Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrinate vyro žinutes telefone, fcb, skype

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 06, 14:11)
Nu bet palaukite. Vaikus galima tikrinti ir reikia sakote, o vyru tikėti aklai? O kas jis yra? Atskira, privati būtybė? Ar ne nuo jo tie vaikai, ar ne su juo bendri džiaugsmai ir vargai, ne su juo planuojama sulaukti žilos senatvės? Pfff, imti man dabar ir gėdytis paimti MB telefoną ar piniginę pažiūrėt? Kame čia gėda ar nepagarba? Ne svetimas gi. Kaip sakoma net į triusikus lendam, o čia tik piniginė ar telefonas ax.gif

Tai jau i triusikus 100 kartu protingiau ir geriau, bent jau santykiams, butu lyst.

QUOTE(Lilė_supynėse @ 2013 12 06, 14:46)
Jeigu vyras jūsų dar vienas vaikas, tai tada kodėl gi nepadėjus to lygybės ženklo tarp jo ir vaikų. Mano vyras - mano partneris, draugas, užtarėjas ir t.t. ir landžioti po jo daiktus tik tam, kad patikrinti, ką patikrinti? Kad boba kokia rašo? Tai tada tą sakinį apie vyrą kaip partnerį galime braukti lauk, nes čia tik kažkokia pašaipa iš santykių.

Plius kai kuris vairuoja, ar yra duše, ar šiaip užsiėmęs ir gauna žinutę ar laišką, vienas kito prašome patikrinti, dalinamės ir piniginėmis ir banko kortelėmis ir lįsti ten tik kažko tikrinti dabar man būtų juokinga.

Bet kaip anksčiau esu rašiusi, santykių pradžioje, kai nepasitikėjau savimi taip dariau, kol manęs jis labai protingai nesugėdino. Kai užaugau kaip asmenybė ir pradėjau savimi pasitikėti, dingo ir šitos baimės.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 06, 15:14)
Bet ar suprantate, kad tokiu atveju, kai draugas, partneris, užtarėjas ir pan., tai ir nėra tikrinimas ir daiktų slėpti nereikia. Tuomet vyras ir nebėga su telefonu į vonią arba nesikalba su ex facebookais, kurie su slaptažodžiais, o tai daro normaliai, viešai telefonu, nestumdamas nuo savęs dabartinės moters ar nekimšdamas jai ausų, kad toji negirdėtų. Arba apskritai nebūna jokių ex, nes žmonės susieina jauni ir gyvena kartu iki senatvės.

Taip, mes viską suprantame smile.gif. Bet juk jūsų dabartinis draugas nieko panašaus nedaro, ar ne? Jis nemiega su telefonu, nesėdi su juo tualete? Bet jis vis tiek nėra vertas jokio pasitikėjimo, nes juk vis tiek užsukate paskaitinėti jo žinutes, susirašinėjimus ir jums tai atrodo normalu, jums smalsu. Apie tai čia ir kalbama: gal ir man norėtųsi įsitikinimo, kai jausčiau, kad kažkas pasikeitė. Kitu atveju man normalus noras turėti savo asmeninę erdvę. Aš nenorėčiau, kad mano vaikinas kuistųsi po mano žinutes. Aš esu visiška vienmylė, turint draugą man bendravimo su kitais vyrais nereikia. Man iš tiesų moterys yra geresnės draugės, ir tiek. Slėpti kažko tikrai neturiu, bet tai nereiškia, kad po mano žinutes galima kuistis. Aš ir mano vaikinas nesame vienas asmuo, mes dvi skirtingos asmenybės. Ir su tam tikrais žmonėmis mes bendraujame be jokių priežiūrų, savom temom. Esu tikra, kad bet kokį smalsumą ar priežiūrą galima apeiti - yra darbas, darbo pertraukos, galimi atskiri paštai, kitos SIM kortelės. Galimybių apgauti yra n, tad ta priežiūra yra iš tiesų juoko verta, nes nuo nieko ji neapsaugo.

Gerai, kad toks priežiūros modelis jums tinka abiems. Mane asmeniškai tai dusintų. Ir jūs tikrai net nesuprasite kodėl smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malvinija @ 2013 12 06, 20:52)
Taip, mes viską suprantame smile.gif. Bet juk jūsų dabartinis draugas nieko panašaus nedaro, ar ne? Jis nemiega su telefonu, nesėdi su juo tualete? Bet jis vis tiek nėra vertas jokio pasitikėjimo, nes juk vis tiek užsukate paskaitinėti jo žinutes, susirašinėjimus ir jums tai atrodo normalu, jums smalsu. Apie tai čia ir kalbama: gal ir man norėtųsi įsitikinimo, kai jausčiau, kad kažkas pasikeitė. Kitu atveju man normalus noras turėti savo asmeninę erdvę. Aš nenorėčiau, kad mano vaikinas kuistųsi po mano žinutes. Aš esu visiška vienmylė, turint draugą man bendravimo su kitais vyrais nereikia. Man iš tiesų moterys yra geresnės draugės, ir tiek. Slėpti kažko tikrai neturiu, bet tai nereiškia, kad po mano žinutes galima kuistis. Aš ir mano vaikinas nesame vienas asmuo, mes dvi skirtingos asmenybės. Ir su tam tikrais žmonėmis mes bendraujame be jokių priežiūrų, savom temom. Esu tikra, kad bet kokį smalsumą ar priežiūrą galima apeiti - yra darbas, darbo pertraukos, galimi atskiri paštai, kitos SIM kortelės. Galimybių apgauti yra n, tad ta priežiūra yra iš tiesų juoko verta, nes nuo nieko ji neapsaugo.

