Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrinate vyro žinutes telefone, fcb, skype

QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 10 01, 16:32)
Man apskritai keista, jog tiek daug moterų, manančių, jog kuo labiau tikrinsi - tuo mažesnė tikimybė, jog jis nukryps į šoną.

Greičiau atvirkščiai - jei dabar mane imtų tikrinti, stebėti, nepasitikėti, man natūraliai kiltų pagunda pasvarstyti apie ne tokį įkyrų, priekabų ir nepagarbų gyvenimo partnerį  smile.gif
Kaip galima norėti būti su žmogumi, kuris tavimi nepasitiki?

O tai kaip jūs įsivaizduojate tą tikrinimą? Negi manote, kad kažkas iš čia pasisakančiųjų taip durnai paima ir išrėžia: pavėlavai 10 min., kur buvai? Greit parodai telefoną, atveri facebooką, visus slaptažodžius man surašai biggrin.gif Aš įtariu, kad jei gatvėje koks klausimėlis sustabdytų tuos vyrus ir paklaustų: esate tikrinamas? Jie atsakytų, kad ne, turbūt ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 10 01, 16:55)
O tai kaip jūs įsivaizduojate tą tikrinimą? Negi manote, kad kažkas iš čia pasisakančiųjų taip durnai paima ir išrėžia: pavėlavai 10 min., kur buvai? Greit parodai telefoną, atveri facebooką, visus slaptažodžius man surašai biggrin.gif Aš įtariu, kad jei gatvėje koks klausimėlis sustabdytų tuos vyrus ir paklaustų: esate tikrinamas? Jie atsakytų, kad ne, turbūt ne smile.gif

kaip įsivaizduoju?
Kaip rankos laikymą ant vyro veiklos pulso biggrin.gif
Kaip ir temos autorė kad apdarė - įlindo patyliukais ir paskaitė žinutes smile.gif
Sužinočiau, kad mano vyras taip "patyliukais" daro, manau, nusivilčiau juo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 10 01, 17:00)
kaip įsivaizduoju?
Kaip rankos laikymą ant vyro veiklos pulso  biggrin.gif

O tai kaip kitaip? Nežinote tarkime kur ir su kuo dabar jūsų vyras? Atmeskime tai, kad gali būti sumelavęs ir t.t., bet ta prasme ar bent pasako kur eina, įspėja bent maždaug kada grįš? Namuose matote ką jis ten kur atsidaręs ar užsislaptinęs? Telefonu kalbėti būtinai išbėga iš kambario ar ne?
Kaip tas pulsas gali būti nelaikomas išvis? Grįžk iš kur nori, kada nori, vyro keliai kaip dievo nežinomi ar kaip?
Man regis, kad visi panašiai gyvena, tik kažkaip čia šioje diskusijoje viena pusė bando parodyti kaži ką, kažkokias ar tik nebus nebūtas laisves? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 10 01, 17:14)
O tai kaip kitaip? Nežinote tarkime kur ir su kuo dabar jūsų vyras? Atmeskime tai, kad gali būti sumelavęs ir t.t., bet ta prasme ar bent pasako kur eina, įspėja bent maždaug kada grįš? Namuose matote ką jis ten kur atsidaręs ar užsislaptinęs? Telefonu kalbėti būtinai išbėga iš kambario ar ne?
Kaip tas pulsas gali būti nelaikomas išvis? Grįžk iš kur nori, kada nori, vyro keliai kaip dievo nežinomi ar kaip?
Man regis, kad visi panašiai gyvena, tik kažkaip čia šioje diskusijoje viena pusė bando parodyti kaži ką, kažkokias ar tik nebus nebūtas laisves? mirksiukas.gif

Tam, kad žinočiau, kad vyras darbe, man nebūtinai atsiliepinėti į jo skambučius, nebūtina žinoti jo slaptažodžių nuo pašto, facebook'o, nereikia ir sms skaityti smile.gif

Taipogi nejaučiu poreikio per petį žvilgčioti, ką jis namie veikia prie kompiuterio - koks man skirtumas? smile.gif

