Įkraunama...
Įkraunama...

Magnolijos medis

Sveikutes 4u.gif siandien ziuriu bigsmile.gif mano magnolija pumpurus susikrove ir kaip dabar bus g.gif negi nusals cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 09 24, 14:29)
Sveikutes 4u.gif siandien ziuriu bigsmile.gif mano magnolija pumpurus susikrove ir kaip dabar bus g.gif negi nusals cool.gif

Jie su kailinukais, nesušals. Krauna rugpiūčo mėnesį, o ne pavasarį.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2015 09 24, 18:41)
Jie su kailinukais, nesušals. Krauna rugpiūčo mėnesį, o ne pavasarį.

Nuraminot smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
dar pasirodau kaip atrodo pumpurai
http://i.imgur.com/XYLgWKm.jpg
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 09 25, 10:44)
dar pasirodau kaip atrodo pumpurai
http://i.imgur.com/XYLgWKm.jpg

Reiškia ir pas mus yra pumpurų,o dar tik pasodinta nuo gegužės wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2015 09 25, 11:17)
Reiškia ir pas mus yra pumpurų,o dar tik pasodinta nuo gegužės  wub.gif  bigsmile.gif

maniskes taip pat pradejo krauti pumpurus nuo pirmu metu 4u.gif bet siemet vienos magnolijos kazkokie itartinai per dideli pumpurai smile.gif maniau nuo silto oro prazys biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit,o kada geriau sodinti magnolija,pavasari ar dabar?Bijau kad dabar pasodinus nespes isitvirtint g.gif Ka patartumet?(nusiziurejau tokia grazuole virs 2metru,uz 20eu-ar normali kaina?)
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 09 25, 11:22)
maniskes taip pat pradejo krauti pumpurus nuo pirmu metu 4u.gif  bet siemet vienos magnolijos kazkokie itartinai per dideli pumpurai smile.gif maniau nuo silto oro prazys biggrin.gif

O man tai baisu dėl žiemos,pirmi metai,neaišku nei kaip ten peržiemos,ar dengt kuom ar ne,pilnas internetas patarimų,visi skirtingi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kutvelioks @ 2015 09 26, 13:26)
Sakykit,o kada geriau sodinti magnolija,pavasari ar dabar?Bijau kad dabar pasodinus nespes isitvirtint g.gif Ka patartumet?(nusiziurejau tokia grazuole virs 2metru,uz 20eu-ar normali kaina?)
Aciu 4u.gif

Dėl sodinimo pasakyt negaliu,mes vis dėl to rinkomės sodinti pavasarį. Už savo galaxy rožine,beveik 2m ūgis buvo,kai pirkom mokėjom 13€. Pirkom iš medelyno
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2015 09 26, 14:09)
O man tai baisu dėl žiemos,pirmi metai,neaišku nei kaip ten peržiemos,ar dengt kuom ar ne,pilnas internetas patarimų,visi skirtingi  biggrin.gif
Papildyta:

Dėl sodinimo pasakyt negaliu,mes vis dėl to rinkomės sodinti pavasarį. Už savo galaxy rožine,beveik 2m ūgis buvo,kai pirkom mokėjom 13€. Pirkom iš medelyno

Ermitaze nusipirkau magnolija susan uz 4 eu. Per vasara vazone isaugo dvigubai ir dar zydejo antra kart. Pirkau zydincia. Buvo ir baltu bet kazkaip nenorejau...kai pirkau ji buvo dvieju sprindziu krumelis. Dabar jau krumas. Pastebejau kad megsta silauogiu trasas smile.gif vazonas kibiro dydzio, i zeme sodinsiu pavasari nes nespes zeme susistoveti iki salciu, todel saknys bijau isals arba isus jeigu perdengsiu. Taigi ziemos vesioje patalpoje arba ikasta siltnamyjem.

Mano nuomone 20 eu daug.

Per mobilu rasau atsiprasau kad ne lt raided.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus,tada gal palauksiu pavasario,o ir pigesniu gal kur uzmatysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvelioks @ 2015 09 26, 19:15)
Aciu uz atsakymus,tada gal palauksiu pavasario,o ir pigesniu gal kur uzmatysiu ax.gif

Manau teisingai pasielgsite, o ir duobe is rudens galite pasiruosti, nemaza duobe kast reik - saknys trapios ir storos, o magnolijos nemegsta persodinimu.
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2015 09 26, 14:09)
O man tai baisu dėl žiemos,pirmi metai,neaišku nei kaip ten peržiemos,ar dengt kuom ar ne,pilnas internetas patarimų,visi skirtingi  biggrin.gif

As aprisu dviguba agropleve kol dal ne perdidziausi krumai
Atsakyti