Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrinate vyro žinutes telefone, fcb, skype

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 30, 08:06)
Durna ir negerbiama esi tuomet, kai tave mulkina tau už akių. ax.gif

bet juk tai masto dauguma, stereotipai, 20meciu mastymas. niekas negali kito sutersti, apkvailinti,iskaudinti, tu gali tik pats save sutersti, iskaudinti.

dabar viska apsukai taip, kad issidirbinetojas lieka pagarboj, o zmona - nepagarboj. jis savo veiksmais save ir sutersia, nepagalvoji. ? kazkaip reikia ziureti giliau, filososfiskai, ir ramybes atsiras. neliks tu taktiku, snipinejimu. noresi - pati paklausi, gi nebus taip kad dar 10m gyvensi su vyru, kuris taip elgiasi, nebent pati to noretum. viskas pasimato po truputi. ka reiskia situacijos koregavimas beje? tai tik vienas dalykas, skyrybos. nu bet jos jau pradeda vykti jau snipinejimo stadijoj, tuomet suprasciau. moteris aiskiai zino, kad snipinedama , po to jau skirsis. buvo ne viena tokia panasi tema, beje.
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 30, 08:30)

Gera netikrinti to, kurio nereikia tikrinti

bet supranti - sita tavo fraze - ne isganymas, o kaip tik isardymas. as, jei jau imciausi tikrinti, zinociau, kad su tokiu vyru nebegyvensiu. taip laikas nuo laiko, apsikeitus telefonais, tikrinti jo sms,? net nupurto..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 30 rugsėjo 2013 - 10:34
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 30, 12:30)
Kas liečia mane, pas mane net nėra tokių situacijų, bet temą gi ne aš užvedžiau. Aš atsakinėjau temos autorei, kad jos situacijoje mano manymu gerai, kad ji paskaitė, o jei jos diedas taip reagavo, tai jos vietoje dideles išvadas apie jį pasidaryčiau. Tai ne aš jo atsiprašinėčiau galiausiai... ax.gif
Gera netikrinti to, kurio nereikia tikrinti ir tu tiesiog tai žinai pagal savo situaciją, bet ne visoms tokie geri atitenka ax.gif

Žinai , man pofik ką apie mane rašo ir ką apie mane galvoja. smile.gif Jei dar ateity turėsiu problemų ar neatsakytų klausimų , ir vėl juos rašysiu , bent tam , kad kad pati susigalvočiau kaip jas išspręsti kelis kartus skaitant savo pasisakymus . Kitų dalyvių patarimų čia neprašau . tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 30 rugsėjo 2013 - 10:37
QUOTE(given444 @ 2013 09 30, 11:29)
VV,  blink.gif  blink.gif  blink.gif tu cia rimtai? o nebandei nebegti nuo saves, uzsiimti gilesniu saves patyrinejimu, pamatysi, atrasi idomiu dalyku ir tikruju motyvu, kurie slypi uz sitos tavo frazes "tiesiog, siaip, is smalsumo". tiesiog siaip - nebuna, smalsumas - tokia savybe....tam tikra savybe...

