Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrinate vyro žinutes telefone, fcb, skype

QUOTE(given444 @ 2013 09 30, 18:05)
bet nemanau kodel tiesiog nerodo? nes nujaucia pavyduoles reakcija... o jei tu pasakytum savo mb: zinai, istrinka ja, ji atrodo per grazi  rolleyes.gif ar tau neateitu i galva taip pasakyt? nes daugeliui moteru, zinok, ateina.... tai cia labai fainai? tai mb turi tik raganas ar tesles ar vienuoles fb tureti, tuomet jo antra puse ramiai miegos? neisivaizduoju iki kokio pavydo moteru esama...ligones tiesiog

Tu dabar cituoji po sakinį iš konteksto, aš jau tingiu grįžti į tas žinutes kas ten prie ko. Esmė ta, kad pas mus nėra kažkokių neaiškių žmonių kontaktuose, kurių mes vienas kitam pavydėtume. Niekas jų netrynė niekada, nes tokių ir nebuvo.
Mes iki tokio lygio nedraugaujame su priešinga lytimi, kad jie būtų svarbiuose kontaktuose ir ten būtų savo grožybes išvertę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2013 09 30, 18:12)
paaiskinsiu mieloji  4u.gif vat pinigai pas mus atskirai (kazkiek) budavo, ir ka? net tuomet kai sutarem gerai. man toks modelis priimtinas, ateity tik pgal toki ir gyvensiu. ir taip, jis nezinodavo kur leisdvau pinigus, nes papildomai uzdirbdavau antram darbe, namie, kol jis laisvalaikiu megaudavos. pagrindiniai poreikiai budavo patenkinti, tai...? o man patikdavo labdara, kazka kazkam dovanot, bet neatsiraportuodavom su detalem, ka ka duodavau, nes...zinai, kaip su ta eogistine zmogaus prigimtimi, visu nagai - i save. neduokdie, lkudesio ar nepritekliaus minute, jis butu uzstauges - tai vot, anam vargsui davei, butume pasitaupe  rolleyes.gif (mano vienos pastangomis/mano papildomu darbu, suprask), tai nereiketu dabar dvi dienas iki algos bulvyciu valgyt....

taigi, dar vienas pavyzdys, tikrai nemanau kad varge ir dziaugsme reiskia totalu sielos striptiza. schmoll.gif  net psichologai to nepataria. neduokdie zinoti kito zmogaus VISAS kerteles....

Pinigai yra pinigai. Man tarkime jie ypatingai svarbūsd gyvenime, nes be jų aš nė sveikatos neturėsiu, taigi... tada nebereiks ir nieko, jokio meilė seilė neužglaistys.

Visai visų kertelių galima ir neatverti, bet tai nebūtina tas kerteles rašytis į skype ar facebook g.gif
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 09 30, 11:05)
Aš net nesuprasčiau, kad mane "šnipinėja", nes viskas ir taip lengvai prieinama. Fb, gmailas, pastoviai pajungti tai vieno tai kito.
Telefonai irgi ne kažkokios šventos karvės ir ne paslapčių skrynios, tai tik daiktas skirtas naudojimui. Reikia - imi ir naudojiesi.

