Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrinate vyro žinutes telefone, fcb, skype

QUOTE(Diamond Fėja @ 2013 09 30, 12:35)
Beje, į temą - man kaip tik atrodo, kad kuo žmogus kaltesnis, tuo garsiau rėkia ir putojasi, kad jį, tokį nekaltutį ir pūkuotą, persekioja cool.gif

Tai aišku. Jei aš švari ir pūkuota bei tik savo vyrą myliu, tai ar aš rėksiu, kad mano telefoną paimė? Jėzuli, gal žmogui jo telefone valandos nusimušė, nori pagal mano nusistatyti? Kai esi nekaltas, tu net nematai, kad kažkas tavo daiktą paima. Pats jį paduodi. Pats parodai kokią foto draugės socialiniame tinkle, kaip ji šukuoseną pakeitė ar pan., nes paprasčiausiai tu nuo jo neturi ką slėpti. O visokių didelių paslapčių ar dūsavimų ir nedera rašyti raštu. Pavojinga šiaip jau. Tam gyvai riekia sakyti, jei jau būtina išsakyti tai kokiam nors draugui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond Fėja @ 2013 09 30, 11:35)
MB taip skundžiasi, kai per daug pakontroliuoju bigsmile.gif  Bet nelengva, oi nelengva man tą kovingumo ugnį savyje užgesinti blush2.gif  [B]O kad kvėpuoti abiem būtų lengviau, neslapstom jokių FB ar gmail'u, dažniausiai paliekami atidaryti[/B], po telefoną irgi nesiknisu, gyvenime turiu malonesnės veiklos. Išimtis - nebent mano raganiškas vidinis balsas klykte klyktų, kad reikia pašnipinėti unsure.gif Beje, į temą - man kaip tik atrodo, kad kuo žmogus kaltesnis, tuo garsiau rėkia ir putojasi, kad jį, tokį nekaltutį ir pūkuotą, persekioja cool.gif

Ir čia kvėpuot lengviau? Man vien paskaičius tuoj dusulio priepuolis prasidės hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2013 09 30, 12:55)
Ir čia kvėpuot lengviau? Man vien paskaičius tuoj dusulio priepuolis prasidės  hihihi.gif

Ką tokio slapto ten galima rašyti? biggrin.gif Kaip tuomet išgyveno mūsų vyresni tėvai, kai nebuvo tų visokių tinklų ir jų jaunystėje dar net telefonų nebuvo?
Kažkokias slaptas fantazijas? nu tai paskaitytų vyras ir išpildytų gal, nereiktų kankintis ir į žvaigždes kažkam rašinėti lotuliukas.gif Ar čia mada dabar turėti neva paslaptis, susieiti į porą, prašyti ištikimybės, norėti visko ir varge, ir ligoje, kad nepamestų, bet tuo pačiu gyventi: čia mano, nelįsk, nedrįsk, tai slapta, ne tavo nosiai doh.gif
Išaiškinkite, nesiriša man biggrin.gif
Atsakyti
Manau, cia nuo auklejimo priklauso. Jei, vaikysteje/paauglysteje vaiku nebuvo pasitikima, tikrinima, tai jis ir uzauges nemano, kad tai yra blogai.
Nelendu i vyro kompa, i pinigine, telefona. Neiskraustau kiseniu pries skalbima. Ir, jei isskalbiu su pinigais ar dar kuo, tai ne mano kalte. Turejo pats tuo pasirupinti. Nedaleisciau jei vyras lystu i mano privacia erdve. Taip, mes esam vyras ir zmona, bet ne vienas individas. Kiekvienas is musu turim teise i privatuma. Tikrinimais ir itarinejimais nesulaikysi nei vieno, jei jis/ji pats to nores. O, is baimes nenoreciau, kad vyras su manim gyventu. Toki vyra su laiku pati nustociau gerbti.
P.s. Buvo neseniai pas mus toks atvejis. Grizinejom is parduotuves. Vyro paprasiau, kad mane isleistu is masinos su kalyte pasivaikscioti. Kai grizau namo vyras sako: Nebuvau pasiemes namu rakto, ilindau i tavo rankinuka. Nieko neatsakiau. Na, reikejo zmogui i namus ieiti. Bet,dabar atsargini rakta esu padejus masinoj. Mano rankinukas, yra tik mano ir nesvarbu, kad ten nieko itartino nera. biggrin.gif
Atsakyti

