Na reiks bandyti.
Aha, skanus reikalas labai mėgstam mes juos
O aš sviesto gabaliukus iš vakaro visada susipjaustau ir įdedu į kamerą kad sušaltų - mano bendradarbė sakė, kad taip reikia daryti pagal visą gaminimo technologiją
O aš sviesto gabaliukus iš vakaro visada susipjaustau ir įdedu į kamerą kad sušaltų - mano bendradarbė sakė, kad taip reikia daryti pagal visą gaminimo technologiją
Kijevo kotleto negalima kepti nei grilyje nei orkaiteje,nes jie kepami tik ALIEJUJE,bet jis turi buti labai gerai ikaites.
Turiu pastabu del gaminimo...
1.sviestas turi buti sumaisytas su zalumynais ir BUTINAI susaldytas saldytuve.
2. file gabaliukai turi buti pamusti,YPATINGAI krastai...krastai turi buti ploni ploni,kad krastai geriau uzsispaustu ir taip neisbegtu sviestas.
3.svistas voliojamas i mazaja poto i didziaja file.
4. musti mesa reikia su lygiu mustuku,su dantukais NEGALIMA.
5 apvolioti reikia tik su SIJOTAIS dziuveseliais,nes nesijoti greiciau dega:)
vat tikiuosi aiskiai paaiskinau
siaip visa technologija ne is pirsto islauziau,o as mokausi kulinarija,taigi galit neabejot ka as cia parasiau....
Turiu pastabu del gaminimo...
1.sviestas turi buti sumaisytas su zalumynais ir BUTINAI susaldytas saldytuve.
2. file gabaliukai turi buti pamusti,YPATINGAI krastai...krastai turi buti ploni ploni,kad krastai geriau uzsispaustu ir taip neisbegtu sviestas.
3.svistas voliojamas i mazaja poto i didziaja file.
4. musti mesa reikia su lygiu mustuku,su dantukais NEGALIMA.
5 apvolioti reikia tik su SIJOTAIS dziuveseliais,nes nesijoti greiciau dega:)
vat tikiuosi aiskiai paaiskinau
siaip visa technologija ne is pirsto islauziau,o as mokausi kulinarija,taigi galit neabejot ka as cia parasiau....
Agniuk@s, gal žinai kaip reikia gaminti koteltus"Jurate". Esu pirkusi parduotuvej 'iki", tai labai patiko sūnui. Bandžiau daryti pati, bet neįtikau, tipo ne tokie kaip iš parduotuvės...
QUOTE(Gilelė @ 2005 11 20, 11:32)
Agniuk@s, gal žinai kaip reikia gaminti koteltus"Jurate". Esu pirkusi parduotuvej 'iki", tai labai patiko sūnui. Bandžiau daryti pati, bet neįtikau, tipo ne tokie kaip iš parduotuvės...
Taip zinau
Vistienos krutinele yra kapojama dideliu peiliu arba stambiai malama.Pridedant grietineles,prieskoniu ir druskos (prieskoniai pgl skoni).Grietineles aisku nereiktu padauginti nes poto skysta bus ir neiseis suformuot kepsnio
Is mases formuoti apvalius kepsniukus,voliojama kiausinio plakinyje ir voliojama batono siaudeliuose.
Siaudelius daryti taip : jau kietoka (pora dienu senumo batona) supjaustyti plonais siaudeliais (1.5-2cm ilgio) ir apdziovinti,arba truputi pakaitinti orkaiteje,bet nesudeginti aisku
Tikiuos supratai...Sekmes
Ačiū Agniuk@s, malogu gauti patarimų iš profesionalų...
QUOTE(Gilelė @ 2005 11 23, 13:21)
Ačiū Agniuk@s, malogu gauti patarimų iš profesionalų...
Nera uz ka beto as tikrai dar ne profesionale...Tik siemet pradejau mokytis:)
QUOTE(Mally @ 2005 11 23, 18:05)
Agniuk@s, o gal žinai kaip daroma "Astra" ?
Mase kaip ir virsuje rasyto Jurates kepsnio.
Formuojant kepsni i vidu dedame idara:
*fermentinis suris
*sviestas
*razinos
*virtas kiausinis
Pastaba:nepadauginti idaro nes poto suformuot grazaus kepsnio neiseis.
Astros forma-trikampe
Apvoliojame kaip ir Jurate-kiausinio plakinyje ir batono siaudeliuose,ir kepame
QUOTE(Shalimar @ 2005 11 24, 17:15)
Shalimar, šaunuolė Superinis puslapis..ten ne tik Kijevo kotletai yra, rekomenduoju pasižiūrėti visoms