kuo, imi ir naudojies? doh.gif cara, tu nesupranti aiskaus skirtumo. jei palieki savo gmaila, ar skypeijungta, vyras prieina, pamato, uzmato, aisku - jokios problemos, juk gali persijungti, naudotis toliau.
bet...jei taviskis, pamato tavo gmaila, tolimesni jo veiksma:, oi, cia jos gmailas, ir viena po kito ima atidarineti laiskus, doh.gif varineti po skaipo pokalbius, detaliai, kad ir su draugemis kalbeta, nu sutik, eina na...toks elgesys. kaip jaustis. as ne mesa visgi, as zmona. blink.gif jei noriu, pati parodau, koki idomesni juokeli, nuoroda, bet ...prisesti ir naudotis kuom??? tos pacios zmonos skype? tos pacios zmonos gmailu? tu - rimtai? nesusimastei kad kontrole gali buti liga siaip jau? ir smalsumas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 30 rugsėjo 2013 - 17:19
QUOTE(given444 @ 2013 09 30, 18:18)
kuo, imi ir naudojies?  doh.gif cara, tu nesupranti aiskaus skirtumo. jei palieki savo gmaila, ar skypeijungta, vyras prieina, pamato, uzmato, aisku - jokios problemos, juk gali persijungti, naudotis toliau.
bet...jei taviskis, pamato tavo gmaila, tolimesni jo veiksma:, oi, cia jos gmailas, ir viena po kito ima atidarineti laiskus,  doh.gif varineti po skaipo pokalbius, detaliai, kad ir su draugemis kalbeta, nu sutik, eina na...toks elgesys. kaip jaustis. as ne mesa visgi, as zmona.  blink.gif jei noriu, pati parodau, koki idomesni juokeli, nuoroda, bet ...prisesti ir naudotis kuom??? tos pacios zmonos skype? tos pacios zmonos gmailu? tu - rimtai? nesusimastei kad kontrole gali buti liga siaip jau? ir smalsumas...

given, stabdyk jau. Tu vėl įsismaginai 59.gif Niekas nekalba šioje temoje šiandien apie nenormalias atvirumo situacijas, manjakus žmones ir pan. ligonius.
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 09 30, 12:36)

Taipogi - negerbimas ir to, su kuriuo buvo kalbėta - susirašinėta.

vat sitas - tai svarbiausias punktas.
nesuprasiu atsakinejimo uz vyra ar zmona kitiems per skaipa, ypac jei pokalbis rimtas... pasisaipyt ant bajerio, ane, is kito? parodyt kokia mes vienuma, vieno ranka, kito - koja? kas cia tokio, ar ne/ tuomet jei tik abiems gyventi gera, nenorite tik dviese gyventi - (cia taikau kontroliuotojoms) ir isvis kitu zmoniu atsisakyti. lindekit savo urve (nes pasaulis pilnas pavoju, ypatingai pavojingos - mociutes virs 60m, kurios prasosi pavezeti is darbo bigsmile.gif ), ir nebendraukit su niekuo. rasinekit skaipu patys su savim, zaiskit pagalvem, kaip indijoj: moterys tik su moterim bendraukit. vyrai tik su draugeliais vyrais.
neduokdie gydytojas - priesingos lyties, masazistas - priesingos lyties, kasininkas priesingos lyties. dzieve, iskart tuomet ausys - stacios, vel ijungiam kontrole, apynasris, nekaltybes dirzelis... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 09 30, 19:02)
Sutaupytų gražaus savo laiko, kurį švaisto su netikėliu vyru. Tai, ką tu vadini prevencija, aš vadinu - neturėjimu ko slėpti.

Jetus nu gi aš nesakau, kad va, atsisėdu kas rytą su kavos puodeliu ir davai tikrint, kas čia dabar pas mb gmaile, fb, banke ir t.t. vyksta.  doh.gif Bet jei ko reikia - įeinu. Būna, ir pats paprašo, kad įeičiau ko nors.

Jei, tik sutaupytu laika, tai ok. Bet, dazniausiai lieka gyventi su tuo vyru, namus pavertusios pragaru. Ir galiniam rezultate issiskiria. Tai, tas "sutaupytas" laikas neatsveria sugadintos sveikatos. biggrin.gif
Sutinku su tuo neturejimu ko slepti, tik su tokia salyga, jei abu sito labai troksta. Bet, jei tik vienas neturi/nenori nieko slepti ir is kito sito reikalauja, tai tada vadinasi paranoja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 30, 13:10)

Nebūtinai. Paskaitykite kad ir šį forumą, kiek moterys ar vyrai pas antras puses visko randa?

na ir? bet cia jau kita problema. lyg noretum pasakyti, kad pastovi krata ir kontrole iki tol - butu issaugojusi santykius? lotuliukas.gif doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 09 29, 18:35)
1. jezau marija, jezau marija....tu wixxx , vyro nuskriausta, kitaip ir nepakomentuosi.
2. turiu del ko eiti is proto.
3. ziurekit kiek sm temu - dingo meile vyrui. dingo.

