Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrinate vyro žinutes telefone, fcb, skype

QUOTE(carablanca @ 2013 09 30, 16:09)
Dalinimasis daiktais ir kažkokių būtų, nebūtų paslapčių neturėjimas nėra sulipimas. Man tai keista, kai daiktai paverčiami kažkuom mistišku - ujjjj šventas rankinukas, kas palies tą ant kryžiaus. Nesakau, kad patiktų, jei ten nuolat krata butų daroma, bet jei reikia kad ir to pačio rakto ir žmogus pasiima tai nesureaguočiau niekaip. Nereikalingas man tas dirbtinas paslaptingumas.

Yra ir kita šio reikalo pusė. Kiek sm temų prasideda - visada pasitkėjau vyru, niekada nieko neskaičiau, nieko neieškojau, o va, kartą įlindau į paštą ir ten visi "privačios erdvės" gražumai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 30, 16:10)
Gal tai jums į gerą, gal pats likimas jums duoda šį ženklą mirksiukas.gif

Kas į gera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 09 30, 16:12)
Kas į gera?  g.gif

Gal būtent tai draugei ir nereikia tiek visko pasakoti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 09 30, 16:11)
O manote vyras, žinodamas, jog žmona turi visus slaptažodžius bei bet kada šovus į galvą skaito jo sms, atsiliepinėja į skambučius, su meiluže ir bendraus tais kanalais, todėl bus lengviau prigauti?
O šventas naivume  4u.gif

O koks naivumas slypi apskritai nepriėjime prie partnerio jokių kanalų? Jis gi gali išdarinėti ką tik nori, ko jo moterys net nesapnuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 30, 16:15)
Gal būtent tai draugei ir nereikia tiek visko pasakoti ax.gif
Papildyta:

O koks naivumas slypi apskritai nepriėjime prie partnerio jokių kanalų? Jis gi gali išdarinėti ką tik nori, ko jo moterys net nesapnuoja smile.gif

kaip minėjau, jokių super - duper asmeniškų paslapčių ir nesipasakodavom, tiesiog asmeniniai paplepesiai, nes gyvai susitikt ir pabendraut nebuvo galimybės.. Tiesiog pasidarė nemalonu, kai žinau, jog tai, ką kalbam, skaito man pašalinis, nors jai gal artimiausias gyvenime žmogus.

Kas dėl antros dalies - lieku prie savo nuomonės, jog vyrai - ne idiotai, ir jei su žmona naudojasi vos ne bendru paštu, su meiluže tuo pačiu paštu neims susirašinėti - nepatingės susikurti atskirą smile.gif
Aišku, gal pasitaiko ir idiotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 09 30, 16:20)
Kas dėl antros dalies - lieku prie savo nuomonės, jog vyrai - ne idiotai, ir jei su žmona naudojasi vos ne bendru paštu, su meiluže tuo pačiu paštu neims susirašinėti - nepatingės susikurti atskirą  smile.gif
Aišku, gal pasitaiko ir idiotų  biggrin.gif

Kiek ten tuo paštu prisirašinėsi? Teks paskambinti vistiek. Prieš tai buvęs atviras žmogus, iš karto taps matomas, jei atsargiau prie savęs laiko telefoną, įsigijo kažkokį dar vieną neva darbui, kurį labai saugo ir sako, kad neįdomus ar pan.
Tuo tarpu, jei visą laiką viskas buvo per atstumą - nedrįsk prieiti, kai aš paštą rašau, neliesk mano telefono, rankinuko, nu tai nė nepajausit, kad kažkam, kažką rašo ar skambina ax.gif Gal ir kils įtarimas, bet tada pagalvosite: aišku nerasiu, viską suslėpęs ir...? Kas toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 09 30, 15:11)
O manote vyras, žinodamas, jog žmona turi visus slaptažodžius bei bet kada šovus į galvą skaito jo sms, atsiliepinėja į skambučius, su meiluže ir bendraus tais kanalais, todėl bus lengviau prigauti?
O šventas naivume  4u.gif

Būna, pasitaiko lotuliukas.gif
Aš tik norėjau pasakyti, kad ne vienai moteriai įlindus į tą šventą vyro erdvę atsivėrė akys, su kuo išties gyvena. Tai gal ir nėra taip blogai.

Ir kalbu ne vien apie meilužes. Kiek būna, kad pamato jog pinigai kažkur "nugaruoja", vyras lošia, žiūri, ir užstatęs ką nors. Pamatei laiku, tai bent nereikės su savo išdidumu ir paslaptingumu į gatvę keliaut, kai antstoliai ateis.