Gerai, kad toks priežiūros modelis jums tinka abiems. Mane asmeniškai tai dusintų. Ir jūs tikrai net nesuprasite kodėl smile.gif

Bet tai palaukite, sakote, kad jei kažką pajustumėte, tai norėtumėte įsitikinti. O kam? Tai juk kito žmogaus privati erdvė anot jūsų, kodėl nelaukiate kol jis pats pasakys, kad jus meta, rado geresnę ar pan.?
Tai vadinasi pagal jus, kai jau negerai, tai tada galima pasižiūrėti, jau vyras tampa tik jūsų, nebeturi privačios erdvės, nes turite žinoti ar neapgaudinėja? o kai viskas gerai absoliučiai nereikia/negalima lysti g.gif Bet kai gerai, tai ir nėra lindimas ieškant meilužės, tiesiog šiaip pasmalsavimas kartą į mestus ax.gif
Nesuprantu šios vietos, nes jei vistiek tikrinsi, jei kas, tai sueiname vistiek į tą patį tašką, kad antroji pusė nėra kažkokia atsiribojusi, pati sau ar pan. Yra šeima, tarp žmonių turi būti viskas aišku ir neturėtų būti kažkokių slaptų dalykų, kurie nemaloniai nustebintų antrą pusę kada nors. Nori laisvių - gyvenk vienas ir nereiks niekam ataskaitos duoti niekada, niekas nieko nesugalvos patikrinti, paklausti su kuo ir kaip dieną praleidai, kokias gilias ir slaptas draugų problemas sprendei ir pan. ax.gif
Atsakyti
Butu zema.
Atsakyti
Netikrinu, nors net nera ka tikrint, nei vienas neturim nei fb nei skype nei dar ko g.gif
SB pasta turiu savo telefone, bet net nesauna mintis ten lyst ir taip turiu ka veikt, po telefina irgi nesiknisu, na nebent gaves sms papraso perskaityt, nu zodziu smile.gif
Bet jei pradetu elgtis itartinai, kalbeciau, jei kalbos nepadetu, manau kad visgi patikrinciau smile.gif
Atsakyti
Pas mus su vyru viskas atvira,visi slaptazodziai, bet kazkaip nelabai norim kaisiot nosis ne i savo darza
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 06, 22:28)
Bet tai palaukite, sakote, kad jei kažką pajustumėte, tai norėtumėte įsitikinti. O kam? Tai juk kito žmogaus privati erdvė anot jūsų, kodėl nelaukiate kol jis pats pasakys, kad jus meta, rado geresnę ar pan.?

Nežinau kokia tavo patirtis santykiuose, bet manau pirmiausia reikėtų keisti šį požiūrį į juos.
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2013 12 09, 13:01)
Nežinau kokia tavo patirtis santykiuose, bet manau pirmiausia reikėtų keisti šį požiūrį į juos.

Kurioje vietoje keisti? Prašau, praveskite paskaitą. Juk jau anksčiau prašiau paaiškinimo kodėl įtartino vyro privati erdvė jau gali būti patikrinta, o kai viskas gerai su vyru, tai jau negalima paliesti jo daiktų, erdvės, nes tai gėdinga, žema ar dar kaip nors?
Taigi ne visi vyrai vienodi, ne visi gi rėkia ir klykia, jei moteris ima jo daiktą. Kiti dar ir patys duoda, pvz. savo telefoną palieka, jei jo planas geresnis skambinimui į tam tikrą vietą ar pan. Arba būna vyrai neturi kažkokių neaiškių paslapčių su draugais facebookuose ar nekonsultuoja šeimos narių intymiomis temomis per skype, kad tai būtų tabu.
Taigi, labai laukiu paskaitos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 06, 14:11)
Nu bet palaukite. Vaikus galima tikrinti ir reikia sakote, o vyru tikėti aklai? O kas jis yra? Atskira, privati būtybė? Ar ne nuo jo tie vaikai, ar ne su juo bendri džiaugsmai ir vargai, ne su juo planuojama sulaukti žilos senatvės? Pfff, imti man dabar ir gėdytis paimti MB telefoną ar piniginę pažiūrėt? Kame čia gėda ar nepagarba? Ne svetimas gi. Kaip sakoma net į triusikus lendam, o čia tik piniginė ar telefonas ax.gif

taigi vyras asmenybė, indivualybė - kaip galima drįst kažkur lįsti, pažeisti privačią erdvę? juk žmona, draugė, tai net negiminė, išvis svetimas žmogus schmoll.gif biggrin.gif

QUOTE(Lilė_supynėse @ 2013 12 06, 14:46)
Bet kaip anksčiau esu rašiusi, santykių pradžioje, kai nepasitikėjau savimi taip dariau, kol manęs jis labai protingai nesugėdino. Kai užaugau kaip asmenybė ir pradėjau savimi pasitikėti, dingo ir šitos baimės.

o kaip jis jus protingai sugėdino? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 09, 14:13)
Kurioje vietoje keisti?