Jezus kaip tu reaguoji ax.gif Jautri tema tau matyt unsure.gif
Gerai, pažiūrėkim į tai iš dar kitos pusės. O kaip kelio užkirtimas, prevencija? Juk būna taip, kad nebūtinai vyras tą planuoja, kad jau žmona bloga ir jau nori būtinai rasti kažkokią sugulti. Bet taip tiesiog pabendrauja, pasmalsauja, užkimba, subėga kavytės per darbinę pertrauką tarkime su kita. Ir taip palengva palengva iki lovos kada... Ar negeriau, kai vidury to etapo žmona sužino apie susirašinėjimą ir užkerta tam kelią? Pasitikslina ko vyrui trūksta, paplanuoja daugiau laiko kur kartu, ir t.t.
Ar geriau nedaryti nieko, nežinoti nieko, galvoti, kad esi pati tobuliausia ir tavo vyras tobuliausias, o jei kas, tai jis būtinai pasakys pats ko jam trūksta, papildysime ir nugyvensime 100 metų?
Čia ta protinga ir gera moteris? Ar ne tokios dažniausiai ir skiriasi bei gydosi po to depresijas, nes galiausiai susimauna? g.gif
Atsakyti
nu tai vat. skirtumai tokie. as tiesiog nenoriu daryti kitam to, ko nenoreciau kad darytu man. o tu lyg ir noretum kad po tavo pokalbius raustusi tas, su kuriuo gyveni smile.gif o pvz mano ex nauja pana susirades, jis nori su ja susiklijuot. mes buvom du labai skirtingi zmones su skirtingais poreikiais. jam sunku buvo su mano asmenines erdves poreikiu, man kosmaras tai susiklijavimas. manau, svarbiausia rasti toki zmogu, kuris tavo vertybes ir tavo poreikius daugmaz atitinka. perauklet vyra ir permodeliuot, kad tau tiktu - nieko gero, tai neveikia niekada, arba suveikia labai trumpam. o jei turi vyra salia saves ir sutampanti poziuri - tada tik sugriaut viska gali itarinejimais. manau itarinejimai yra zingsnis link skyrybu. ir ne del to, kad jis nieksas ar jin kvailele. tiesiog tikrai nesutampa poziuriai.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 30, 12:36)
Jezus kaip tu reaguoji ax.gif Jautri tema tau matyt unsure.gif
Gerai, pažiūrėkim į tai iš dar kitos pusės. O kaip kelio užkirtimas, prevencija? Juk būna taip, kad nebūtinai vyras tą planuoja, kad jau žmona bloga ir jau nori būtinai rasti kažkokią sugulti. Bet taip tiesiog pabendrauja, pasmalsauja, užkimba, subėga kavytės per darbinę pertrauką tarkime su kita. Ir taip palengva palengva iki lovos kada... Ar negeriau, kai vidury to etapo žmona sužino apie susirašinėjimą ir užkerta tam kelią? Pasitikslina ko vyrui trūksta, paplanuoja daugiau laiko kur kartu, ir t.t.
Ar geriau nedaryti nieko, nežinoti nieko, galvoti, kad esi pati tobuliausia ir tavo vyras tobuliausias, o jei kas, tai jis būtinai pasakys pats ko jam trūksta, papildysime ir nugyvensime 100 metų?
Čia ta protinga ir gera moteris? Ar ne tokios dažniausiai ir skiriasi bei gydosi po to depresijas, nes galiausiai susimauna? g.gif

Jei vyras tave šnipinėtų ir skaitytų tavo susirašinėjimus su draugais?Patiktų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 30 rugsėjo 2013 - 10:40
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 30, 10:36)
žmona sužino apie susirašinėjimą ir užkerta tam kelią? Pasitikslina ko vyrui trūksta, paplanuoja daugiau laiko kur kartu, ir t.t.

vaje. lyg vyras butu vaiko vaidmeny. suaugusiam samoningam zmogui uzdraust kazka? Jezau.
Atsakyti
Dėl vyro neva per audringos reakcijos. Mano reakcija, manau, būtų buvusi panaši. Tuo atveju, jei neturėčiau ko slėpt. Jei turėčiau, toks didelis pyktis dėl lindimo į asmeninę erdvę nekiltų. Bet nebūtinai visiems taip, aišku.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 09 30, 11:41)
vaje. lyg vyras butu vaiko vaidmeny. suaugusiam samoningam zmogui uzdraust kazka? Jezau.

