Įkraunama...
Įkraunama...

Magnolijos medis

user posted image

Jau žydim.Šiemet kažkoks netvarkingas žydėjimas,pradėjo nuo pietinės pusės.Magnolijas rekomenduoja sodinti rūgščioje durpėje.Būba pirkti sodo centruose.Jos auginamos kaip rododendrai,tokia pat žemė ir tokios pat trąšos.Dar reikia vasarą per sausras gausiai laistyti.

Amba 41,jūsų baltukė nuostabi,gaila,kad nebeturiu vietos tokiai.Sunku rasti užuovėję,pas mus sklypas vėjų pagairėje unsure.gif
Atsakyti
Kokios žemės patartumėt nusipirkti sodinant magnoliją? Žemė pas mus gan rūgšti g.gif ieškau informacijos google bet sunkiai randu unsure.gif
Atsakyti
Mano magnolija pasodinta į pirktinę durpę,kuri skirta azalijoms ir rododendrams.Magnolijom reikia ne tik rūgščios,bet ir labai purios žemės lieti,trąšos rūgščiamėgiams augalams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 gegužės 2015 - 12:05
QUOTE(Aidos @ 2015 05 10, 10:52)
Kokios žemės patartumėt nusipirkti sodinant magnoliją? Žemė pas mus gan rūgšti  g.gif ieškau informacijos google bet sunkiai randu  unsure.gif

Kad sočiai tos informacijos. Magnolijų yra įvairių su skirtingais poreikiais. Daug prirašyta Rojaus sodų forume. Yra labai informatyvus Rimvydo Kareivos straipsnis:
http://dendrologai.l...tyvos-lietuvoje
Atsakyti
Jau žydėjimas į pabaigą......

user posted imageuser posted image
Atsakyti
ooo kokie ziedai nuostabus
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 05 13, 10:30)
ooo kokie ziedai nuostabus

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
O maniske "sunsation" dar tik pradeda zydet:) tiesa ziedai tik 2, bet sodinta tik pernai, tai dziaugiuos kad ir tiek pasirodys smile.gif
Atsakyti
user posted image
Kasdien vis gražesnė.
Atsakyti
Nuostabu žydėjimas 4u.gif
O baltų magnolijų būna Kauno medelynuose,pati ieškosiu,dar mačiau būna ir geltonų.Ale vietos tinkamos kur rasti? blush2.gif
Atsakyti
Na va,nuo vakar turim magnolija galaxy rolleyes.gif dabar svarbu,kad prigytų unsure.gif
Atsakyti
Pas mane tik du žiedai buvo ant mano Genie magnolijos, bet patiko, kad šalnų nebijo thumbup.gif
Dabar dar vienos prireikė blush2.gif tik šviesios ir nedidėlės, nes vietos tai mažai
Atsakyti