Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos...

Viskas, prapjoviau paskutinį melioną. Bijojau ilgiau laikyti. Bet ši veislė nepernoksta. Buvo nokinamas šiltnamyje ant kėdutės.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 11 09, 22:15)
Viskas, prapjoviau paskutinį melioną. Bijojau ilgiau laikyti. Bet ši veislė nepernoksta.

Oho. 4u.gif . Kaip šaunu! Net supavydėjau. blush2.gif
Mūsų pilvai užmiršo meliono skonį, nes tie kuriuos auginau, jie visai nesilaiko. Jau darže pradeda pūti, jei lietaus daugiau ir prinokę. Tai Emir.
O kokia pas jus veislė? Šitų veislė, nes kiek atsimenu jūs keletą veislių auginote.
Ne , ne aš neatsimenu visko kas ką rašo, o tik apie tai, kas baisiai įdomu - moliūgai, melionai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 11 09, 23:15)
Viskas, prapjoviau paskutinį melioną.

Man tų melionų vidurys,kur sėklos,tai ot tiap atrodo visą laiką,bet pačio šito meliono spalvytė wub.gif Aš irgi noriu pavadinimo ax.gif

Diuni,tu buvai teisi-Marinos saldesnės nei Urikuri.Kai su bulvėm dariau ar mėsa,tai prieskoniais užmušdavau tą saldumą bemaskuodama moliūgą tongue.gif .Aš iš jos vienos stambiai tarkuotą kugelį kepiau-pati valgiau kaip kugelį,maniškis su saldžia grietine ir sirupu ax.gif Skanu.Nu,su kaimiškam pečiuj kepta dzūkiška banda ir dažiniu nėr ko lygint,bet ant krosnies ir paprasti blynai gaunasi kaip delikatesas...Retai gaunu tokį malonumą,deja... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 12 lapkričio 2013 - 02:10
Nufotkinau pokelį, kad žinotumėt kokių ieškoti. Kas ant jo parašyta- šventa teisybė, tik didesnės pas mane užaugo, gal kad šiltnamyje. Vėlyvokos jos, bet laikosi thumbup.gif Jei turėčiau daugiau, laikyčiau iki Kalėdų ir ilgiau. Kitiems metams sėsiu tik dvejas iš 5 bandytų. Blondy F1 bus ankstyvam vartojimui, nes mezga kaip išprotėjusios, o šita irgi gerai mezga, tik nusibodo laukti, kol prinoks.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 11 12, 09:52)
Nufotkinau pokelį, kad žinotumėt kokių ieškoti. Kas ant jo parašyta- šventa teisybė

Ačiū 4u.gif jei galima ir aš pasinaudosiu tamstos melionine patirtim smile.gif Su arbūziokais nelabai man čia sekasi paskutiniu metu, vadinasi ir nereikia - griebsim melionus smile.gif
O kur pirkot šitas sėklas g.gif parsisiuntėt? matau, kad SEDEK firmos, rusiškos.
Atsakyti
Pirkau Panevėžio turguje. Ten toooks pasirinkimas, vien melionų dešimtys veislių. Dar labai gerus arbūzus esu įsigijusi, tik per kvailumą nuo pokelio pavadinimą nuplėšiau , dabar nepamenu. Eisiu su pakelio likučiais į turgų smile.gif . Daug labai rusų firmų. Jei kas negausit kitur, priminkit žiemos pabaigoje, galėsiu aprūpinti. Iškrapščiau sėklas, bet bijau, kad bus mišrūnai, nes šiltnamy dar augo Blondy, Ananas, Melba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 12 lapkričio 2013 - 09:25
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 11 12, 09:22)
... nes šiltnamy dar augo Blondy, Ananas, Melba.

Aha, jau atsakėte kur auginote. Jau norėjau klausti. Pasižiūrėjau rusiškų sėklų ebay. Ten nėra šitų muskatinių. Ir mydobro.com nėra. Na gal Kalvarijų turguje pavasarį bus.
Gal kartais kas nors auginote Kolxoznica? Labai jau daug gerų atsiliepimų.
Atsakyti
teks į Panevėžį melionų sėklų važiuot, kad jau niekur kitur nėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 11 12, 03:09)
Man tų melionų vidurys,kur sėklos,tai ot tiap atrodo visą laiką,bet pačio šito meliono spalvytė  wub.gif Aš irgi noriu pavadinimo  ax.gif

Diuni,tu buvai teisi-Marinos saldesnės nei Urikuri.Kai su bulvėm dariau ar mėsa,tai prieskoniais užmušdavau tą saldumą bemaskuodama moliūgą  tongue.gif .Aš iš jos vienos stambiai tarkuotą kugelį kepiau-pati valgiau kaip kugelį,maniškis su saldžia grietine ir sirupu  ax.gif Skanu.Nu,su kaimiškam pečiuj kepta dzūkiška banda ir dažiniu nėr ko lygint,bet ant krosnies ir paprasti blynai gaunasi kaip delikatesas...Retai gaunu tokį malonumą,deja... ax.gif

rolleyes.gif eina sau...kaip norėčiau pečiui keptų blynų... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės,

ar galima kelias molūgų veisles sodinti vienus šalia kitų?
Ar nepasikeičia sąvybės?
Pas mane yra nemažas plotas, norėčiau moliūgyną pasidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2013 11 13, 11:26)
Sveikutės,

ar galima kelias molūgų veisles sodinti vienus šalia kitų?
Ar nepasikeičia sąvybės?
Pas mane yra nemažas plotas, norėčiau moliūgyną pasidaryti smile.gif

sodinti galima, tik iš tokių moliūgų negalėsit rinkti sėklų... mirksiukas.gif
Atsakyti
mano nežiniukai kokie saldūs patapo blink.gif Skonis, ko gero, turi panašumo į kieto persimono unsure.gif Turbūt galima jau bandyt su tom karamelizuotom kriaušėm mastau.gif
Atsakyti