kas dėl pašto, telefono tai dar suprantu, bet dėl rakto rankinuke blink.gif g.gif
Atsakyti
Pavyzdys su bobute furija parodo šiuolaikinės visuomenės susvetimėjimą - pasėkmės mašinų bagažinėse deginamos merginos , kurios negali prisišaukti pagalbos.
Atsakyti
mano tai nuomone tokia, kad jei neturi ko slept, tai ir neuzsiputosi be proto, kad kazka patikrino antra puse. na gal pyktelesi, pasakysi, kad nepatinka toks elgesys. bet siuo atveju vyrukas jau kaip reikiant persude. nesisneka, vienas baliavot iseina, kone skyrybom grasina blink.gif
nenustebsiu, kad turi ka jis slept. gal ne su exe, o su kokia kita flirtais uzsiima, bet autore tiesiog ne toj vietoj ieskojo biggrin.gif
uz tai taip ir susinervino vyrukas, pagalvojo, kad reikia pagasdint moteriske profilaktiskai, kad nelandziotu dar kur nors ir nesurastu tikro kompromato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 30, 14:23)
kas dėl pašto, telefono tai dar suprantu, bet dėl rakto rankinuke blink.gif  g.gif

Tai as jam nieko ir nesakiau. Paprasciausiai man tas nepatiko, ir atsargini rakta padejau masinoj. Nes, rankinuke tikrai gali buti tai, ko neturi joks kitas zmogus pamatyti. Net, jei tas kitas zmogus ir bus tavo vyras. biggrin.gif

Atsakyti

na ir ką ten tokio reiktų nešiotis, kad net nuo vyro reiktų slėpt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pasėdėjus vien šioje temoje, toks skyrybų ir draskymųsi porose skaičius nebestebina smile.gif
Reikia susirasti tokį žmogų, nuo kurio nieko nereiks slėpti, praktiškai kaip nuo mamos ir tu vistiek jam būsi labai įdomi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond Fėja @ 2013 09 30, 11:35)
neslapstom jokių FB ar gmail'u, dažniausiai paliekami atidaryti, po telefoną irgi nesiknisu, gyvenime turiu malonesnės veiklos. Beje, į temą - man kaip tik atrodo, kad kuo žmogus kaltesnis, tuo garsiau rėkia ir putojasi, kad jį, tokį nekaltutį ir pūkuotą, persekioja cool.gif

drinks_cheers.gif
Aš net nesuprasčiau, kad mane "šnipinėja", nes viskas ir taip lengvai prieinama. Fb, gmailas, pastoviai pajungti tai vieno tai kito.
Telefonai irgi ne kažkokios šventos karvės ir ne paslapčių skrynios, tai tik daiktas skirtas naudojimui. Reikia - imi ir naudojiesi.
Aišku, kai sekamas kiekvienas žodis, tai jau problema, bet kai negalima prie "svetimo" daikto prisiliesti tai jau irgi ne ką geriau.

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 30, 11:39)
O visokių didelių paslapčių ar dūsavimų ir nedera rašyti raštu. Pavojinga šiaip jau. Tam gyvai riekia sakyti, jei jau būtina išsakyti tai kokiam nors draugui g.gif

Būtent.

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 30, 12:09)
Ar čia mada dabar turėti neva paslaptis, susieiti į porą, prašyti ištikimybės, norėti visko ir varge, ir ligoje, kad nepamestų, bet tuo pačiu gyventi: čia mano, nelįsk, nedrįsk, tai slapta, ne tavo nosiai doh.gif
Išaiškinkite, nesiriša man biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Aš tai nesuprantu, negi brandžios moterys visokius padūsavimus rašo fb ar skype žinutėse?
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 30, 14:59)
na ir ką ten tokio reiktų nešiotis, kad net nuo vyro reiktų slėpt g.gif  biggrin.gif

tamponus arba teigiamą nėštumo testą , kai norisi padaryti staigmeną. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 30 rugsėjo 2013 - 13:08