Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrinate vyro žinutes telefone, fcb, skype

Vicious Vici, man svarbiau, kad vyras kol kas neturi kažkokio poreikio kitų dėmesiui, o jeigu (kai) turės, tai vėlgi - cerberio rolė man neatrodo konstruktyvi, prasmingiau atrodo dirbti dėl santykių, tobulinti save, išlaikyti meilę. Jeigu to nelieka, tai koks skirtumas, ar jis man ištikimas fiziškai. Stengiuosi sukurti tokius santykius, kur galima kalbėti apie bet ką - t. y., kad vyras galėtų būti atviras su manimi ir kalbėtų net skaudžius man dalykus, bet nebūtų užsipultas, atitinkamai ir jis. Mums atrodo natūralu kalbėtis apie problemas, apie poreikius, apie daug dalykų ir ieškoti išeičių. Man atrodo, kad taip didesnė tikimybė išsaugoti šeimą, nei kad dirbti slaptą šnipų darbą, skatinti neatvirumą, žiūrėti tik sau naudos. Žinoma, tai vis tiek nieko negarantuoja, ateitis nenuspėjama, bet pavydas, tikrinimas, įtarinėjimai, nepasitikėjimas nėra tai, kas išlaiko sautykius gerus - tai yra tai, kas santykius griauna.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2013 09 29, 13:02)
Vicious Vici, man svarbiau, kad vyras kol kas neturi kažkokio poreikio kitų dėmesiui, o jeigu (kai) turės, tai vėlgi - cerberio rolė man neatrodo konstruktyvi, prasmingiau atrodo dirbti dėl santykių, tobulinti save, išlaikyti meilę. Jeigu to nelieka, tai koks skirtumas, ar jis man ištikimas fiziškai. Stengiuosi sukurti tokius santykius, kur galima kalbėti apie bet ką - t. y., kad vyras galėtų būti atviras su manimi ir kalbėtų net skaudžius man dalykus, bet nebūtų užsipultas, atitinkamai ir jis. Mums atrodo natūralu kalbėtis apie problemas, apie poreikius, apie daug dalykų ir ieškoti išeičių. Man atrodo, kad taip didesnė tikimybė išsaugoti šeimą, nei kad dirbti slaptą šnipų darbą, skatinti neatvirumą, žiūrėti tik sau naudos. Žinoma, tai vis tiek nieko negarantuoja, ateitis nenuspėjama, bet pavydas, tikrinimas, įtarinėjimai, nepasitikėjimas nėra tai, kas išlaiko sautykius gerus - tai yra tai, kas santykius griauna.

Viskam pritariu. Bet jei jau yra ta landi ex? Na kaip nepatikrinti ko ji lenda? g.gif

Prisiminiau taip iširusią šeimą. Kažkada 17-18 metų jie buvo pora. Charakteriai sutapo kaip ir viskas ok, tik tą vaikiną labai trikdė viena merginos kūno detalė. Jis žiauriai norėjo, kad pas ją būtų kitaip. Jis negalėjo perlipti per save, paliko dėl to. Vėliau, gerokai vėliau jis susirado žmoną, kuri turėjo taip, kaip jis nori. Pasigimdė 2 vaikus, turtingai gyveno, kaip ir viskas ok. Maždaug būdamas jau 34 metų, regis subrendęs, vaikų tėvas susitiko tą buvusią paauglystės meilę. Laba labas, kaip gyvenam ir t.t. bigsmile.gif Atrodo kas čia tokio? Lai sau bendrauja, pasakojasi ir t.t. Ot ir ne. tai buvo labai didžiulė klaida ir tos žmonos pasitikėjimas paleidžiant vieną vyrą važinėti į gimtinę. Neva važiuoja pas tėvus, o tame tėvų mieste ta moteris. O ji vieniša tuo metu. Ji ištroškusi ax.gif Jam vėl trukdė ta jos kūno detalė doh.gif Bet... nepaisant to, jam vistiek buvo įdomu su ja paklysti, jaunystę prisiminti, nors ir teigė kaip jį tenkina savo žmona, nepaliks jos ir t.t. Taip paklydo kelis kartus su ta ir... po to klydo ir klydo jau kitur, su kitomis, kol išsiskyrė galiausiai su žmona, gal ta jau sužinojo, kiek tos Lietuvos, maža.
Mano nuomonė labai kategoriška čia: yra šeima, niekas nelenda į šeimą cool.gif Žmogus ne dievas, gali prisidirbti, susimaišyti, po to gailėtis, susižlugdyti gyvenimą, nuskriausti vaikus ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 29 rugsėjo 2013 - 12:17
Geras žinutes jūsų vyras gauna"Labas,noriu pamatyti tavo penį" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 29, 13:19)
Geras žinutes jūsų vyras gauna"Labas,noriu pamatyti tavo penį" unsure.gif

Mano negauna, ką jūs čia paistote? doh.gif Tai tik pavyzdys kas tuomet ten yra tokio slapto, ko negali žinoti žmona? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 29, 14:25)
Mano negauna, ką jūs čia paistote? doh.gif Tai tik pavyzdys kas tuomet ten yra tokio slapto, ko negali žinoti žmona? g.gif

Jūsų pavyzdžiai nevykę , nė viena save gerbianti moteris to nerašytų svetimam vyrui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 29 rugsėjo 2013 - 12:39
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 29, 13:38)
Jūsų pavyzdžiai nevykę , nė viena save gerbianti moteris to nerašytų svetimam vyrui.