Ką aš žinau, gyventi tikrinant ir laukiant (tikintis), kad jis jau tave išduos, susiras kitą, dar kažką padarys. Reikia svajoti ir tikėtis kaip auginsite anūkus drauge, o ne su kuria drauge permiegos. Nesu naivi, suprantu, kad visko gali nutikti (tiek ir iš man pusės), bet kokio tvirtumo bus santykiai paremti nuolatiniu tikėjimusi išdavystės?

Daiktų dalinimasis yra normalus dalykas, bet aš paėmus jo telefoną neturiu nei laiko, nei noro eiti per visas žinutes ir žiūrėti kas ką rašė.

QUOTE(mylimuke @ 2013 12 09, 15:13)
o kaip jis jus protingai sugėdino? biggrin.gif

Vieną dieną sako "O žinai, ten gmail'e galima patikrinti ar niekas svetimas nesinaudoja tavo paskyra, pagal ip matosi laikas kada buvo prisijungta. Jeigu netyčia paliktum universitete..." doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2013 12 09, 13:01)

kaip idomiai isvartet biggrin.gif
jeigu pakviptu, kad vyras su kazkuo bendrauja, susitinka, tai list i jo privacia erdve jau butu galima..na pagal jus..tai ir buvo uzduotas klausimas, kodel? ar negeriau laukt, kol jis pats prisipazins, kad su kazkuo bendrauja, susitikineja...
ir vistiek nesuprantu, kaip is tokio klausimo imanoma isvaryt apie bloga patirti su vyrais doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2013 12 09, 14:32)
Ką aš žinau, gyventi tikrinant ir laukiant (tikintis), kad jis jau tave išduos, susiras kitą, dar kažką padarys. Reikia svajoti ir tikėtis kaip auginsite anūkus drauge, o ne su kuria drauge permiegos. Nesu naivi, suprantu, kad visko gali nutikti (tiek ir iš man pusės),  bet kokio tvirtumo bus santykiai paremti nuolatiniu tikėjimusi išdavystės?

Daiktų dalinimasis yra normalus dalykas, bet aš paėmus jo telefoną neturiu nei laiko, nei noro eiti per visas žinutes ir žiūrėti kas ką rašė.
Vieną dieną sako "O žinai, ten gmail'e galima patikrinti ar niekas svetimas nesinaudoja tavo paskyra, pagal ip matosi laikas kada buvo prisijungta. Jeigu netyčia paliktum universitete..."  doh.gif

O tai paėmus pavartyti rankose vyro telefoną būtinai reikia meilužės ieškoti ar laukti kažko blogo? Juk galima, pvz. pažiūrėti šiaip ką jis laiko svarbiausiuose kontaktuose, ar daug smsuoja su kuo. Bet nebūtinai tas kažkas meilužė. Gal pavyzdžiui perdaug lenda į brolio gyvenimą? Aišku, gali neišlaikyti sms, bet tai kartais ir įdomu tą patikrinti, ypač, jei nesimatoma dieną iš dienos, valanda iš valandos.

Beje, žinau atvejį, kai visgi per tą jūsų nemylimą tikrinimą vyras taip ir pagavo nerimtą žmoną. Nežinau ar ji su kuo permiegojo, gal ir ne, bet jis mokėdavo už ją sąskaitas ir vis būdavo po 200 lt paskutiniu metu. tai ką jam daryti? Netikrinti? Tikrino, išsiskyrė iš karto, kai rado ne vieną berno numerį. O juk pati žmona gali dievagotis, kad su draugėm plepa, labai jau baisios problemos pas drauges ir pan., reikia tiek daug patarti.
O dabar paimkim atvirkštinį pavyzdį. Jei vyras pats moka už telefoną ir dar jį slepia, tai kaip moteriai susižinoti kas ten pas jį per privačios erdvės? Normalu tas slėpimas ir nerodymas?

Arba dar neieškant meilužių, bet negi tiesiog šiaip negalima palinkti ant peties ir parymoti, jei jis kažką rašo facebooke, na ir žvilgtelėti?
Tai kaip su tokiu žmogumi, kuris nieko nerodo, neleidžia, rėkauja, kad visos erdvės privačios, laukti tų anūkų ir senatvės?
Atsakyti