1. Tai faktas, man SM kaip uzuoveja nuo tirono vyro, bet va, dar ir tu cia skriaudi, tokia stipri suaugusi moteris taip koneveiki pusprote, jautiesi geriau? g.gif
2. Kazin...
3. Tokie santykiai ir subyra pirmutiniai, paremti. vien jausmais.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 30, 13:15)

O koks naivumas slypi apskritai nepriėjime prie partnerio jokių kanalų? Jis gi gali išdarinėti ką tik nori, ko jo moterys net nesapnuoja smile.gif

vel tas pats. tarytum pastovus priejimas prie kanalu - is-eliminuos vyro visas slaptas aistras?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 09 30, 18:29)
na ir? bet cia jau kita problema. lyg noretum pasakyti, kad pastovi krata ir kontrole iki tol - butu issaugojusi santykius?  lotuliukas.gif  doh.gif  mirksiukas.gif

Tai rodo kaip žmonės neteisingai pasirenka. O jei pasirenka teisingai ir nėra jokių pretekstų, tai tas pažvelgimas į paštą ar telefoną nereiškia irgi nieko neigiamo. Žiūrėk kiek nori, ten nieko nėra smile.gif Tai kam tada kažkokios audros? Nepamiršk kokioje temoje esi. Juk ji prasidėjo nuo vyro audros. Ko toks nekaltas taip audrinasi? Sakysi žmona manjakė? Betgi nežinome...
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 09 30, 13:38)
nė karto neteko imtis tokių bauginimų nei jam, nei man - nei labai slepiam, nei labai ką... tiesiog jei aš prisėdu kokių reikalu prie jo kompo ir būna paliktas koks fb, nuleidžiu jį į apačią, bet niekad neskaitinėju, ką ir su kuo susirašinėja. Tas pats ir su telefonu - niekad nekeliu, neskaitau sms ir pan.  Kam to reikia? nei man rūpi, nei aš ką turėčiau pasakyti, nes tie, kurie norės su manim pašnekėti, man ir paskambins schmoll.gif

drinks_cheers.gif saunuoliai
Atsakyti
Atsakant į temos klausimą - ne, netikrinu. Per daug savigarbos turiu, kad knisčiaus po vyro asmeninį gyvenimą. Labai retai pakelio vyro tel., bet tik tuomet, jei skambinantysis labai įkyrus..pvz. jei vyras netyčia užmiršta tel. namie ir matau, kad jau kokį 6 kartą ilgai "duoda", tai pakeliu ir išpyškinu litaniją, kad "prašau skambinkit darbo tel.". O šiaip, būnant namie (vyrui maudantis ir pan.) niekada nekeliu, net jei skambina šeimos nariai.
Ar rausiasi po mano daiktus - nežinau, bet jei užtikčiau - tai gydyčiau. Man tai atrodytų nebe sveiku pavydu, o ligos simptomu. Mano el. paštai, FB ir t.t. - laisvai prieinami, pasijungia automatiškai ("įsiminimai" įjungti), tad labai lengva būtų skaityti. Į tel. skambučius irgi gali atsiliepti, jei turi ką pasakyti biggrin.gif
Turiu nemažai draugų vyrų, su kuriais kalbu visom temom, tad jei labai nori pasidirginti nervus, tai žino, kad gali bet kada paskaityt. Kaip ir tikrai nesislėpdama pakampiais einu papietauti ar atsigerti arbatos su savo draugais.
Todėl labai paprastai žiūrėčiau ir į jo draugystes (tiek vyrais, tiek moterimis). Jei gerbia save - bus ištikimas. Ne dėl manęs jis tai turėtų daryti schmoll.gif
Atsakyti
rasma, 200proc drinks_cheers.gif thumbup.gif net palengvejo, galvoju negi tik as, raudona saule, laukine gulbe, bites seselis, virga, off-line esame ant sio svieto tokios...be apynasriu ir kliju...
Atsakyti