Kaip pažiūrėsi... O man atrodo naivu, kai susieina du jauni žmonės, įsimyli vienas kitą ir susvaigsta ant tiek, kad tai vienas vienintelis, tai man man man skirtas nuo dievo ar žvaigždžių, daugiau nieko žemėje nėra ir t.t. wub.gif Tokia euforija nesitęsia 100 metų. Atsiranda ir rutina, trintis, pykčiai ir t.t. Ir tuomet lieka du keliai. Bręsti kartu, laikytis vienas kito, spręsti visas problemas, ieškoti pozityvų, kompromisų ir t.t. Taip pat prie to sueina tai, kad tuomet negalima arti prie šeimos, prie savęs prisileisti kitų, priešingos lyties žmonių, kurie gali pasinaudoti silpnumo akimirkomis ir pan.
Be abejo, tokiems santykiams turi sutikti abu ir jų laikytis. Tada ir nebus niekada temų: gelbėkit, vyras turi ex, turi didelę draugę, jai atsiveria ir t.t. ir pan.
Vienas pavyzdys iš senukų santuokos smile.gif Vienas vyras paveždavo vieną moterį mašina, nes toji neturėjo mašinos, sunku jai buvo ir t.t. Ji neturėjo minčių sugulti su tuo vyru. Bet kaip tą žinoti žmonai, kuri dar ir dešimtmečiu vyresnė... gal net ir ne tokia graži kaip ana. Žinoma, gali buvome pasitikėti vyru, nedaryti nieko, tegu sau vežioja, juk suaugęs, nepridabosi... O jei ta moteris pagalvotų: bliamba, fainas vyras, su mašina, darbštus, boba sena, reikia man tokio g.gif paviliosiu
flirt.gif Ir jei tas vyras užkibtų? g.gif Bam, nėr šeimos. Taigi, ta žmona gera žiežula, "išvanojo" diedą ką tu kažkokias vežioji, nedrįsk. Diedas pamąstė, susigėdo, nu gal rimtai, kaip čia atrodo, vedęs vyras. (Ar panašiai, nes gi nežinau ką jis tiksliai pamąstė biggrin.gif ) ir ką? Šiai dienai jiems abiems apie 75 metus, vis dar kartu, vienas kito laikosi, laimingi atrodo.
Kaip jums situacija? Verta saugoti savo surastą žmogų ar palikti likimui, kad kažkokios kitos galėtų jį pasisaugoti sau? biggrin.gif Čia šiaip, pamąstymui parašiau, kontraataką jūsų argumentams mirksiukas.gif
Atsakyti
nu matai, rizika visada yra. bet kuriuo atveju yra galimybe kad kazkas susiras dusavimu objekta. juk taip gali bet kam atsitikt. ir taip, pritariu del savo zmogaus saugojimo. bet jo nereikia kaip vaiko saugoti. jis turi galva ant peciu neprastesne (reik tiketis) ir yra pats atsakingas uz savo poelgius. nenoreciau dirbti prievaizdu, kuris viska sureguliuoja pagal savo nora. kitas zmogus yra kitas, tai atskira butybe, ta reik gerbt. bet jei po mano asmeninius dalykus raustusi - nu tada taip, tada jau imciau galvot ar tikrai cia tas zmogus su kuriuo noriu kasdienybej gyvent. tiesiai link skyrybu.

tiesiog as nemanau, kad vyras galva, o moteris kaklas. tai du savarankiski zmones, einantys tuo paciu keliu.

as dabar turiu drauga gerai jaunesni. aha, gali but visko. bet del to nesizeminsiu ji tikrindama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudona Saule: 30 rugsėjo 2013 - 11:06
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 30, 10:58)