Naivu būtų tikėtis, kad žmogus, iš rankų nepaleidžiantis telefono, užsidėjęs spyna ant SAVO daiktų, kaskart skrupulingai atsijungiantis nuo visų tinklų ir t.t. ir pan. nieko neslepia, o tiesiog labai nenori, kad perskaitytum žinutę nuo draugo - "labas, ką veiki?"
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 30, 16:27)
Kiek ten tuo paštu prisirašinėsi? Teks paskambinti vistiek. Prieš tai buvęs atviras žmogus, iš karto taps matomas, jei atsargiau prie savęs laiko telefoną, įsigijo kažkokį dar vieną neva darbui, kurį labai saugo ir sako, kad neįdomus ar pan.
Tuo tarpu, jei visą laiką viskas buvo per atstumą - nedrįsk prieiti, kai aš paštą rašau, neliesk mano telefono, rankinuko, nu tai nė nepajausit, kad kažkam, kažką rašo ar skambina ax.gif Gal ir kils įtarimas, bet tada pagalvosite: aišku nerasiu, viską suslėpęs ir...? Kas toliau g.gif

Na, bet kaip suprantu, esate už tai, kad ir telefoną tikrinate smile.gif tai jei žinos, kad skaitot žinutes, žiūrit skambučius praleistus ar net atsiliepinėjat, tai tikrai suras būdų apeiti sistemą, saugok nesaugojęs ax.gif

O kodėl manote, jog jei jau nesi vienas su kitu sulipęs, tai būtinai viskas turi būti tokioj formoj - "nedrįsk, neliesk" ir pan.?
mes beveik 10 metų kartu, nė karto neteko imtis tokių bauginimų nei jam, nei man - nei labai slepiam, nei labai ką... tiesiog jei aš prisėdu kokių reikalu prie jo kompo ir būna paliktas koks fb, nuleidžiu jį į apačią, bet niekad neskaitinėju, ką ir su kuo susirašinėja. Tas pats ir su telefonu - niekad nekeliu, neskaitau sms ir pan. Kam to reikia? nei man rūpi, nei aš ką turėčiau pasakyti, nes tie, kurie norės su manim pašnekėti, man ir paskambins schmoll.gif

Liūdnas turėtų būti gyvenimas, visą laiką tikrinant ir sekant, ar kartais neapgaudinėja, bijant, kad gali su kuo nors slapta susirašinėti ar susiskambinti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(carablanca @ 2013 09 30, 16:34)

Naivu būtų tikėtis, kad žmogus, iš rankų nepaleidžiantis telefono, užsidėjęs spyna ant SAVO daiktų, kaskart skrupulingai atsijungiantis nuo visų tinklų ir t.t. ir pan. nieko neslepia, o tiesiog labai nenori, kad perskaitytum žinutę nuo draugo - "labas, ką  veiki?"

Na, bent mudu vienas kito žinučių ir pan. neskaitom ne dėl to, kad viską rakinam viens nuo kito, bet tiesiog - kam to reikia?

Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 09 30, 16:38)
O kodėl manote, jog jei jau nesi vienas su kitu sulipęs, tai būtinai viskas turi būti tokioj formoj - "nedrįsk, neliesk" ir pan.?
mes beveik 10 metų kartu, nė karto neteko imtis tokių bauginimų nei jam, nei man - nei labai slepiam, nei labai ką... tiesiog jei aš prisėdu kokių reikalu prie jo kompo ir būna paliktas koks fb, nuleidžiu jį į apačią, bet niekad neskaitinėju, ką ir su kuo susirašinėja. Tas pats ir su telefonu - niekad nekeliu, neskaitau sms ir pan.  Kam to reikia? nei man rūpi, nei aš ką turėčiau pasakyti, nes tie, kurie norės su manim pašnekėti, man ir paskambins schmoll.gif

Liūdnas turėtų būti gyvenimas, visą laiką tikrinant ir sekant, ar kartais neapgaudinėja, bijant, kad gali su kuo nors slapta susirašinėti ar susiskambinti  doh.gif
Papildyta:

Na, bent mudu vienas kito žinučių ir pan. neskaitom ne dėl to, kad viską rakinam viens nuo kito, bet tiesiog - kam to reikia?