Dėl grįžimo kada nori iš kur nori - dažniausiai laisvalaikį leidžiama kartu, nes taip smagiau, dar nenusibodom viens kitam. wub.gif
Bet tikrai nejaučiam jokių nemalonių pojūčių, kai išeiname papramogauti ir atskirai, juolab, kad turime ir hobių skirtingų - tai, ką, išeina jis su savo bendraminčiais kokio projekto laisvalaikiu įgyvendint, aš turiu kamantinėti visų kartu einančių vardus, pavardes, asmens kodus, taipogi reikalauti pasakyti, kada grįš? beje, aš nepažįstu daugybės jo draugų, draugelių, bičiulių - mano vyras dėka savo darbo pažįsta pusę miesto, turi savo hobio draugų, su kuriais manęs niekas nesieja - ir ką, aš turiu kontroliuoti jų ryšius? ax.gif
Na tikrai nevaržau jo judėjimo laisvės smile.gif (ir, ačiū Dievui, jis manosios - galiu nevaržoma išlėkt į miestą su draugėmis ir šėlioti iki paryčių be jokių sąžinės ar vyro priekaištų)

Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 01, 13:05)
nu kaip tu galėjai, taigi exe esi, palikai ir psio, draudžiama net į tą pusę pažiūrėt, kalbėtis,  o apie miegojimą tai iš viso doh.gif  taigi susiras kadanors kitą, ta sužinos tai amen bus,  būsi pirmoji ta, kuri jų šeimą norės išardyt, teks skaityt visus laiškus, šnipinėt, Jėzau koks vargas jai doh.gif  lotuliukas.gif
eisiu vaikams pasakyt, kad šiukštu neskambintų ir nebendrautų su savo tėvu, nes draudžiama lyst į jo asmeninį gyvenimą, jo gyvenimo draugė po to ramaus gyvenimo nebeturi, nes neduok die dar išskirs, žinia kaip būna, iš pradžių vaikai, po to ir buvusioji apsireiškia lotuliukas.gif

Kokia ismintinga...
Turejau galvoje, kad jei ex, tai dar nereiskia, jog negali isiziebt kibirkstys kokios, kaip cia bandoma irodyt, broliai, seses...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 10 01, 14:07)
ane? cia viena forumiete vyras nese net laiptais ant kupros i penkta auksta, ji koja susilauze, ir produktu atvezdavo i savaite...nors turi kita seima...turbut turejo kaip suni palikt guleti...ji tokio budo, draugu neturi, kitam mieste, naujam, seimos, jokio brolio. gal jai taksisto ar kaimyno reikejo prasytis? hm.

bet link kokio susvetimejimo jus sukat aina sau, ainu lauk as is sios temos, nebegaliu klausytis  lotuliukas.gif jokiu asmeniniu reikalu? YRA KUR ir tebedirba po skyrybu kartu, o ka, jei darboviete viena, arba vyras - masinu meistras, tai masina patvarku, degalu pigiau suveikia,,,cia tokie santykiai, kuomet nesiskiriama su zaibais, tiesiog du seni draugeliai islieka... jezau, tikrai imsiu galvoti, kad suauge tik fakinimuisis sutverti, kitaip bendraut nemoka ir nemokes. velniop tuas filosofijas, ugdymus, visi - fizio padarai, ar ne? ir gimdom tokiu padarus. einu nebeleisiu savo exui ir sau kartu isgert kavos , nes cia forume bobos neleidzia... biggrin.gif

Čia buvo kalba apie jausmus, nes asmeniniai reikalai - tai dar ir jausmai, o ne apie tai, kad jei kas atsitiko, ekstra nelaimės atveju, tai taip. Išimtinais atvejais. O apie tai, kas ką turi daryti kitam, tai ką, kitas vyras negali to padaryti? O kas būtų, jei vyro apskritai neliktų šalia, "pagal iškvietimą"? Rastų kuo pakeisti. O tai, kad skambina, sakyčiau kitą sykį specialiai, kad va, malčik na pobeguškach, davai siuda. Tas vyras turi kitą šeimą, tos šeimos reikalus, taip kad gal verta susilaikyti nuo lindimo į tą šeimą g.gif Aš matau, kad čia garsiausiai reiškiasi būtent EX. Na taip, palaiko sau patogų gyvenimo būdą.

Mute, o tu ir pati EX? Tai tavo ir atitinkama melodija. O prie ko čia vaikų ir tėvo santykiai? Jų santykiai savo keliu. Bet ex žmona lieka neutralioje pozicijoje kitos atžvilgiu, tikiu, kad nėra lengva. Bet ar reikia drožti tą, kuri gyvena su buvusiu vyru? Jie jau gyvena ir tiek.

