Įkraunama...
Įkraunama...

Magnolijos medis

QUOTE(Aidos @ 2015 09 26, 13:09)
O man tai baisu dėl žiemos,pirmi metai,neaišku nei kaip ten peržiemos,ar dengt kuom ar ne,pilnas internetas patarimų,visi skirtingi  biggrin.gif

Apsukite agro 2-3 sluoksniais. Laisvai, nespaudžiant šakų. Pirmus 4 metus aš taip dariau. Dabar didesnė už mane ir kaip reikalas platus vainikas, tai jau nedarau. Be to južsigrūdino. Bet bet bet aš auginau iš sėklų. Buvo Lietuvoje augusios magnolijos sėklos. Čia man įdomiausias procesas.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2015 09 27, 22:12)
Bet bet bet  aš auginau iš sėklų. Buvo Lietuvoje augusios magnolijos sėklos.  Čia man įdomiausias procesas.

drinks_cheers.gif va koks vaisius isaugo, cia gal seklos foto
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 09 28, 07:37)
drinks_cheers.gif va koks vaisius isaugo, cia gal seklos foto

Nerodo man jūsų foto, bet tai iš mažų rausvų guziukų sudaryta kekė. Kiekvieno gužiuko viduje yra juoda sėkla. Nuplauti gerai tą minkštą dalį ir sėti rudenį prieš užšalant, kad vyktų natūrali stratifikacija.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2015 09 28, 09:28)
Nerodo man jūsų foto, bet tai iš mažų rausvų guziukų sudaryta kekė. Kiekvieno gužiuko viduje yra juoda sėkla. Nuplauti gerai tą minkštą dalį ir sėti rudenį prieš užšalant, kad vyktų natūrali stratifikacija.

tai zalias vaissius, gal dar nesunokes bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 28 rugsėjo 2015 - 09:20
QUOTE(AJIRA @ 2015 09 28, 10:12)
tai zalias vaissius, gal dar nesunokes bigsmile.gif
https://mail.google....&...isp=safe

Nerodo 4u.gif

O jei pas mane ne krūminė magnolija,o kaip medis (turėtu būti labai aukšta,jau dabar nemaža g.gif ) vistiek užteks apvynioti porą kartų agroplevele? 4u.gif

Eisiu paskui į kiemą paskaičiuoti pumpurų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2015 09 28, 10:19)
Nerodo  4u.gif

O jei pas mane ne krūminė magnolija,o kaip medis (turėtu būti labai aukšta,jau dabar nemaža g.gif ) vistiek užteks apvynioti porą kartų agroplevele?  4u.gif

Eisiu paskui į kiemą paskaičiuoti pumpurų  wub.gif

manyciau taip, turi uzsigrudinti ir priprasti prie musu salygu
Atsakyti
Jau apvyniojot magnolijas ? g.gif norėjau pasiklausti,vynioti apačią tik ar kuo aukščiau,visą? ji pas mane aukšta,jau virš dviejų metrų bus
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2015 10 08, 11:11)
Jau apvyniojot magnolijas ?  g.gif norėjau pasiklausti,vynioti apačią tik ar kuo aukščiau,visą? ji pas mane aukšta,jau virš dviejų metrų bus

Vyniojau tik kol mažiau metro buvo. Paskutiniais metais tik vainiką, kad jaunos šakos nepašaltų. Kamienas jau grūdinosi. Nebent nuo ziukių norite saugoti. Bet zuikiai jų pas mane nelietė, kai tuo tarpu klevukus apkramtydavo ar nužievindavo. Mažesnius tai ir dabar apsuku su tinkleliu.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2015 10 08, 12:24)
Vyniojau tik kol mažiau metro buvo. Paskutiniais metais tik vainiką, kad  jaunos šakos nepašaltų. Kamienas jau grūdinosi. Nebent nuo ziukių norite saugoti. Bet zuikiai jų pas mane nelietė, kai tuo tarpu klevukus apkramtydavo ar nužievindavo. Mažesnius tai ir dabar apsuku su tinkleliu.

Pas mane ji pirmi metai ir tokia aukšta pirkta smile.gif tai ir nežinau kaip vynioti,tik apačią ar ir visą vainiką. Zuikiu pas mane nebus,kiemas uždaras,miestas čia pat,niekada niekas nebuvo apgraužta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2015 10 08, 12:46)
Pas mane ji pirmi metai ir tokia aukšta pirkta  smile.gif tai ir nežinau kaip vynioti,tik apačią ar ir visą vainiką.

kaip apacia cool.gif vyniokite vanika ypas virsus svarbu, o kamiemas lai lieka, nes tokia auksta.
as dar neapvyniojau savu
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 10 09, 14:08)
kaip apacia cool.gif vyniokite vanika ypas virsus svarbu, o kamiemas lai lieka, nes tokia auksta.
as dar neapvyniojau savu

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Siemet mano magnoliju lapai puikiai laikosi ir po salnu, net negalvoja kristi smile.gif todel ir neaprisau dar
ziemai, ar su lapais apristi g.gif nors kiekvienais metais aprisdavau jau plikas be lapu...

Atsakyti