Tai įrodykite, kad visos moterys pasaulyje yra save gerbiančios bigsmile.gif Be to, gali nerašyti taip tiesiogiai, pasitelkite vaizduotę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 29, 14:44)
Tai įrodykite, kad visos moterys pasaulyje yra save gerbiančios bigsmile.gif Be to, gali nerašyti taip tiesiogiai, pasitelkite vaizduotę bigsmile.gif

nesinori tokiam pavyzdžiui pasitelkti vaizduotę. blush2.gif
Atsakyti
smile.gif
su mano exu yra sunku gyventi. jis geria ir losia. ji pati pasirinko tai. o bendravimas nebuvo slepiamas, niekas nieko neslepe. aisku virsune buvo skambinejimas seneliams ir aiskinimas jiem, kad jie neturi teises su anuke bendraut, nes mes mat issiskyrem pries 10 metu. o jis ja mylejo, cia jin darkesi. pirsosi jai, ta atstume, nu tai is vienos puses gal mate, kad neimanoma bus de jo gyvenimo budo, bet is kitos - 7 metus pragyveno. niekas neverte. pati ka norejo, ta dare. norejo nervu - turejo nervus. jis pirmasyk atejes is jos man pasake "tu mano drauge esi, o ji - ne, as jos bijau". pries ja kita moteris buvo kuri laika, ta irgi neleido su vaiku bendraut, pats praspyre. as niekad iniciatyvos nerodau, man norisi, kad jis susirastu moteri, kuri ji suvaldytu ir sutvarkytu jo gyvenima, tokia valdinga, kokios jam reik. zinau, kad sunku su juo. bet tas neduoda teises darkytis pries kitus zmones, ypatingai pries jo tevus.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 09 28, 22:52)
jei mano exo nauja moteris nebutu snipinejus, gyventu sau ramiai normaliai ir viskas. nu ir kas, kad ateina karts nuo karto. yra vaikas, siejantis mus, yra daug dalyku, as su jo seima bendrauju artimai labai. tai dabar mano seima yra, nes tikrosios tos nebeturiu. mes su juo palaikom draugiskus santykius. buvo cia pas ji seimoj laidotuves, ne nauja boba buvo kartu su visais, ne ja prie stalo kartu su artimaisiasi sodino per gedulingus pietus, mane. ir mano vaika. ju anuke. ir ne jai jis ant peties verke, o man. numanau, kad tai kitai moteriai tai yra kosmaras. bet mes abu zinom, kad nebesueisim kartu gyvent. niekad nedarem nieko tokio, del ko butu galima jai realiai pavydet. as jjo nebandau susigrazinti, nenoriu. jis nenori su manim gyvent. bet bendravimas yra. po konfliktu su  ja pas mane ateidavo. tik kad jin kvaisa seke ji, snipinejo ir niekaip negalejo patiketi, kad nei as, nei jis neketinam net sueit vel. ir uosvius kiek terorizavo, kad nebendrautu su mano vaiku. tai tik jos vieta parodyta buvo, niekas nesiteike jos pageidavimu pildyt. taip, as esu jo seimos dalis ir kitaip nebus. o kad jin neistvere savo pacios itarinejimu, jau jos bedos. butu buvusi irgi priimta normaliai, jei pretenziju nebut reiskusi pasisavint ta zmogu.

Cia taip pasiputeliskai parasyta, kokia as sauni, o ana kokia durnele biggrin.gif Bet matyt nebuvo viens kitam skirti...
Tikie postai tik irodo kokia arsi moteriska konkurencija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 29, 13:46)
nesinori tokiam pavyzdžiui pasitelkti vaizduotę.  blush2.gif

Tai va ir prigavau jus. Nesinori. Aišku, kad nesinori, kad kažkas jūsų ar mano vyrui kažką rašinėtų, ko jūs ar aš nežinome, jis nesako... Ir čia jau nėra asmeninė erdvė. Čia jau yra poros vidaus pažeidimas... To iš viso neturi būti. Antra pusė turi tiksliai žinoti apie ką rašoma: liga, darbas, vaikai ar dar kas. Ir jokio išviešinimo nebus, jei antra pusė nepažįsta to žmogaus. Kad ir pasakys kada kam, kad kažkoki vyro vaikystės draugė serga vėžiu, tai kas nuo to nutiks? Neįvardys gi gal pavardės ir asmens kodo. Mes visi apie vieni kitus šnekame.
Beje, tai galioja tik prešingai lyčiai. Vyras savo draugui gali patarinėti kiek tik nori apie mašinas, ligas, kaip jam elgtis su moterim. Lyčių skirtumai ir yra lyčių skirtumai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 29 rugsėjo 2013 - 13:04
QUOTE(wixxxx @ 2013 09 29, 12:58)
Cia taip pasiputeliskai parasyta, kokia as sauni, o ana kokia durnele biggrin.gif Bet matyt nebuvo viens kitam skirti...
Tikie postai tik irodo kokia arsi moteriska konkurencija smile.gif

kur rasiau kad as sauni biggrin.gif as vepla kaip turi but biggrin.gif jin uz mane vyresne ir daugiau patyrus, galvoju jei jau taip, tai kodel darkytis? turi moket su vyrais apsieit biggrin.gif nu kad jis jos bijojo, tai ne as kalta, ka galejau padaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 09 29, 13:04)
kur rasiau kad as sauni biggrin.gif as vepla kaip turi but biggrin.gif jin uz mane vyresne ir daugiau patyrus, galvoju jei jau taip, tai kodel darkytis? turi moket su vyrais apsieit biggrin.gif nu  kad jis jos bijojo, tai ne as kalta, ka galejau padaryt biggrin.gif

Bet nesakyk, kuriozas, pragerinet, pralosinet pinigu tai nebijo, o namo eit pas savo moteri oi kaip baisu, cirkynykas biggrin.gif
Atsakyti