Nes nežinau kokio jūs čia nesusvietno liberalumo, bet nežinau ar kuriai "antrai" labai jau patinka toks ex'ių aktyvumas. Kartais įkyrus, kad kraują pagadinti, tiek vyrui, tiek jo dabartinei. Ar ne taip? Nebėra sielos draugų, remontininkų, lempučių įsukėjų apart buvusio vyro? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2013 10 01, 14:11)
as irgi tada pasakiau exui. atvede vaika, kazka kalba , pasakiau: stop - taigi, jau tris sakinius pasakei, ar leidzia tavo naujoji drauge? biggrin.gif  perzengti per slenksti irgi leidzia? paskambink jai, leidimo... lotuliukas.gif kazkoks juokas. jau SESTI METAI eina, po skyrybu...

Tu tyčiojiesi iš jos ir žemini ją jo akyse, bet tik dėl to, kad matyt dar likę jausmai jam, ji vis tiek yra tavo konkurentė, nors tą galbūt sau neigi. Ir vis dar nori parodyti jos menką padėtį, nors nėra ką ten rodyti. Jūs su vyru tokie kaip draugeliai sąmokslininkai, kaip ir susimokę prieš "durnikę", galima pažvengti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 01 spalio 2013 - 16:32
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 10 01, 17:27)
Tam, kad žinočiau, kad vyras darbe, man nebūtinai atsiliepinėti į jo skambučius, nebūtina žinoti jo slaptažodžių nuo pašto, facebook'o, nereikia ir sms skaityti smile.gif

Taipogi nejaučiu poreikio per petį žvilgčioti, ką jis namie veikia prie kompiuterio - koks man skirtumas?  smile.gif

Dėl grįžimo kada nori iš kur nori - dažniausiai laisvalaikį leidžiama kartu, nes taip smagiau, dar nenusibodom viens kitam.  wub.gif
Bet tikrai nejaučiam jokių nemalonių pojūčių, kai išeiname papramogauti ir atskirai, juolab, kad turime ir hobių skirtingų - tai, ką, išeina jis su savo bendraminčiais kokio projekto laisvalaikiu įgyvendint, aš turiu kamantinėti visų kartu einančių vardus, pavardes, asmens kodus, taipogi reikalauti pasakyti, kada grįš? beje, aš nepažįstu daugybės jo draugų, draugelių, bičiulių - mano vyras dėka savo darbo pažįsta pusę miesto, turi savo hobio draugų, su kuriais manęs niekas nesieja - ir ką, aš turiu kontroliuoti jų ryšius?  ax.gif
Na tikrai nevaržau jo judėjimo laisvės  smile.gif (ir, ačiū Dievui, jis manosios - galiu nevaržoma išlėkt į miestą su draugėmis ir šėlioti iki paryčių be jokių sąžinės ar vyro priekaištų)

Yra ir kitokių porų. Yra tokių, kur visą laisvalaikį daro kartu, nes visi pomėgiai absoliučiai bendri (stebuklas gal?) ir taip pat vienas kitam neatsibosta. Va taip va ir pakelia net nejučia vienas kito telefoną ir tai tampa savaime suprantama, o ne keista ir tai nelaikoma laisvių varžymų ir t.t. ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 10 01, 17:37)
Yra ir kitokių porų. Yra tokių, kur visą laisvalaikį daro kartu, nes visi pomėgiai absoliučiai bendri (stebuklas gal?) ir taip pat vienas kitam neatsibosta. Va taip va ir pakelia net nejučia vienas kito telefoną ir tai tampa savaime suprantama, o ne keista ir tai nelaikoma laisvių varžymų ir t.t. ir pan.

jei tai tenkina abu - valio smile.gif

Tik nereikia manyti, jog toks "telefono pakėlimas" arba tikrinimas, ką su kuo susirašinėja - geriausia prevencija nuo neištikimybės, ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2013 10 01, 14:35)
Aš tai nematau jokio čia intrigos skatinimo ar striptizo, jei pasakoma, kad kažkas rašė, skambino ir t. t. Tiesiog nereikia perdėtai jautriai reaguoti į žodį "buvusioji"... na, žinoma, gali kažkas sukirbėti viduje, bet vieniems tai akstinas ieškoti "įkalčių", kitiems - pasvarstyti, iš kur kyla pavydas, ir tiesiog tai spręsti kitais būdais.

