Zodziu Kijevo kotletas turetu buti arba is blauzdeliu arba is krutineliu mesos,o is farso gaunasi KIJEVO maltinis

Priklauso nuo savo fantazios

as net nepriestarauju, galima dar orginaliau paruosti vistienos maltini, jei VISTIENOS FARSA SUVINIOTI I SUMIRKYTA IR ISMINKSTEJUSI VAFLI, BALANDELIO VINIOJIMO PRINCIPU, PAMIRKYTI PLAKINYJE IR DZIUVESELIUOSE, O POTO APKEPTI KEPTUVEJE, merginos bus nerealu

siandien pirma karta gyvenime kepiau Kijevus,pagal Giedriaus recepta (temos pradzioje),viskas gavosi
,baisiausia buvo jau susedus prie stalo (iskilmingai
) prapjauti,nes labai baiminausi,kad vidus butu iskepes ir sviestas neisbeges,ale viskas ciki,vyras suzavetas-sake dar skaniau nei "Neringos" restorane...tik bekepant vienas itruko,kazi kodel,gal susukime reikalas

ta pati galima padaryti su suriu,tik ka isbandziau
vietoj sviesto,dejau sauksteli idaro-tarkuotas suris+cesnakas+majonezas+kapotos petrazoles (panasiai kaip pikantisku salotu
),idara garziai ivynioti i vistienos file ir i miltus i kiausinio plakini ir dziuveselius,kepiau keptuveje tik reikia daryti mazesnius ir vartyti is visu sonu,na suris is kai kuriu i gala pradeda lysti lauk (bet nespeja
) gavosi

Labai skanu, bet kazkaip labai tingiu darytis

Ziuriu daugelyje receptuku pamineta nemazai prieskoniu, netgi cesnakas, vegeta. Kiek zinau, tikrasis kijevo kotletas prieskoniuojasi tik su druskyte ir pipirais, man toks pats paciausias
Tiesa,labai svarbu i vidu deti gera tikra sviesta

QUOTE(eduarda @ 2009 03 09, 14:48)
Zodziu Kijevo kotletas turetu buti arba is blauzdeliu arba is krutineliu mesos,o is farso gaunasi KIJEVO maltinis 

jei i farsa idesit sviestuko su suriu, tai jau garsusis astros kotletas

as kijevus darau dazniausiai ir pamaltos mesytes,nukaulinu ir su blenderiu biski pramalu.dada darau kijevus ir pora kartu apvolioju kiausiny ir dziuveseliose.oi vidu dedu sveista su preiskoniu jau perku toki.nu man labai skanu
QUOTE(Adera @ 2009 12 17, 00:24)
as kijevus darau dazniausiai ir pamaltos mesytes,nukaulinu ir su blenderiu biski pramalu.dada darau kijevus ir pora kartu apvolioju kiausiny ir dziuveseliose.oi vidu dedu sveista su preiskoniu jau perku toki.nu man labai skanu
tikras kijevas ne is maltos, o is krutineles....krutinele ir butinai tris kartus paniruota...
QUOTE(ditax @ 2009 12 18, 21:07)
tikras kijevas ne is maltos, o is krutineles....krutinele ir butinai tris kartus paniruota...
zinau kad ne is maltos ,bet kazkada bandziau is krutineles kazkas man nesigavo, tai dabar darau taip.