos. Jei ir minkštimas bus naudojamas, gal tą no name oranžinį didelį auginti (ir sėklų daug, ir minkštimas sultims tiks) arba jei kalbame apie LT parduotuvių asortimentą- geriau jau kokią Marina di Chioggia ar Muscade de Provance, ar iš bėdos Waltham Butternut (dėl minkštimo) pasisėti g.gif
P.S. O jei vis tik sėkloms auginti- sėčiau Kakai (sėklas reiktų siųstis)- bent sėklų iš vieno moliūgo gera sauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yerena: 15 lapkričio 2013 - 11:58
Tai ko gero nieko gero iš tos Mirandos doh.gif
Susigundžiau dėl tų sėklų be luobelės blink.gif

Ačiū yerena už patarimus 4u.gif
Atsakyti
mamukas71, nėra už ką 4u.gif Dėl Mirandos- šiemet su kaimyne pasikeitėme moliūgais, gavau 3 vnt- jau du prapjauti moliūgai ir abiejuose dalis sėklų (nors visos buvo traškios ir tamsiai žalios spalvos) patapo karčiomis, nors moliūgai nei pažeisti, nei minkšti...
O Jūs vien dėl sėklų norite auginti?
Vakare įdėsiu palyginimui pagal dydį įvairias moliūgų sėklas (deja, bet su luobele), gal tas padės išsirinkti g.gif jei minkštimas nereikalingas
Atsakyti
As auginau Olga, tai jauciu kazkas panasaus i Miranda...seklu buvo pakankamai, be lobeles, bet neskanios man...kazkokie beskoniai, jau geriau islupti biggrin.gif o minkstuma, tai visvien sudejau i kepimo skarda su mesa, kadangi moliugu srityje dar neispindejau, tai buvo valgoma smile.gif
Atsakyti