O kodėl manote, kad nieko neslėpimas lygus sulipimui? Ar kad aš galiu laisvai paimti jo telefoną, o jis mano arba, kad aš galiu iš jo kompo parašyti į SM ir nebijoti palikti įjungto niko, tai mes prilipę ir nekvėpuojame? Kad mum daugelis dalykų patinka vienodų, pvz.: muzika, mityba, gyvūnai, sportas, kelionės, tai blogai? Mes jau kažkokie sudūsinti? biggrin.gif O jei dar telefonais pasikeičiame, tai tragedija? biggrin.gif Aš tai manyčiau, kad būtent mes ir turime tą šansą pasiekti tą grabo lentą ax.gif

Vėl pasikartosiu - kai viskas atvira, tikrinti nereikia. O kad iš smalsumo paskaitai, tai nėra tikrinimas. Jei padėta, tai ir gali paskaityt. Niekas dar nenumirė ir nenukentėjo niekaip iš draugų ar giminių, kad mes vienas kito kažką paskaitėme, jei paskaitėme iš viso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 09 30, 15:38)

Mes irgi neskaitinėjam šiaip sau iš neturėjimo ką veikt, netikrinam, kratos neatliekam. Nėr ką tikrint, bet ir nedrebu jei matau, kad mb artinasi prie mano telefono ir nedarau dramos - vajeeee įlindo į mano erdvę. Būna, kad kažko reikia, galų gale artimieji labai dažnai, jei vienas neatsiliepia, skambina kitam, todėl pas mus natūralu bent pažiūrėti, kas skambina, net jei skambina ne tau. Tai ne šnipinėjimas ir ne kažkoks keistas sulipimas, o tiesiog, natūralios situacijos. Esu kelis kartus nepastebėjus, kad ne savo, o jo fb esu... tai ir žinutę perskaičiau naują, galvodama, kad savo, ir draugę vieną esu taip jam pakvietus (šiaip draugė bendra). Nu ir niekas akių už tai nekabino ir skyrybų nesiūlė, pasijuokėm ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 30, 16:47)
O kodėl manote, kad nieko neslėpimas lygus sulipimui? Ar kad aš galiu laisvai paimti jo telefoną, o jis mano arba, kad aš galiu iš jo kompo parašyti į SM ir nebijoti palikti įjungto niko, tai mes prilipę ir nekvėpuojame? Kad mum daugelis dalykų patinka vienodų, pvz.: muzika, mityba, gyvūnai, sportas, kelionės, tai blogai? Mes jau kažkokie sudūsinti? biggrin.gif O jei dar telefonais pasikeičiame, tai tragedija? biggrin.gif Aš tai manyčiau, kad būtent mes ir turime tą šansą pasiekti tą grabo lentą ax.gif

Vėl pasikartosiu - kai viskas atvira, tikrinti nereikia. O kad iš smalsumo paskaitai, tai nėra tikrinimas. Jei padėta, tai ir gali paskaityt. Niekas dar nenumirė ir nenukentėjo niekaip iš draugų ar giminių, kad mes vienas kito kažką paskaitėme, jei paskaitėme iš viso smile.gif

Iš tikrųjų, tai ne tragedija - svarbiausia, kad jums tinka jūsų modelis smile.gif ir jei tai padės sulaukt kartu grabo lentos - valio wink.gif
Ko gero, svarbiausia poroje kiekvienam atrasti savo privatumo receptą, nes vieno nėra - kas tinka jūsų porai, netiktų mūsiškei, kas tinka kam nors kitam - netiktų jums.

Tik tiek, kad tada vertėtų draugus, su kuriais susirašinėjate, įspėti jog skaito ir jūsų vyras - tiesiog iš mandagumo smile.gif
Atsakyti
Telefonu, kompu, FB ir kitu velniu biggrin.gif niekad netikrinam, nei jis, nei as nezinom jokiu vienas kito slaptazodziu.
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 09 30, 16:51)
Nėr ką tikrint, bet ir nedrebu jei matau, kad mb artinasi prie mano telefono ir nedarau dramos - vajeeee įlindo į mano erdvę.

Aš irgi nedrebu, nors niekada ir nėra lindęs į mano tel. - jei taip padarytų, turbūt nedrebėčiau, o labiau nustebčiau smile.gif ir jis, manau nustebtų - įsivaizduoju iš nuostabos ištįsusį jo veidą, jei lyg niekur nieko atsiliepčiau jo telefonu lotuliukas.gif
Tiesiog pas mus susiklostė toks modelis, kuris mus abu tenkina.

O ir šiaip, manau, kad ir kokia artima su mylimu žmogum bebūčiau, norėčiau turėti kiek daugiau asmeninės erdvės, nei kiek jos reikia pakakojimui ar pasiusiojimui g.gif
Bet ir vėlgi - kiekvieno poreikiai skirtingi smile.gif
Atsakyti