QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 11 09, 22:15)
Viskas, prapjoviau paskutinį melioną. Bijojau ilgiau laikyti. Bet ši veislė nepernoksta.
Oho.

Mūsų pilvai užmiršo meliono skonį, nes tie kuriuos auginau, jie visai nesilaiko. Jau darže pradeda pūti, jei lietaus daugiau ir prinokę. Tai Emir.
O kokia pas jus veislė? Šitų veislė, nes kiek atsimenu jūs keletą veislių auginote.
Ne , ne aš neatsimenu visko kas ką rašo, o tik apie tai, kas baisiai įdomu - moliūgai, melionai.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 11 09, 23:15)
Viskas, prapjoviau paskutinį melioną.
Man tų melionų vidurys,kur sėklos,tai ot tiap atrodo visą laiką,bet pačio šito meliono spalvytė

Diuni,tu buvai teisi-Marinos saldesnės nei Urikuri.Kai su bulvėm dariau ar mėsa,tai prieskoniais užmušdavau tą saldumą bemaskuodama moliūgą

Nufotkinau pokelį, kad žinotumėt kokių ieškoti. Kas ant jo parašyta- šventa teisybė, tik didesnės pas mane užaugo, gal kad šiltnamyje. Vėlyvokos jos, bet laikosi
Jei turėčiau daugiau, laikyčiau iki Kalėdų ir ilgiau. Kitiems metams sėsiu tik dvejas iš 5 bandytų. Blondy F1 bus ankstyvam vartojimui, nes mezga kaip išprotėjusios, o šita irgi gerai mezga, tik nusibodo laukti, kol prinoks.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 11 12, 09:52)
Nufotkinau pokelį, kad žinotumėt kokių ieškoti. Kas ant jo parašyta- šventa teisybė
Ačiū

O kur pirkot šitas sėklas

Pirkau Panevėžio turguje. Ten toooks pasirinkimas, vien melionų dešimtys veislių. Dar labai gerus arbūzus esu įsigijusi, tik per kvailumą nuo pokelio pavadinimą nuplėšiau , dabar nepamenu. Eisiu su pakelio likučiais į turgų
. Daug labai rusų firmų. Jei kas negausit kitur, priminkit žiemos pabaigoje, galėsiu aprūpinti. Iškrapščiau sėklas, bet bijau, kad bus mišrūnai, nes šiltnamy dar augo Blondy, Ananas, Melba.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 11 12, 09:22)
... nes šiltnamy dar augo Blondy, Ananas, Melba.
Aha, jau atsakėte kur auginote. Jau norėjau klausti. Pasižiūrėjau rusiškų sėklų ebay. Ten nėra šitų muskatinių. Ir mydobro.com nėra. Na gal Kalvarijų turguje pavasarį bus.
Gal kartais kas nors auginote Kolxoznica? Labai jau daug gerų atsiliepimų.
teks į Panevėžį melionų sėklų važiuot, kad jau niekur kitur nėr

QUOTE(adija5 @ 2013 11 12, 03:09)
Man tų melionų vidurys,kur sėklos,tai ot tiap atrodo visą laiką,bet pačio šito meliono spalvytė
Aš irgi noriu pavadinimo
Diuni,tu buvai teisi-Marinos saldesnės nei Urikuri.Kai su bulvėm dariau ar mėsa,tai prieskoniais užmušdavau tą saldumą bemaskuodama moliūgą
.Aš iš jos vienos stambiai tarkuotą kugelį kepiau-pati valgiau kaip kugelį,maniškis su saldžia grietine ir sirupu
Skanu.Nu,su kaimiškam pečiuj kepta dzūkiška banda ir dažiniu nėr ko lygint,bet ant krosnies ir paprasti blynai gaunasi kaip delikatesas...Retai gaunu tokį malonumą,deja... 

QUOTE(mamukas71 @ 2013 11 13, 11:26)
Sveikutės,
ar galima kelias molūgų veisles sodinti vienus šalia kitų?
Ar nepasikeičia sąvybės?
Pas mane yra nemažas plotas, norėčiau moliūgyną pasidaryti
ar galima kelias molūgų veisles sodinti vienus šalia kitų?
Ar nepasikeičia sąvybės?
Pas mane yra nemažas plotas, norėčiau moliūgyną pasidaryti

sodinti galima, tik iš tokių moliūgų negalėsit rinkti sėklų...

mano nežiniukai kokie saldūs patapo
Skonis, ko gero, turi panašumo į kieto persimono
Turbūt galima jau bandyt su tom karamelizuotom kriaušėm