Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas.

QUOTE(lilget @ 2013 09 28, 17:44)

ar cia buvo toji su paskutiniais rodytais tamsiais nagais? Man ten nieko ne per daug g.gif
Kas del lipduku, tai be reikalo esi pries juos. Temoje buvo nemazai graziu dizainu, butent su lipukais (pvz. tigras ar leopardas, jau nepamenu smile.gif man labai patiko). Paprasta ir gelbsti, kai mazai laiko. Kas ten dar g.gif ai, bandziau zaisti su akiu seseliais ir pigmentais, tai galutinis rezultatas patiko. Vienu zodziu, manau, kad nebutina tureti daug spalvu, reikia tureti "pribumbasu", tada ribu fantazijai nebebus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 09 28, 19:45)
ar cia buvo toji su paskutiniais rodytais tamsiais nagais? Man ten nieko ne per daug  g.gif
Kas del lipduku, tai be reikalo esi pries juos. Temoje buvo nemazai graziu dizainu, butent su lipukais (pvz. tigras ar leopardas, jau nepamenu  smile.gif man labai patiko). Paprasta ir gelbsti, kai mazai laiko. Kas ten dar  g.gif ai, bandziau zaisti su akiu seseliais ir pigmentais, tai galutinis rezultatas patiko. Vienu zodziu, manau, kad nebutina tureti daug spalvu, reikia tureti "pribumbasu", tada ribu fantazijai nebebus.  4u.gif

Kempiniukus lb gerai pamenu bigsmile.gif patiko wub.gif bet kiek as visur matau lipduku visur geles,o man jos jau tikrai ne ne. O kas su seseliais pasakok bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 28 rugsėjo 2013 - 19:24
QUOTE(lilget @ 2013 09 28, 19:23)
Kempiniukus lb gerai pamenu  bigsmile.gif  patiko  wub.gif  bet kiek as visur matau lipduku visur geles,o man jos jau tikrai ne ne. O kas su seseliais pasakok  bigsmile.gif  g.gif

nieko stebuklingo, tiesiog gali ant sustingdytos spalvos lipnaus sluoksnio teptuku isklaidyti pvz. akiu seseliu pigmenta. Eksperimentai kartais priveda iki neblogu rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 09 28, 19:55)
nieko stebuklingo, tiesiog gali ant sustingdytos spalvos lipnaus sluoksnio teptuku isklaidyti pvz. akiu seseliu pigmenta. Eksperimentai kartais priveda iki neblogu rezultatu  smile.gif

klausimas kaip laiko? smile.gif

va man sitas labai patiko >>>
http://www.youtube.c...h?v=7zP1mDht3uQ
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 09 28, 21:45)
klausimas kaip laiko? smile.gif

nepastebejau skirtumo, man laiko kaip ir normaliai lakuojant.
Del video - gera ideja, reikes isbandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 28 rugsėjo 2013 - 21:55
Gavau sian strukturini Harmony O.o jezus koks mazytis uz kokia didele kaina... gal ten apsove mane ar jis toks mazytis ir buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 09 28, 23:58)
Gavau sian strukturini Harmony O.o jezus koks mazytis uz kokia didele kaina... gal ten apsove mane ar jis toks mazytis ir buna biggrin.gif

Ne tik kad mazytis, bet dar ir atidarius, isaiskeja, kad ne iki virsaus pripilta, o tik 2/3 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 09 28, 22:58)

Jo jo, aš ir nustebau, kad toks mažytis biggrin.gif Bet gal labai geras ax.gif
Dėl vieno trečdalio nedapilto tai nesutinku, man jis buvo pilnas kiek tik indelis leidžia smile.gif Net apsauginė plėvelė turėjo gelio ant savęs smile.gif
Atsakyti
O, as jau 3 indeli gaunu, uzklijuota plevele ir tikrai ne pilna ir merginos ta pati rase, nupirkusios Nagavitoje g.gif
Perku ebay...
Atsakyti
Merginos kuo hg Mauvy mauve skiriasi nuo simply mauvelous dahling?
Nes nete tai jos man identiskos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 29 rugsėjo 2013 - 10:12
o ko reikia, kad galetum piesti akrilinia pudra?
Atsakyti
dar ir taip imanoma biggrin.gif
am.. is akrilines pudros tai gali tik nebent gelytes 3D lipdyti.

O piesiama siaip su akriliniais dazais paprastais is dailes parduotuves wink.gif
Atsakyti