Vienas pavyzdys iš senukų santuokos smile.gif Vienas vyras paveždavo vieną moterį mašina, nes toji neturėjo mašinos, sunku jai buvo ir t.t. Ji neturėjo minčių sugulti su tuo vyru. Bet kaip tą žinoti žmonai, kuri dar ir dešimtmečiu vyresnė... gal net ir ne tokia graži kaip ana. Žinoma, gali buvome pasitikėti vyru, nedaryti nieko, tegu sau vežioja, juk suaugęs, nepridabosi... O jei ta moteris pagalvotų: bliamba, fainas vyras, su mašina, darbštus, boba sena, reikia man tokio g.gif paviliosiu
flirt.gif Ir jei tas vyras užkibtų? g.gif Bam, nėr šeimos. Taigi, ta žmona gera žiežula, "išvanojo" diedą ką tu kažkokias vežioji, nedrįsk. Diedas pamąstė, susigėdo, nu gal rimtai, kaip čia atrodo, vedęs vyras. (Ar panašiai, nes gi nežinau ką jis tiksliai pamąstė biggrin.gif ) ir ką? Šiai dienai jiems abiems apie 75 metus, vis dar kartu, vienas kito laikosi, laimingi atrodo.
Kaip jums situacija? Verta saugoti savo surastą žmogų ar palikti likimui, kad kažkokios kitos galėtų jį pasisaugoti sau? biggrin.gif Čia šiaip, pamąstymui parašiau, kontraataką jūsų argumentams mirksiukas.gif

O tas diedas galėjo vietoj to pamąstyt - "fek, kokia furija ta mano babulka. Jau tuoj ir kvėpuot savarankiškai nebegalėsiu. Eisiu pasiguost anai dėl tokios neteisybės, ta gal bent galvą paglostys". O jei susidėliojo jiem gyvenimas taip, kaip dabar yra, gal 100 metų ir taip nebūtų kilę diedui pašalinių minčių tą kitą babulią vežiojant. Bet, aišku, žmonai ramiau dabar. Dar ir savivertę pasikėlė - kokia ji kieta. Ir kitoms pataria diedus taip saugot. Iš patirties didis.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2013 09 30, 12:25)
O tas diedas galėjo vietoj to pamąstyt - "fek, kokia furija ta mano babulka. Jau tuoj ir kvėpuot savarankiškai nebegalėsiu. Eisiu pasiguost anai dėl tokios neteisybės, ta gal bent galvą paglostys". O jei susidėliojo jiem gyvenimas taip, kaip dabar yra, gal 100 metų ir taip nebūtų kilę diedui pašalinių minčių tą kitą babulią vežiojant. Bet, aišku, žmonai ramiau dabar. Dar ir savivertę pasikėlė - kokia ji kieta. Ir kitoms pataria diedus taip saugot. Iš patirties  didis.gif

Matot, lieka neaišku ką tokio ta žmona pasakė. Čia jau jos menas ir išmonė. Neaišku ji ten furiškai ar ne g.gif
Žiūrint į juos kaip dedukus šiandien, tai jie labai panašūs tokie man net iš veidų, figūrų, pomėgiai jų abiejų panašūs. Gal jie ir yra tie visatos iš aukščiau suporuoti smile.gif Bet faktas, kad ir kaip ten būtų tos visatos numatyta, gali subjurti, jei vis vyras ar jo moteris atsidurtų tokiose situacijose, kur vis kiti sukasi, kuriuos reikia pavežti ar šiaip galvą paglostyti ir lytis dar priešinga...
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2013 09 30, 12:25)
Jau tuoj ir kvėpuot savarankiškai nebegalėsiu.

MB taip skundžiasi, kai per daug pakontroliuoju bigsmile.gif Bet nelengva, oi nelengva man tą kovingumo ugnį savyje užgesinti blush2.gif O kad kvėpuoti abiem būtų lengviau, neslapstom jokių FB ar gmail'u, dažniausiai paliekami atidaryti, po telefoną irgi nesiknisu, gyvenime turiu malonesnės veiklos. Išimtis - nebent mano raganiškas vidinis balsas klykte klyktų, kad reikia pašnipinėti unsure.gif Beje, į temą - man kaip tik atrodo, kad kuo žmogus kaltesnis, tuo garsiau rėkia ir putojasi, kad jį, tokį nekaltutį ir pūkuotą, persekioja cool.gif
Atsakyti