QUOTE(wixxxx @ 2013 09 29, 10:58)
Tikie postai tik irodo kokia arsi moteriska konkurencija
jezau marija, jezau marija....tu wixxx , vyro nuskriausta, kitaip ir nepakomentuosi.
seku laukines gulbes ir Vicious Vici pokalbi, graudu darosi. labai pritariu Gulbes mintims.
VV, nu negi tikrai manai, kad vyras ir moters tik seksavimui sutverti? vat mes su ex taip ir bendraujam. man keista kad mastai taip banaliai: tai ko tada skyretes? del daug ko. kad ir tas faktas. man jis dabar totalus brolis, net mintis nupurto su juo prisiliest, bet...dieve sventas, ar tai viena bendravimo forma? ar suaugeliai tik fakinimuisi sutverti? galeciau ji istraukt jei jis pelkej butu, ir siaip su juo visad faina kalbetis, be to esam bendroj misijinej socialinej veikloj. padeda seniems zmonems, isvaziuojam kartu i pensionatus, bendri draugai, nes bendrauta desimt metu. buna taip, kad isvis savaitemis nesusitinkam, bet vat atvede vaika, laisvas klausu? laisvAS. tai isgeriam kavos. papliurpiam apie gyvenima, issukius, ir tiek ziniu. miela, gera, kaip senas pazistamas. bet ne vyras. suprantu, yra tas tradicinis modelis - jei jau skyrybos tai nafik, ir ate. bet yra sky-ry-bos (kaip rasai) su juo kaip vyru, o ne su zmogumi. ir su ex ir su vaiku einam kartu svest kur nors, ar picu. ir ka? tai neitakoja visiskai nei mano, nei jo asmeninio gyvenimo. tai tebuna pora val ta diena (pvz, picerija), o jei kavos gerimas- tai pusvalandis, 20min.
tu vel rasai: kam gyventi praeitimi, reik gyventi dabartimi. tai as ir negyvenu praeitimi. praeity jis man buvo vyras. dabar yra kita santykiu plotme, tik tam tikra laika susitinka, kazka grazaus nuveikiam, ar siaip papliurpiam. ne visoms poroms tai iseina, ne visom tai ir reikia. jis - mano dabartyje, svarbus kaip zmogus, vaiko tevas, bet jis man absoliuciai ne simpatija, ne vyras, turiu del ko eiti is proto
utopija, gal kitam nesuvokiama, bet man nusispjaut, o dar pasakysiu kitaip: zmones isvis bendraut nemoka, nemoka. arba jei bendrauji, tai butinai turi ta kava dulkinimusi pasibaigt, arba isvis siuntinejimai ir nekentimai - ot tai gyvenimas. bet zinoma, jokiu verkimu ant peties ir skundu as nepakeliu, savo problemu su dabartiniu as savo exui taip pat neatverineju

tai sventa. mes bendraujam kaip zmones, turim bendra veikla, kaip sakiau.
suprantu uztatai raudona saule ir jos ex, tik sakau - esu pries skundus, virkavimus, bet tikrai labai labai suprantu, jog santykiai gali kisti, zmogus nera vien vyras. ziurekit kiek sm temu - dingo meile vyrui. dingo. bet jis siaip geras kaip zmogus. myli vaikus. tai, kam toki kedemis dauzyti, nes tik taip irodysiu savo istikimybe naujajam? paziurekit i madona, ritchie... ir kaledas kartu pasvencia su vaikais (turedami mylimuosius tuo paciu). jei nori - viskas imanoma.
ir dar. mes su ex kazkaip specialiai net nesiekem santykiu islaikyti. cia ne koks tikslas. po skyrybu - ugnys ir zaibai buvo, siuntinejimai, dabar viskas nusedo, nuslugo, ambicijos...isvis ziurim i viska kitaip, o atradom tai, kas ir buvo iki tol. nebuvom, vadinasi, viens kitam tik fakinimosi masinos, nera skaudu bendrauti, nes ne viena puse nebuvo toji "nuskriaustoji", skyremes abu savo noru, todel nera ko ir nebendrauti. tiesiog naturaliai bendraujasi, naturaliai kazka kartu smagu nuveikti, poziuris i dauglei dalyku - tas pats. bet tai nereiskia kad mes soksim i viena lova, aistros isvis nebera...ir net atgrasu pagalvojus. taciau miela, silta, gera. ir pamanyk, butinai cia seksas turi maisytis...