QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 30, 16:27)
Kiek ten tuo paštu prisirašinėsi? Teks paskambinti vistiek. Prieš tai buvęs atviras žmogus, iš karto taps matomas, jei atsargiau prie savęs laiko telefoną, įsigijo kažkokį dar vieną neva darbui, kurį labai saugo ir sako, kad neįdomus ar pan.
Tuo tarpu, jei visą laiką viskas buvo per atstumą - nedrįsk prieiti, kai aš paštą rašau, neliesk mano telefono, rankinuko, nu tai nė nepajausit, kad kažkam, kažką rašo ar skambina

Gal ir kils įtarimas, bet tada pagalvosite: aišku nerasiu, viską suslėpęs ir...? Kas toliau
Na, bet kaip suprantu, esate už tai, kad ir telefoną tikrinate

tai jei žinos, kad skaitot žinutes, žiūrit skambučius praleistus ar net atsiliepinėjat, tai tikrai suras būdų apeiti sistemą, saugok nesaugojęs
O kodėl manote, jog jei jau nesi vienas su kitu sulipęs, tai būtinai viskas turi būti tokioj formoj - "nedrįsk, neliesk" ir pan.?
mes beveik 10 metų kartu, nė karto neteko imtis tokių bauginimų nei jam, nei man - nei labai slepiam, nei labai ką... tiesiog jei aš prisėdu kokių reikalu prie jo kompo ir būna paliktas koks fb, nuleidžiu jį į apačią, bet niekad neskaitinėju, ką ir su kuo susirašinėja. Tas pats ir su telefonu - niekad nekeliu, neskaitau sms ir pan. Kam to reikia? nei man rūpi, nei aš ką turėčiau pasakyti, nes tie, kurie norės su manim pašnekėti, man ir paskambins
Liūdnas turėtų būti gyvenimas, visą laiką tikrinant ir sekant, ar kartais neapgaudinėja, bijant, kad gali su kuo nors slapta susirašinėti ar susiskambinti
Papildyta:
QUOTE(carablanca @ 2013 09 30, 16:34)
Naivu būtų tikėtis, kad žmogus, iš rankų nepaleidžiantis telefono, užsidėjęs spyna ant SAVO daiktų, kaskart skrupulingai atsijungiantis nuo visų tinklų ir t.t. ir pan. nieko neslepia, o tiesiog labai nenori, kad perskaitytum žinutę nuo draugo - "labas, ką veiki?"
Na, bent mudu vienas kito žinučių ir pan. neskaitom ne dėl to, kad viską rakinam viens nuo kito, bet tiesiog - kam to reikia?