QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 02, 09:25)
Oi kaip tu vartai
Ne apie atsiprašymą gi ėjo kalba, apie pasipasakojimus temos autorei, ko apskritai nereikėjo daryti, o jei jau pasipasakojo ir pasakė A, tai reikėjo ir B, kad "pradėjo rašinėti, atsiprašinėti, bla bla", ką rašo ir kartu, draugiškai prisėdus prie PC paskaityti ką ana rašo, kad jokio kriminalo. Tai jei atsirado toks poreikis išsilieti, tai lai iki galo atviras kai knyga, o ne pusiau pravėrė ir tyla. Sukėlė sumaištį ir "aš ne kaltas". Kaltas ne mažiau.
Jūs rašote taip, kad visi žmonės turėtų būti tokie ramūs, malonūs EX poelgiams, bet gi gyvenime visaip būna. Man įdomu, kiek čia būtų ramių ir niekuo nesidominčių, jei vieną gražią dieną jūsų vyrai pasakytų, lyg niekur nieko, žinai, man pradėjo rašinėti EX, atsiprašinėja, gailisi ir šiaip...
Ir viskas, skrynelė užsidarė. Jums būtų ramu, lyg niekur nieko, kaip gyvenote sau, taip gyvenate. Taip, sakykim vienai kuriai niekas nesuvirpėtų, bet jei myli žmogų, jei jis tau rūpi, ne tai kad suvirpėtų, sukratytų ir kratytų dar ilgai. N klausimų be atsakymų. Kaip seniai rašo, ką rašo, kaip dažnai, iš kur, ar susitinka? Moterys myli ausimis, jos varto labai daug versijų, informacijos, vyrai tiesesni, bet moterys, jos visai kitokio stiliaus. Prisigalvoja ko nėra ir išnarsto po kaulelį, pergyvena ten, kur galbūt nėra ko pergyventi. Užtat ilgiau gyvena, nes leidžia virti emocijoms ir nelaiko viduje.

Jūs rašote taip, kad visi žmonės turėtų būti tokie ramūs, malonūs EX poelgiams, bet gi gyvenime visaip būna. Man įdomu, kiek čia būtų ramių ir niekuo nesidominčių, jei vieną gražią dieną jūsų vyrai pasakytų, lyg niekur nieko, žinai, man pradėjo rašinėti EX, atsiprašinėja, gailisi ir šiaip...

O pasakymas "gailiuosi" neskamba kaip atsiprašymas? Man tai prilygsta atsiprašymui, o ne struptizui. Šiais laikais ir tai retai teišgirsi, nesBe to ir pats autorės vyras pasakė jai, kad ex parašė jam, tai kur čia kriminalas ir slėpimai. Jei jau kažką mastytų negero su ex, tada būtų tylėjęs kaip vandens į burną prisisėmęs. O autorei reikėjo paklaust ką ex rašė, o ne lyst paslapčia ir skaityt. Jei jau matai kad brangusis uodegą pradeda sukt ir kažkas negero vyksta, ne taip kaip įprasta, tada skaityk, tikrink. kalbėtis reikia tarpusavį, o ne tikrint paslapčiom. Ir dar jūs pamirštas kad vyrų mąstymas visai kitoks nei moterų. Tai mums atrodo, kad reikia ne tik pasakyti kas parašo, bet ir pasakyti ką rašo, kad būtų ramiau ir neprisigalvotų ko nereikia. O vyrams tai kitaip, pasakė kad ex parašė ir galvoja, kad to užtenka, juk neslėpė nieko pagal jį.
O kad moterys prisigalvoja ko nėra ir pergyvena ten kur nereikia tai šioj temoj labai aiškiai matosi. Iš kelių žodžių tiek prisifantazavot, tiek pribūrėt kad baisu