Tai tu nematai, tau nieko tokio, tai tu ir renkiesi neskaityti. Tai tik tavo pozicija. Dar nereiškia, kad ji yra sektina ir teigiama. Lygiai taip pat nereiškia, kad ta, kuri po vyro striptizo reaguos kitaip bus neteisi, jei kaip tik tuomet atras rimtų įrodymų apie jo neištikimybę, melą, jai atsivers akys, ji supras, kad žmogus dviveidis suskis. Ne striptizas? Apie tai rašyta, kad žmonės turi pasilaikyti kai ką sau, ypač tada, kai yra rizika kitą suvelti, įskaudinti ar kt.. Tai čia kaip tik ir buvo toks aktas, sukėlęs tolimesnę veiksmų seką, įnešęs sumaištį veiksmas, kaulo numetimas ir daryk su tuo ką nori.
Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 10 01, 16:32)
Man apskritai keista, jog tiek daug moterų, manančių, jog kuo labiau tikrinsi - tuo mažesnė tikimybė, jog jis nukryps į šoną.

Kas taip rašė? g.gif manyčiau, kad tos, kurios atkakliai tikrina ir ieško, paprastai su laiku randa, ko ieškojo. Tik ne visos būna pasiruošusios tam "netikėtumui", ką su tuo toliau veikti.
Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 10 01, 17:00)
kaip įsivaizduoju?
Kaip rankos laikymą ant vyro veiklos pulso  biggrin.gif
Kaip ir temos autorė kad apdarė - įlindo patyliukais ir paskaitė žinutes  smile.gif
Sužinočiau, kad mano vyras taip "patyliukais" daro, manau, nusivilčiau juo  g.gif

Bėgtum laukais ir skirtumeisi dėl to?

Ar verčiau nieko netikrinti niekada. Tau sako: kvaile, ką tu nežinai, vyras ką išdarinėja, pusę Vilniaus išdulkinęs. Mundžio istorija, ten komentaruose yra papilta, kaip jis "darė" daug ką ir daug kas džiaugėsi juo. Na tarkim, kad kitos "Mundis" toks pat nepėsčias. Sėdi sau palaimingai ir niekuo netiki, niekur nesigilina, pakol neranda savo lovoje žavų šimtas penkiasdešimt šeštą numerį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 01 spalio 2013 - 16:49
Man atrodo, kad pagalba artimajam ar netgi svetimam žmogui sveikintina, ir jeigu kažkas paprašo pagalbos, tai nėra "lindimas į šeimą". Pamenu, vyras vakare grįžo iš darbo, ir paskambino jo draugė, pasiliko be dokumentų ir stambesnių pinigų prie Rusijos sienos ir paprašė parvežti namo. Mano vyras sutiko, nors jau buvo po darbo dienos, ir 12 valandų kelionė tokiu atveju - ne juokas. Važiavau kartu, kad vairuodamas neužmigtų, kad pasižiūrėčiau į žemėlapius, kelio ženklus ir vairuoti būtų smagiau, ir labai džiaugiausi, kad jis nedvejodamas sutiko važiuoti, padėti draugei. Nejaučiau, kad ta moteris "lįstų į šeimą", dar ir atsakinėjau jai į žinutes (vyras vairavo ir paprašė atsakinėti manęs), drąsinau, nes juk žmogui bėda. Man atrodo, kad kaip tik taip teisinga elgtis. Negi taip visai susvetimėti, neturėti jokios atjautos ir kelti pretenzijas vien dėl to, kad pagalbos paprašiusioji - moteris? Arba: jeigu pagalbos paprašo moteris, tai laikyti "lindimu į šeimą", o jeigu koks brolis ar draugas - tiesiog pagalbos prašymu.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 01, 16:49)
Tai tu nematai, tau nieko tokio, tai tu ir renkiesi neskaityti. Tai tik tavo pozicija. Dar nereiškia, kad ji yra sektina ir teigiama. Lygiai taip pat nereiškia, kad ta, kuri po vyro striptizo reaguos kitaip bus neteisi, jei kaip tik tuomet atras rimtų įrodymų apie jo neištikimybę, melą, jai atsivers akys, ji supras, kad žmogus dviveidis suskis. Ne striptizas? Apie tai rašyta, kad žmonės turi pasilaikyti kai ką sau, ypač tada, kai yra rizika kitą suvelti, įskaudinti ar kt.. Tai čia kaip tik ir buvo toks aktas, sukėlęs tolimesnę veiksmų seką, įnešęs sumaištį veiksmas, kaulo numetimas ir daryk su tuo ką nori.

Jeigu moteriai skaudu dėl to, jog parašė buvusioji (ir jo vaiko mama), ir tokius faktus nuo jos reikia slėpti, jau čia su santykiais kažkas negerai. Suprantu, jeigu vyras pasakotų kokias nors buvusio sekso detales, tada būtų "striptizas". Analogiškai turėtų būti striptizas, jei vyras pasakytų, kad skambino mama ir paprašė ko nors. Bet to mes nelaikome "striptizu"?

"Dviveidis suskis"... irgi įdomi teorija. Kodėl dėl neištikimybės (jei tokia yra) kaltinama ta "nusidėjusioji" pusė? Tuokėsi žmonės, buvo vienas kitam mylimieji, o čia bac - vyras tapo "dviveidžiu suskiu". Kažkaip juk prieita iki tos dviveidystės, ir derėtų matyti ir savo atsakomybės tame.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2013 10 01, 13:35)
Be abejo, negali garantuoti, kas bus ateityje. Negali garantuoti net nuolatinių pastangų būti ištikimam. Taip, čia reiktų mąstyti kiek realiau, be visokių "oi, mums tai nenutiks taip". Bet negi dėl to imsi ir įtarinėsi, kuisiesi po susirašinėjimų istoriją ir t. t.? Ar tai yra geriausias kelias išlaikyti šeimą tvirtą krizės metu?

Kartais gal ir geriausias. Būna gi tokių, kur kol užrankos nepagausi tol iki paskutinio kraujo lašo tvirtins "viskas gerai". Moteris bent jau įsitikins, kuria kryptimi vyras eina iš tos krizės.

QUOTE(virga @ 2013 10 01, 14:37)
Jei, moteris nusprendzia duoti vyrui sansa, tai turi juo pasitiketi. Be pasitikejimo tai ne joks ne sansas. Tai, leta santykiu mirtis.
Jausmai kintantis dalykas, ir tai kas buvo "svaru" siandien, nebutinai bus "svaru " ryt. Niekada sito nesukontroliuosi. Ar kasdien knaisiosis po vyro daiktus ar retkarciais. Geriau ta energija nukreipti i santykiu tvirtinima.
Mano vyras buvo man neistikimas. Rasiau savo istorija cia. Netikrinu jo. Net minties tokios neturiu. Ir ta mergina neskaitau kalta. Tai tik musu abieju kalte, kad uzgriuvus rutinai nemokejom/nenorejom isiklausyti viens i kita. Ta mergina buvo tik pasekme. Beje jauna ir grazi. Ir man jos buvo gaila. Nes, ji nieko nezinojo apie mane.  biggrin.gif

Na turi turi, ir vyras turi būti ištikimas, maža ką mes TURIME daryti. Ar gali priverst save tikėt kažkuo, jei netiki, bet pabandyt verta? Tai kuri blogybė geresnė, nesuteikt antro šanso (nes na neišeina bent kol kas pasitikėt) ar kelis kartus įsitikint, kad ant širdies ramiau būtų ir vis kažkoks šiaudas, kad įmanoma sulipdyt šeimą...
Taip, žinau tavo istorija. Ir puiku, kad pas jus viskas susitvarkė. O bet tačiau ne kiekvienam pirmas kartas būna paskutinis. Pas kai kuriuos juk natūra tokia, ėjo ir eis laukais, o ką žmona - vadovaujasi taisykle "jei atleidau tai turiu pasitikėt", o tas ir toliau makaronus kabina. Na ne visos šeimos taip gražiai susitvarko, kad va, pasikalbėjo, visi viską suprato ir valio.

QUOTE(Molė @ 2013 10 01, 14:47)
Aišku, jei "ypač jei jis jau yra nuvylęs", tai ir nepasitikėsi, o jei nepasitikėsi tai noras kils tikrinti ir šniukštinėti biggrin.gif  Pasitikėjimą lengva prarasti, bet susigrąžinti sunku ( čia vėl skambi frazė) Nors jei vadovautis rusų patarle " reikia pasitikėti, bet tikrinti" biggrin.gif

Žodį "tikrinti" aš keisčiau į "neprarasti budrumo" bigsmile.gif
O šiaip juk net vaikus dabar moko, kad laisvės baigiasi ten, kur prasideda kito žmogaus teisės. Taigi ir poroje, jei tu atimi iš kito teisę gyventi ištikimybėje, neapgaudinėjamam, nedurninamam, tai ties ta vieta baigiasi tavo teisė į šventą privatumą.
Atsakyti
Be komentaru... O koks tikslas? Jei vyras eina į šoną, jo niekas nesulaikys, tuo labiau tikrinimas... Jei ieškai kompromato skyrybom, na tada kita kalba...
Atsakyti